Marko05 5553 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2023. at 16:49, Gile_Extremeboy je napisao: Na ebayu 116€ kosta ta plastika i meni je ta desna strana kaput Добио сам понуду у Барелу за нову 9.500 динара. Чекам да ми дојади оваква каква је па ћу да је мењам, за сад ми не смета. А и нека има нешто. Свакако ако не заменим а дође купац, ићи ће цена 100е доле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 6 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Да мало освежим. Није ми се журило са продајом, тј. не жури ми се ни сад, али ми ђаво не да мира док @Немања Версис не буде код мене у гаражи. На продају фреза, свеже осунчана и стручно пребрисана. Цена за форум и даље 5.500е. Почело је да ме смара зивкање од разних ликова и ценкање за 50е јер како кажу, скуп је превоз, комби не троши воду... треба платити ортацима ручак и частити за куповину... жена му рекла да ће се развести ако да толике паре за мотор... и слично. Тако да, мотор је без тренутних улагања. За све остале информације позив кад год на број 0643664959 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 13 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Прво паљење после три месеца, можда и више. unnamed STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Срце пуно. Због много битнијих ствари и обавеза, нисам стигао ни прашину да пребришем задњих пар месеци. Пребрисао, сео, кратко провозао... Каааква звер!!! Осмех од ува до ува. Несрећа у срећи је то што се момак из Бга најавио да ће доћи да га погледа у наредних дан, два и евентуално купи. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Februar 13 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas mocno deluje! Da je moj samo bih mu neki izduv lepsi stavio, vise zbog estetike nego zvuka radi.Sta posle? Versys?Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1824 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 2. 2024. at 7:22, Marko05 je napisao: Цена за форум и даље 5.500е. Почело је да ме смара зивкање од разних ликова и ценкање за 50е јер како кажу, скуп је превоз, комби не троши воду... треба платити ортацима ручак и частити за куповину... жена му рекла да ће се развести ако да толике паре за мотор... и слично. Тако да, мотор је без тренутних улагања. За све остале информације позив кад год на број 0643664959 Od popusta dobiješ 300 kinti za pljesku da gladan ne teraš motor i sasrećom kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 13 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Bas mocno deluje! Da je moj samo bih mu neki izduv lepsi stavio, vise zbog estetike nego zvuka radi. Sta posle? Versys? Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Требало је да легне твој Mivv али јбг, иде даље. А за после, зависи да ли је тигар у понуду? Шалим се, вероватно ћу кад оде већ бити у путу ка Великој Плани. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Februar 13 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idemo zajedno do Nemanje! Svratis do mene i picimo... Sa prvim se suncem i motori prodaju, ja vec imam dvoje koji su tigra rezervisali Da odradim sta sam zamislio (rollbar, maglenke, sediste...) odvezemo se Marina i ja na more pa kada se vratim neka putuje dalje! Ja cu sledece cb1300sa ili poslednji model cbf1000. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ти @Marko05 , ако те видим код мене на капији прво иде претрес, бројимо евриће и све што нађем заплењујем, после договарамо онако демократски како ја ‘оћу 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Маре, шарко је спреман, дресиран да пушта непознатог у свој простор али да изађеш, е за то већ треба гимнастика… тако да за тебе могу и откуп да тражим… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2841 Napisano Februar 13 Drug član, 691 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Momci srećno i jednom i drugom. Pratim razvoj situacije i očekujem uspešnu transakciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 13 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Idemo zajedno do Nemanje! Svratis do mene i picimo... Sa prvim se suncem i motori prodaju, ja vec imam dvoje koji su tigra rezervisali Da odradim sta sam zamislio (rollbar, maglenke, sediste...) odvezemo se Marina i ja na more pa kada se vratim neka putuje dalje! Ja cu sledece cb1300sa ili poslednji model cbf1000. Може Нешо, идемо да му убијамо цену. Нова CBF1000 је и мени запао за око. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 13 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Немања je napisao: Маре, шарко је спреман, дресиран да пушта непознатог у свој простор али да изађеш, е за то већ треба гимнастика… тако да за тебе могу и откуп да тражим… Ахахаха са њим ћу се лакше договорити него са тобом. