Motorcyclist 20019 Napisano Jul 3 Integrisan, 6242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli X1 komunikatori. Montiranje i ispobavanje kada mi bude do zivota od ovih 40 stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20019 Napisano Jul 3 Integrisan, 6242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio na moju, radi ok za sad bt mod, nisam ni lepio zvucnike upadaju u zljebove taman. Kod supruge nema zljebova, nadam se da nece smetati usima i hard mic je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20019 Napisano Jul 3 Integrisan, 6242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jacina i kvalitet muzike dobar. Probali intercom, radi. Deluje mi tiho s obzirom da nismo na motoru. Probao sam klikcati + ali nema uticaja na glasnocu komunikacije samo muzike i poziva. Zadovoljan kvalitetom s obzirom na nisku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20019 Napisano Jul 3 (promenjeno) Integrisan, 6242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 3 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 211 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam nedavno da sam uzeo Asmax komunikaciju sa Alija i da sam bas zadovoljan sto se tice BT konekcije. Ovih dana sam testirao i sam mesh koji radi odlicno, tek na brzinama preko 100 se pojavi sitno krckanje, ali kada pustim muziku u pozadini onda isto nestaje. Utisavanje muzike kada neko progovori takodje radi odlicno, a sama aplikacija odlicna za uparivanje. Preostaje mi jos da probam universal pairing.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...