sasa ns 1 3067 Napisano Mart 19, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 3. 2024. at 10:30, sgolub je napisao: I meni ovi crash barovi izgledaju super, a verujem da imaju i prakticnu primenu. Svaki skuter (motor) deluje mi sa njima nekako robusnije, nabudzenije, monstruzno meni nijedan skuter na svetu ne izgleda monstruozno osim kad mu stavite rol bar onda izgleda monstruozno loše.Sama koncepcija skutera kao fensi stvari je potpuno kontra od rol bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 19, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nikad imao problem sa grebanjem fuzastera na skuterima. Valjda pazim dovoljno. Dešavalo mi se doduše da mi neko očvrlji oplatu auspuha, a da to ne budem ja Autom, biciklom, kako već god. Al opet ništa strašno, da se srediti. Evo kako izgleda posle skoro 3 god. Prlično novkasto i dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Mart 19, 2024 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sasa ns 1 je napisao: meni nijedan skuter na svetu ne izgleda monstruozno osim kad mu stavite rol bar onda izgleda monstruozno loše.Sama koncepcija skutera kao fensi stvari je potpuno kontra od rol bara Saša, Nisu svi skuteri isti ,nisu svi motori isti! R motoru ne stoje rol=Vespi ne stoje rol barovi. GS stoje rol barovi=ADV skuterima stoje rol barovi. Znači nisu svi skuteri isti=Nisu svi motori isti. Ali ti mi ne deluješ kao da mrziš skutere i likove koji ih voze( iz nekog razloga) pa hoćeš da svi skuteri budu isti. Ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 19, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jbmg nikako da se setim skutera za rol bar osim možda one honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Mart 19, 2024 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Bratić pusti skutere,misli na motore,tu ti leži stvarno interesovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta mrzi, pa on ima i skuter. Kako ja to volim da kažem "svaka domaćinska kuća koja drži do sebe treba da ima makar jedan". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Džim Džarmuš je napisao: Vespi ne stoje rol barovi. Meni, Vespi 10x lepše stoje rollbarovi nego na ADV 350, al opet, to je stvar ukusa. Ja lično bi ih stavio otprilike nikad. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1482 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: "svaka domaćinska kuća koja drži do sebe treba da ima makar jedan" U potpunosti se slažem, skuter je sprava kojoj ne postoji zamena na dva točka za svrhu za koji je napravljen. Ja evo još uvek nisam stigao do Kg da doteram Suzanu od Neše, u međuvremenu prodao Beverlija i dobrano razmišljam da uzmem nešto novo od 125 kubika za po gradu. Jednostavno skuter je izmišljen za brzo i efikasno delovanje po gradu, pogotovo po beogradskoj džungli i čovek ni ne shvati koliko je takvo prevozno sredstvo neophodno do trenutka kad ga nema, a nekada ga je posedovao. Meni sada mrsko da sedam u kola, sve završim pešaka ili izbegavam špic, razmazio me skuter, a izgleda i moje ukućane, kad treba nešto cap cap i za pola sata sam nazad, pa misle da sam Supermen 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u centru, auto ne bih imao ni gde da parkiram, pa mi je skuter zakon. A kad mi je ćera bila beba, dobio sam je jedva, pa još jedinče, pa svi u frci... žena me urnisala. Po 10x dnevno daj trkni po ovo, te po ono, fale pelene, acidi borici... Al ništa nije teško na skuteru, još uživam Promenio Mart 20, 2024 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Zato dobar maxi skuter,koji nije pretežak a ima snage,pokriva sve. Za vikend prosli sam vozio sa nc i yamahom tracer 7, Šumadiju. Kažu kolege..ide ovo tvoje.. Nazad sam vozio nc 750,povlači ko besan,mogao bi se naviknuti i po gradu na njega sigurno..ali opet skuter je mnogo prakticniji ,pokriva mnogo vise u upotrebi,manje zamara.. E sad jebi ga ko hoce vožnju na nož i obaranje ..njemu je neki osrednji skuter sranje i to razumem.. Realno da novac dozvoljava treba imati mašinu za off, posebno za sport ,posebno grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Većini treba skuter, a ponekom i motor. Ko je adrenalin junkie, zna se već, ko voli duga putovanja, takođe... Al ja od ektremnih sportova volim pecanje, i trenirao sam straljaštvo dugo godina Nije mi taki mentalitet. Što bi rekao pokojni Đole Balašević - " jedan život, miran, tih nekad bacim kartu il' napišem stih"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to,mašina ima raznih,za svaki profil kupca da ne kažem karakter. Meni za tu jednu ,dužu vožnju nedeljno(daj bože i to da stignem)a ostalo grad savršeno ovo odgovara.Dobro sam izmerio a malo sam i sreće imao obzirom na iskustvo malo.. Meni je beskrajno smešno, to što pljuvanjem određene kategorije motorcikala ili zemlju porekla proizvoda, pojedini svesno( ili nesvesno) hoće da dokažu svoju muškost..Ne ide to tako u stvarnom životu.. