saxi 567 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kakvi su utisci onih koji su ugradili Acin i Vladamirov izum i eventualna pordjenja sa SCOTTOILER-om za one koji su bili u prilici da koriste oba podmazivaca lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I mene bi to interesovalo, isto takođe 'ajde korisnici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kakvi su utisci onih koji su ugradili Acin i Vladamirov izum i eventualna pordjenja sa SCOTTOILER-om za one koji su bili u prilici da koriste oba podmazivaca lanca Acin i Vladimirov izum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam koristio ni jedan od sistema pa ne mogu da dam kompetentno misljenje. Medjutim,citao sam o ovom sistemu,i ono sto me obradovalo je taj elektromagnetni ventil koji se aktivira kada se da kontakt na bravi i obezbedjuje da ulje ne curi svuda i u svako vreme kada nema potrebe. Ostatak sistema je manje-vise isti kao i SKOT (skraceno), treba samo nastelovati brzinu ispustanja ulja na lanac. Uzgred, sta znaci "INSIS"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisam koristio ni jedan od sistema pa ne mogu da dam kompetentno misljenje. Medjutim,citao sam o ovom sistemu,i ono sto me obradovalo je taj elektromagnetni ventil koji se aktivira kada se da kontakt na bravi i obezbedjuje da ulje ne curi svuda i u svako vreme kada nema potrebe. Ostatak sistema je manje-vise isti kao i SKOT (skraceno), treba samo nastelovati brzinu ispustanja ulja na lanac. Uzgred, sta znaci "INSIS"? INSIS- I Nad Skotom Ima Scot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi momci ne zamere, ali gledajući njihovu temu i Lalajkovu o raznim "podmazivačima" već sam nabavio delove za svoju verziju...još razmišljam da li sa pumpicom i regulacijom protoka na upravljaču ili bez toga...što jednostavnije to sigurnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi momci ne zamere, ali gledajući njihovu temu i Lalajkovu o raznim "podmazivačima" već sam nabavio delove za svoju verziju...još razmišljam da li sa pumpicom i regulacijom protoka na upravljaču ili bez toga...što jednostavnije to sigurnije? Mogao bi podijeliti sa nama sta ti se po glavi prevrce, posto nas ima jos koji bi tako nesto izgrunfovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi momci ne zamere, ali gledajući njihovu temu i Lalajkovu o raznim "podmazivačima" već sam nabavio delove za svoju verziju...još razmišljam da li sa pumpicom i regulacijom protoka na upravljaču ili bez toga...što jednostavnije to sigurnije? Mogao bi podijeliti sa nama sta ti se po glavi prevrce, posto nas ima jos koji bi tako nesto izgrunfovali. Baš tako, ima nas i glupih za elektroniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je više elektrika, ono + na - pa sve na masu da ne šmelcuje ;D Postaviću temu u "Sam svoj majstor" podforumu kad bude sve nabavljeno, obećavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem to nije za napraviti a funkcionira isto kao Scottoiler. Razlika je samo u tome sto ovaj sistem otvara na kontakt,a Scottoiler na vakum. I jedno i drugo radi posao. To je napravio i jedan moj prijatelj sebi iz Umaga.Za rezervar od ulja je montirao plasticnu kanticu cca pola litre,a to i ventil je sakrio ispod zadnje bocne plastike Za regulaciju ulja je stavio neki komadic od akvarija i na tome pojacava ili smanjuje jakost podmazivanja. Kompletni troskovi sa bocicom orginalnog Scottoilerovog ulja su mu bili 35€,pa ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da imam ventil koji se otvara "na kontakt" i da imam "spravicu iz akvariuma" za regulaciju, ostao sam sa jos dva pitanja: koliko ulja treba pustiti? kako ga najbolje spustiti na lanac? Pro-oiler ima onu duplu "strcaljku" sto pusta ulje na zadnji zupcanik sa obe strane. Da li i za to ima "akvariumska fora"? