Bolence91 354 Napisano Novembar 19, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu ovde godine kada sam pitao koliko cene moj xtown ct300 sa tadasnjih 8000km rekli su mi oko 4000e. Iskreno mislim da vise i ne mogu da dobijem ako ga prodam za keš ali za sada je oglasen na PA pa ako naidje kupac razmislicu o sledecem modelu i marki Skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste realna cena. I oni što na PA oglašavaju za više, sumnjam da na kraju bolje prođu. Realno, što bi neko platio više, ako nov košta oko 5.300 ili manje? Promenio Novembar 19, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Novembar 19, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nov je 5350e trenutno. Iskreno za novi s400 dati 8090e je stvarno preskupo tako da zamena staro za novo otpada sto se tice mene. Sa Kymkom sam prezadovoljan tu nema greske ali mislim da su sa cenama malo preterali. Zato i cekam da se proda sa kes i onda mogu da razmišljam o sledecem skuteru... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, evo spustili su cenu za 400€ Mora to još dole, inače će da se češkaju po glavi! Kymco Xciting S 400 vs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Xciting S 400 vs, 2023. godište, Scooter, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 7.685 € - Motori - Polovni Automobili 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da čujem da je korektna procena,to je retkost kad nije off market totalno.Svestan sam da mora niže biti od onoga što bi postigao u oglasima..Ma da i to u oglasima... Doduše ja sam Beverlija prodao za toliko koliko sam tražio..ma da pitanje je da li sam ga potcenio.. Elem,ovo su mi korisne informacije kad stigne cv ls 6 kymco,za jedno dve godine.. Ako primaju druge brendove u zamenu? Promenio Novembar 19, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije u NS nisu primali druge brendove, ali pretpostavljam da je sve stvar procene i dogovora. Pre par dana sam video da su prodavali XMax 400 iz zamene staro za novo. Pretpostavljam da im je u interesu da sad prodaju QJ Motor, pa ako naiđe primerak za zamenu koga lako mogu da prodaju dalje, što da ne. Vredi pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim stigne ona bedevija saznaćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije info: Odgovorio mi je MIlan iz Kymca, prvi primerci Forta stižu sledeće nedelje, kaže, i moći će da se pogleda u salonu u Novom Sadu. Cena koju mi je poslao je fenomenalna, (el kažem ja da je konkurencija mama!), neću da je ovde iznosim za slučaj da je pogrešio u kucanju Imaju već dosta rezervacija za keš, a zamena bi onda mogla biti obavljena u martu. Svakako, otićiću sledeće nedelje, kad bude stigao, do Novog Sada da pogledam skuter, pa pišem dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Novembar 20, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Sad ćemo svi da zovemo da podignemo po 200€ ako nam ne kažeš cenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A sve se bojim da se nešto nije zeznuo Prispeće skutera je zakazano za 25.11. pa bi trebalo da bude u salonu sledeće nedelje. Milan kaže da je skuter iz visoke klase, bez obzira na cenu - nešto između novih Kymco Downtown 350 i XCiting 400 modela po kvalitetu, performansama i opremi. Kad budem ošacovao i uživo popričao, javim detalje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj ga da li se zeznuo,što bi lupao glavu..!? Pitaj i za ovaj cv ls 6 ,da li nešto znaju,ne bilo ti zapoveđeno.. Promenio Novembar 20, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Važi, pitaću sledeće nedelje. Mada, ne nadaj se još uvek, nema još cvls 6 nigde. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Džim Džarmuš je napisao: Ali misli da je honda vrh!? Zaboravih da odgovorim na ovo. Ne treba mi motorin da bude najbolji, top, vrh i tako te floskule. Ništa mi nije u životu vrh, ni posao, ni stan, ni brak, ni dete, ni ja sam, pa ne mora ni skuter... Treba samo da bude dovoljno dobro, da mi se sviđa, da mogu da ga priuštim... Da me čini radosnim Promenio Novembar 20, 2023 član boza_kg 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro jasno je za tebe ali njemu možda treba da bude vrh!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A be Džime, vidiš da treniram motivacione govore, dosta s ta pitanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boza_kg je napisao: Važi, pitaću sledeće nedelje. Mada, ne nadaj se još uvek, nema još cvls 6 nigde. Potaj i za Prleta i Tihog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boza_kg je napisao: Važi, pitaću sledeće nedelje. Mada, ne nadaj se još uvek, nema još cvls 6 Meni i odgovara da bude što kasnije,dok mi ovaj ne dosadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo videh na polovnim oglas za qj fort 350 i cenu 5400 evropejaca. Ko prvi kupuje? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5.390 meni rekoše Koliko sam čuo, samo sivi i crni će biti na raspolaganju. Ja ću sivi! Promenio Novembar 22, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Piše 5 400 ,nije fiksna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene najjeftiniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex idi podmazuj lanac ili tako nešto kreativno, ne zezaj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sajta AutoPrometa. Nema cena, ali računam da će i oni morati da je spuste zbog konkurencije. 3 godine je garancija! FORT 350 – QJmotor WWW.QJMOTOR-SRBIJA.RS Novi maksi skuter QJMotor Fort 350 oduševiće svakog svoji lepim linijama i vrhunskom opremom. Otkrij sve karakteristike novog Fort 350 modela. Promenio Novembar 22, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1450 evara manje u odnosu na Forcu a skoro 2500 hiljade manje u odnosu na ADV 350. Honda doduse da kofer ali poenta je jasna Zaboravih: skoro 1500 manje u odnosu na Voge SR4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nalepše od svega, bez obzira što je jeftiniji, verujem da nije ništa lošiji! Zontes 350E i sad ovaj Fort rulaju! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...