BaneZ 152 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li ima neko ko prodaje filter vazduha za Triumph tiger 1050 2009 god. ili neko ko bi mogao da ga nabavi, pošto kod naših prodavaca nema niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li ima neko ko prodaje filter vazduha za Triumph tiger 1050 2009 god. ili neko ko bi mogao da ga nabavi, pošto kod naših prodavaca nema niko.Teško ćeš naći, samo ebay ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo drugar da mi uzme u Holandiji, ali nikako da ode tamo. Nisam naručivao preko ebay-a, da li treba neka posebna kartica ili kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan OK cena, meni tražili 100 evra za K&N ovde u Srbiji.Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio Pipercross, izašao me 70 evra.Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem ne bih stavljao K&N i slično. Više preferiram nešto standardno. Doduše i ne znam šta mi je trenutno u motoru, nikako da nadjem vremena da pogledam. Moraću ovih dana da dignem rezervoar, pa makar svećice da izmenjam, i da sagledam stanje filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem ne bih stavljao K&N i slično. Više preferiram nešto standardno. Doduše i ne znam šta mi je trenutno u motoru, nikako da nadjem vremena da pogledam. Moraću ovih dana da dignem rezervoar, pa makar svećice da izmenjam, i da sagledam stanje filtera.Kapiram, ali mislim da orignal će da izađe isto kao i K&N akp ne i skuplje ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si u pravu, i ja sad malo bacih pogled na cene + poštarina. Mada kakva je ponuda ne bi me začudilo da je već u njemu nešto tipa K&N pa bi onda moglo da se odradi pranje i podmazivanje i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BaneZ je napisao: Interesuje me da li ima neko ko prodaje filter vazduha za Triumph tiger 1050 2009 god. ili neko ko bi mogao da ga nabavi, pošto kod naših prodavaca nema niko. Jesi se raspitao kod Trion Motors Srbija Zastupnik za Harley-Davidson, Royal Enfield i Triumph motocikle. 064 8949923 Ja sam video na netu cenu na UK oficijalnoj strani, original za tvoj bike je 3.200,00 RSD (naravno bez poštarine) Druga stvar, jesi proverio koji je filter u pitanju, za jednokratnu upotrebu ili periv? Ako je ovaj drugi samo ga dobro operi. Promenio Maj 16, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se raspitao kod Trion Motors Srbija Zastupnik za Harley-Davidson, Royal Enfield i Triumph motocikle. 064 8949923 Ja sam video na netu, original za tvoj bike je 3.200,00 RSD To su oni kod Merkatora sad ?!Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima već dosta godina kako su se preselili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni kod njih, od prošle godine ih čekam ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, onda https://www.worldoftriumph.com/collections/100058826-1-2?type=tiger-1050-from-vin-287504-to-vin-570058 Proveri VIN, da li se uklapa od-do. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Trion Motors nije vise zastupnik (a negde sam cuo da nikada ni nisu imali status ovlascenog uvoznika). Triumph od ove godine ima novog uvoznika, firma Snow iz Novog Sada (ovlasceni distributer za Polaris i Indian). Za vikend su zvanicno otvorili salon u Beogradu: Triumph Serbia https://maps.app.goo.gl/fr7kWHvandNTE9G96 Mozes njih da kontaktiras, mislim da preko kataloskog broja mogu da ti poruce bilo koji originalni deo za Triumph. Ne bih sad znao precizne rokove, jos se uhodavaju, ali u nekih 15 dana mislim da je realno da stigne u Srbiju. Evo, ja sam porucio nosac gornjeg kofera nakon kupovine novog motocikla, treba da ovih dana skoknem da ga pokupim jer je stigao. Aj kad prodje jos malo vremena, obavim neki servis, pa cu napisati neki info u onoj temi o iskustvima sa Triumph motociklima u Srbiji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzimao kod