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 9 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Управо стигли из Требиња. Фреза иде на третман прања и дефинитивно се паркира у гаражу да чека новог власника. Нису више ово мотори за мене из много разлога... Цена сам на половним спустио на 5.700е, а цена за екипу са форума је 5.500е. Историја мотора је углавном позната. За све остале информације слободно цимајте кад год. 0643664959 Тренутно стање: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 31 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Навали народе, још мало па нестало. Истекла регистрација у недељу. Фреза стоји, не вози се. Цена може још мало доле, али не много. Није запело да се прода, али ми жао да стоји и скупља прашину. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 23 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И даље на продају. Цена на ПА је 5.850е, за екипу са форума 5.550е. Свеједно ми да ли ми стајале паре или мотор, али после оваквог викенда иза нас мрско ми и да помислим да седнем на њега. Провозао се за викенд до Коте и назад, минимум 3 незгодне ситуације... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 16 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пошто сезона (коју практично нисам ни возио) пролази, а са продајом још гора ситуација, решио сам да кад год ухватим мало слободног времена (сат, сат и по поподне док клињо спава) да почнем да сређујем мотор. Добра ситуација је што је мотор пола у деловима а пола у комаду. Пре пар дана је замењена сајла квачила и филтер ваздуха, а чека се филтер пумпе горива и онда да буду сви комплет замењени. Тренутно стање је овако: Данас са ухватио то мало слободног времена и решио да кренем са чачкањем. Резултат је следећи: Мало сам пробао и пластике да освежим. Паста за полирање, жути чеп. Сад полако део по део, шраф по шраф док чекамо новог власника или нову сезону. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 24 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Управо отварао резервоар и затекао следеће: Занимљиво да трунке корозије нема. Филтер пумпе нисам мењао, јер делује да је скоро замењен. Нисам имао одговарајући алат да је расклопим, па да не ризикујем пуцање жабица кад је већ филтер сасвим ок. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nema korozije. Dobro se Yamahe drže po tom pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 24 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Вратио резервоар и у гаражи угледам полирку... Ај да пробам који круг... Огледалце, огледалце... За данас само предња маска, остало кад се ухвати времена... До тад, под цераду. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga odrzavas, mogao bi pri kupovini samo da dodje post expresom ne bi covek morao ni da ga gleda.. Čudi me da nisi menjao auspuh mislim znam da dugo planiras prodaju, i verovatno nisi hteo ulaganja. Da imam prilike sada da menjam fz6, Prvo bih morao auspuh, ovaj original je katastrofa, sto li su mu smestili ovako, ne mogu da se nacudim mesecima (od kad razmatram upgrade) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Octobar 25 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da mu "bacim" ponovo sliku Ma tako potentan motor mora neki otvoreniji izduv da ima! Radili smo nesto danas Branka Paljevine ktm 1290 pa sam okrenuo krug oko kuce, odradjeno remapiranje, decat, varalica na lambdi i otvoreni akrap! Da se ukenjas, trcala deca zamnom da turiraju (dobili naravno! ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Uf sa ovim bi bio kao milion eura Znaci deci jos uvek odzvanja u ušima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Octobar 25 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Suomo ima adekvatan zvuk koji naglasava Fejzerov temperament. To je bio i moj izbor. Osmeh nema cenu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 26 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, demo0007 said: Kako ga odrzavas, mogao bi pri kupovini samo da dodje post expresom ne bi covek morao ni da ga gleda.. Čudi me da nisi menjao auspuh mislim znam da dugo planiras prodaju, i verovatno nisi hteo ulaganja. Da imam prilike sada da menjam fz6, Prvo bih morao auspuh, ovaj original je katastrofa, sto li su mu smestili ovako, ne mogu da se nacudim mesecima (od kad razmatram upgrade) Има ту увек нешто да се чачка, само времена нема. После Fz6 ова фабрика на Fz1 ми је и превише бучна. @N.F.S. не стај ми на муку. Онда кад си ми понудио мивару нисам био нешто при парама, мотор на огласима... и онда као шта ће ми. Сад бих одмах кренуо да га лично преузмем. За мене најлепши могући топ. Имао сам на бандиту исти, само кинезару. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Octobar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Marko05 said: Има ту увек нешто да се чачка, само времена нема. После Fz6 ова фабрика на Fz1 ми је и превише бучна. @N.F.S. I to ne znam kako si mogao hahaha ja mislim da ni fz6 ne bih uzeo da nije imao aftermarket, bukvalno mi je to bio jedini uslov, a izgleda ce biti i za fz1 (fz8)ako bude dosao na red. Doduše, fz6 jer se stvarno ne čuje, a fz1 bi pre islo zbog estetike A za vreme, bitno da naidje bar malo, i da imas gde..ja svaki dan kukam kako bih sve (skoro) dao za garazu, da bih mogao da čačkam motor @Slammer Vrh izgleda! Moze neki snimak? Promenio Octobar 26 član demo0007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...