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 'ebači presretači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Još ovo,da ne kvarimo dalje temu.. Bas me briga sto neko pljuje skuter koji je na kraju i skuplji i teži od njegovog motocikla.. Ali koji si ti ljubitelj motora,bajker,kad ne voliš ,ne poštuješ,sve sto je na dva ili tri tocka ,kao na primer Neša n.f.s. Ili ja, ili bilo ko ko tako razmislja.. Ok necu kupiti super sport ali volim da citam o njemu kako radi ,kakav je u kontaktu sa vozačem isto za kruzer ..itd .. Nisi ti nikakav ljubitelj motora,nego samo isfrustrirani cinik sa motorom ,koji pljuje i nipodaštava a verovatno zato što se u OŠ nisi užine najeo,verovatno imaš i dve leve noge a slabo si socijalizovan sa oba pola (obraćam se zamišljenom alfa džiberu). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nema posebna tema a meni radi jedan crv... Pošto trenutno nemam skuter a fali mi, ja bi probao onaj voge 250cc.. Trenutno za te novce, mislim da je najbolje plaćeno/dobijeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 983 Napisano Mart 20, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 452 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulovi dok je jos na ovoj akciji, bas je dobra ponuda. Pregledao sam sve od "materijala" na YT, nema nekih zamerki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa probaj prvo jel ti odgovara gabaritima. Mene iskreno malo brine što ima baš puno konja za tako malu kubikažu. Moguće je da su kinezi toliko daleko otišli u hi-tech, pa da umeju to dobro da naprave. Ali opet, nema ni jednog takvog sličnog modela još na tržištu, da ja znam. Jeste da ima i 4 god garancije, ali i to može da izađe na uši, ako počne da se kvari, da mu ne prija naše drljavo gorivo ili tako nešto slično. Nisam pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boza_kg said: Pa probaj prvo jel ti odgovara gabaritima. Mene iskreno malo brine što ima baš puno konja za tako malu kubikažu. Moguće je da su kinezi toliko daleko otišli u hi-tech, pa da umeju to dobro da naprave. Ali opet, nema ni jednog takvog sličnog modela još na tržištu, da ja znam. Jeste da ima i 4 god garancije, ali i to može da izađe na uši, ako počne da se kvari, da mu ne prija naše drljavo gorivo ili tako nešto slično. Nisam pametan... Isto sam razmišljao... 26ks... Ali je lep što se tiče opreme.. Sve s roštilja. Iću da ga vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste. 244cc i 26hp. Do juče su 250-ice imale oko 20 konja ili nešto malo preko. A ovaj ima 30% više! Ima ulje da mu se menja pre i posle vožnje Promenio Mart 20, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, po Jevropi se pojavio novi model Voge SR4Max-T, dodali su mu oznaku T u nazivu, koja označava da ima i grejače sedišta i ručica, i automatski vizir. Takav u Španiji košta 5.787€, i ima 5 godina garancije. SR4 Max T - VOGE MOTOS ESPAÑA VOGESPAIN.ES Promenio Mart 20, 2024 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Mart 20, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, boza_kg je napisao: @Sebica1984 aj pls kad uzmeš motor i papire, javi šta mu piše u saobraćajnoj za snagu - 28 ili 33ks? Hoću, raspitao sam se i za to. Oni kažu da je ovaj sa 34 ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Mart 20, 2024 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan voge sr3,kupljen neki dan,prvi u Srb. Dobili smo eksluzivne i slike i snimke mi iz stare maxi bande. Ukljucice se valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Mart 20, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Prodato je pre dana dve SR 3, i nema ih više, sledeći kontigent stiže u junu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E izem ti kontigent 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Mart 20, 2024 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja, svi bi bez lagera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...