njih, poštarina (DHL) je 12,50 €, a filter je 37,62 €. https://www.triumphworld.de/product_info.php?products_id=36513&language=en 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Trion Motors nije vise zastupnik (a negde sam cuo da nikada ni nisu imali status ovlascenog uvoznika). Triumph od ove godine ima novog uvoznika, firma Snow iz Novog Sada (ovlasceni distributer za Polaris i Indian). Za vikend su zvanicno otvorili salon u Beogradu: Triumph Serbia https://maps.app.goo.gl/fr7kWHvandNTE9G96 Mozes njih da kontaktiras, mislim da preko kataloskog broja mogu da ti poruce bilo koji originalni deo za Triumph. Ne bih sad znao precizne rokove, jos se uhodavaju, ali u nekih 15 dana mislim da je realno da stigne u Srbiju. Evo, ja sam porucio nosac gornjeg kofera nakon kupovine novog motocikla, treba da ovih dana skoknem da ga pokupim jer je stigao. Aj kad prodje jos malo vremena, obavim neki servis, pa cu napisati neki info u onoj temi o iskustvima sa Triumph motociklima u Srbiji... Daj broj njihov ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da zoves na ovaj broj sa linka na Google Maps koji sam postavio. Javice ti se David, koji je rekao bih glavni menadzer, sa njim mozes da se konsultujes oko svega sto te interesuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao pre par nedelja. Trion motors sam zvao, trazili su mi broj sasije i rekli da se ceka preko mesec dana cini mi se ako ga uopste imaju. Jako sam zadovoljan motorom (triumph tiger 1050) ali izgleda da je krenulo ono na sta su me ljudi upozoravali - igranka oko delova P.s. cekam Zareta iz Marinkove Bare on ocekuje neku isporuku filtera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pozovite Davida što je cikamike rekao, nisam stigao da pišem, čuo se sa njim, poručio filter vazduha i sajlu kvačila. Deluju ozbiljno jedino što se tek uhodavaju pa ne znaju tačno vreme isporuke.Sve rade prema VIN-u, čak su mi rekli kad i gde je kupljen motor, za koje tržište a mogu me i upisati kao zvaničnog vlasnika ...David 063540587Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao pre par nedelja. Trion motors sam zvao, trazili su mi broj sasije i rekli da se ceka preko mesec dana cini mi se ako ga uopste imaju. Jako sam zadovoljan motorom (triumph tiger 1050) ali izgleda da je krenulo ono na sta su me ljudi upozoravali - igranka oko delova:neznam: P.s. cekam Zareta iz Marinkove Bare on ocekuje neku isporuku filteraPusti ti predasude u Srbiji zemlji gde je Golf dvojka najbolji auto i ništa drugo kao i japanski motocikli i ništa drugo ..., napravićemo mi dobru mrežu za Triumphe. Evo ja ću prvi naručim deset filtera da uvek ima u rezervi Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, badzabajker je napisao: Pusti ti predasude u Srbiji zemlji gde je Golf dvojka najbolji auto i ništa drugo kao i japanski motocikli i ništa drugo ..., napravićemo mi dobru mrežu za Triumphe. Evo ja ću prvi naručim deset filtera da uvek ima u rezervi Sent from my M2101K6G using Tapatalk Uvrsti i neki zadnji amortizer u to molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uvrsti i neki zadnji amortizer u to molim te Za koji model ti treba ?Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Tiger 1050 2009 negde procitah da je isti i za varadera. Neki se vukao mesecima na kp i ja dok sam skapirao da mi treba i da mi se ne isplati da repariram moj covek ga prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tiger 1050 2009 negde procitah da je isti i za varadera. Neki se vukao mesecima na kp i ja dok sam skapirao da mi treba i da mi se ne isplati da repariram moj covek ga prodao Za to sam i hteo da ti kažem...Šta ti je sa amortom ?Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Propisao skroz, Andrej ih trenutno ne radi, moze da se salje preko, ali se ceka 2 nedelje i ne zna se krajnja cena unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...