lencuga 14564 Napisano Januar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo posle malo razmisljanja i trazenja odustadoh od egzoticnih marki i uzeh klasiku ttr 600 1994 sa dva kompleta tockova i naravno zajedno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na motoru i nadam se da ce ostati kod tebe do pocetka sezone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce ostati kepo, kros tockove ti saljem brzom postom pre voznje pa ih tamo montiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce ostati kepo, kros tockove ti saljem brzom postom pre voznje pa ih tamo montiramo a kad zavrsis kod mene, ja ih prosledim dalje gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i lenji da shvati sta je dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Januar 27, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra, lep je, upotrebljiv i iznad svega jednostavan. Sa srecom da se navozas !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Dobra je to sprava! Koliko si dao ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Dobra je to sprava! Koliko si dao ako nije tajna? tnx nije tajna, malo manje od 2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Lenji Tako se to radii.. A ja mislio da ces da nadjes nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Dobra je to sprava! Koliko si dao ako nije tajna? tnx nije tajna, malo manje od 2000 Super. I ja nesto u zadnje vreme sve vise razmisljam o tetki Baci pogled na temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, mnoooooooogo sigurnih km i da ti ostane duže da bi mogli da se vozimo zajedno doduše pošto ćeš biti najbrži onda ćeš da nam trasiraš put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ttr 600 1994 sa dva kompleta tockova Ja ti zelim puuuuno lepih gudura, blatnjavih puteva i makadama od najsitnijeg do najkrupnijeg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bravo lenji,znao sam da ce presuditi ona mala proba mog motora u bari prosle godine. Inace samo jedna mala ispravka. ttr u 94 god ne postoji. tek od 98 i ne izgleda ovako. Ovo je najverovatnije tt600s belgrada ako ima kurblu ,a ako ima samo alnaser onda je tt600e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooooo, Lenji, ČESTITKE!!! Baš mi drago da si kupio tetku! Napokon ćeš sa nama u glib Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, izgleda lepo, cestitam. Proveri Viljusku i zadnji amortizer da ne curka ulje, kod tih cross i enduro varijanti uvek brze strada ogibljenje. Probaj sva stelovanja na viljusci (trebalo bi da je Kayaba) i Ohlinsu pozadi... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan bravo lenji,znao sam da ce presuditi ona mala proba mog motora u bari prosle godine. Inace samo jedna mala ispravka. ttr u 94 god ne postoji. tek od 98 i ne izgleda ovako. Ovo je najverovatnije tt600s belgrada ako ima kurblu ,a ako ima samo alnaser onda je tt600e. Nebi rekao da je Belgarda, previse zdravo radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan moja greska ipak je tt 600 s radi se o ovom motoru samo sto je jos par sitnica doradjeno kasnije http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11773-prepravka-supermoto/page__p__205153__fromsearch__1#entry205153 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan fino deluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Januar 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jos smo da vidimo kako deluje na mene 100x sam danas izasao ispred kuce da vidim da li se otopilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan jos smo da vidimo kako deluje na mene 100x sam danas izasao ispred kuce da vidim da li se otopilo Imas ti jos mnogo da ucis >>> Da si ustao u 6,7 ko covek, ovo sunce u 13,14 bi ti delovalo kao idealno vreme za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas se Ninja JR ponovio. KX 125. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca, sreca radost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...