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma malo improvizuješ...plastična cev a u nju uguraš (ako neće lako, staviš plastičnu cev u vruću vodu) metalnu - može i bakarnu cevčicu, koja se vrlo lako rukom izsavija tako da bude blizu lanca i lančanika. Ako još umeš da lemiš, odsečeš dve bakarne cevčice i lepo ih zalemiš u treću - napraviš kao one raklje za praćku, u obliku slova Y ;D. Plastične vezice su iz raja izašle, zato ih ne štedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da imam ventil koji se otvara "na kontakt" i da imam "spravicu iz akvariuma" za regulaciju, ostao sam sa jos dva pitanja: koliko ulja treba pustiti? kako ga najbolje spustiti na lanac? Pro-oiler ima onu duplu "strcaljku" sto pusta ulje na zadnji zupcanik sa obe strane. Da li i za to ima "akvariumska fora"? Evo odgovora na sva tvoja pitanja http://v-strom.com.hr/index.php?topic=6720.0 Tu ti je Sasin prijatelj Sarinjo sve detaljno objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma trebam da se registrujem da bih video post...a mrzi me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da imam ventil koji se otvara "na kontakt" i da imam "spravicu iz akvariuma" za regulaciju, ostao sam sa jos dva pitanja: koliko ulja treba pustiti? kako ga najbolje spustiti na lanac? Pro-oiler ima onu duplu "strcaljku" sto pusta ulje na zadnji zupcanik sa obe strane. Da li i za to ima "akvariumska fora"? Evo odgovora na sva tvoja pitanja http://v-strom.com.hr/index.php?topic=6720.0 Tu ti je Sasin prijatelj Sarinjo sve detaljno objasnio haha,odmah si znao o kome se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Januar 17, 2009 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da imam ventil koji se otvara "na kontakt" i da imam "spravicu iz akvariuma" za regulaciju, ostao sam sa jos dva pitanja: koliko ulja treba pustiti? kako ga najbolje spustiti na lanac? Pro-oiler ima onu duplu "strcaljku" sto pusta ulje na zadnji zupcanik sa obe strane. Da li i za to ima "akvariumska fora"? Evo odgovora na sva tvoja pitanja http://v-strom.com.hr/index.php?topic=6720.0 Tu ti je Sasin prijatelj Sarinjo sve detaljno objasnio Saxi, vidim lepo si spremio gradivo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Sale i postovani Doktore, nista se ne prepusta slucaju, vec se cita i upija u ove hladne zimske dane, kako bi sto spremniji docekao prolece i bio spreman na daleke avanture i neobicne podvige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem to nije za napraviti a funkcionira isto kao Scottoiler. Razlika je samo u tome sto ovaj sistem otvara na kontakt,a Scottoiler na vakum. I jedno i drugo radi posao. To je napravio i jedan moj prijatelj sebi iz Umaga.Za rezervar od ulja je montirao plasticnu kanticu cca pola litre,a to i ventil je sakrio ispod zadnje bocne plastike Za regulaciju ulja je stavio neki komadic od akvarija i na tome pojacava ili smanjuje jakost podmazivanja. Kompletni troskovi sa bocicom orginalnog Scottoilerovog ulja su mu bili 35€,pa ko voli nek izvoli A da je jos povezao da mu rele ukljucuje protok ulja kroz ventil kada ugasi LER LAMPICU bilo bi savrseno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...vidiš, dobra ideja, a nije komplikovano za izvesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ...vidiš, dobra ideja, a nije komplikovano za izvesti Sluzimo narodu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Da ja izbrisem post da nam neko nezloupotrebi patent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Briši, ja već zapamtio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Briši, ja već zapamtio Samo da nadjemo maleni rele koji ce raditi potstaknut gasenjem ler lampice i eto sigurnog sistema koji neparavi baru ako si stao ugasio motor i izbacio u ler a nisi zavrnuo ventil. mozda i savrsen sistem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...