boza_kg 6221 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 4606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Grčku je stigao Fort 350 EVO. 30 Ks, napred 16" točak, pozadi 14", TFT i ostale džidža-bidže...4.895€. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 65 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 580 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Prva asocijacija = izostreni Sprint Grizzy = uzas.. Cemu ova grba na sedistu... Obzirom da je izgled jedino o cemu mozemo sada da diskutujemo.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12126 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 2858 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Grizli je stvarno ruzan.Gore navedeni Fort 350 evo nije ruzan.Jedino mozda ima puno kila.Tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 65 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 580 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadamo da je uzivo manje grdan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 922 Napisano Octobar 13 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Мени овај форт баш лепо изгледа, али ајде што кажу о укусима не треба расправљати 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6221 Napisano Octobar 13 (promenjeno) Ne silazi, 4606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ša znam, meni je nekako baš simpa. Piše u tekstu 187 Kg, ne znam dal suv ili pun goriva, ali nije to mnogo - taman. Da bude stabilan na putu od vazduha koji prave kamioni iz suprotnog smera, a opet dovoljno agilan za muvanje. Više zameram ove Forza-like retrovizore na plastikama, koje su ko stvoreni da se polome... al sve bi mu oprostio, samo da ima mesta za krakate noge. Sediše 805mm, visok korman, veći točak, možda i bude Promenio Octobar 13 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17145 Napisano Octobar 13 Integrisan, 9624 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, boza_kg je napisao: Ne znam dal prodavac\servis uopšte sme da prčka po agregatu, ako je vozilo pod fabričkom garancijom? Ili to fabrika menja, ako odobri reklamaciju, isto kao svaki rezervni deo. Sve u svemu, u našim uslovima je to jedna komplikacija Sme naravno izvaditi i rasklopiti do poslednjeg srafa. Nekoliko opcija ima za potrošnju ulja. Vidno je kad propisa na semerinzima radilice, pumpa vode, bočna dekla ili negde na termo grupi....ostavi kapljice ili fleku par cm prečnika. Ono što nije vidno a trosi ulje je na relaciji klip-karike-cilindar-ventili-gumice ventila. Servis bi trebao da izvadi agregat, rasturi, popiše potrebno, dosta toga se slika i šalje Glavnoj kući. Tamo odlučuju da li će se popraviti agregat ili zameniti drugim. Kod dvotockasa obično ide popravka dok se kod automobila menja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12126 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 2858 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, boza_kg said: U Grčku je stigao Fort 350 EVO. 30 Ks, napred 16" točak, pozadi 14", TFT i ostale džidža-bidže...4.895€. Za slicne pare pre bi uzeo SYM Cruisim 300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6221 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 4606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Može, što da ne. Ali on ima 14/13 točkove, a ovaj Fort 16/14". Nekome to mnogo može da znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12126 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 2858 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi sigurnije.Licno misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17145 Napisano Octobar 14 Integrisan, 9624 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da vas zavara veličina točkova s'tim kako će se ponašati u vožnji.. Bev 500 recimo i ako ima 16/16 točkove zna da se sav uvija u vožnji. Ram je taj koji je krivac za to zbivanje, izraženije je ako je nosač motora malko kriv. Pogledajte u Satelis temi kako je (dobro) odradjen ram....nema na mrdne i ako nosi 13/13 točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6221 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 4606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bev nije dobar primer ni za šta Šalu na stranu, drugačiji je osećaj sasvim na manjem i većem točku, na stranu sad šta je i zašta bolje. Ja sam uvek birao veći točak, navikao sam se na to, ne sviđa mi se uopšte osećaj na malom točku... svako lud na svoj način ebiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12126 Napisano Octobar 14 (promenjeno) Ne silazi, 2858 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih opet Beva 250,samo da imam nekog majstora blizu. Promenio Octobar 14 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 66 Napisano juče u 18:34 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih za kupovinu Vogea sr 4? Urađen servis na 10000, urađeno sedište. 2024 god. Kofer, zamenjene ručice, nosač za telefon, obloga ispod sedišta. 4500 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 922 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan А рол барови, и додатна светла? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 66 Napisano pre 21 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, dule2812 je napisao: А рол барови, и додатна светла? A svašta sam ugurao u njega rolbarovi su mi bili baš skupi a za dodatna svetla sam čitao na par mesta da je izazvao haos na stuji tako da sam odustao od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 27 Napisano pre 4 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam i moja dva centa, sto kazu ameri, nakon ove prve sezone sa motorom Manje vise se slazem sa komentarima kolega, dodao bih par stvari samo, sto se tice vibracija mogu da kazem da su se prilikom razrade osetile bas na tim obrtajima o kojima pricate, medjutim nakon razrade, ili posle nekih 1200-1300km, su postale minimalne, nije da ih nema uopste ali treba da se bas fokusiram na njih da bi ih primetio a vecina moje voznje je po gradu u tim obrtajima. Citao sam da to moze da ima veze i sa razradom jer sam ga ja bas streberski razradjivao, prvih 500km bas nisam prelazio 5000 obrtaja a drugih 500km nisam 5500 i trudio sam se bas da stalno menjam obrtaje da nikad nije dugo na istim, sto mi je bio pakao, ne mozes se opustiti. Takodje je pisalo da to moze da ima veze sa potrosnjom, meni je po gradu 3.5 do 3.8, a van grada, izmedju mesta 80-100km/h potrosnja nekad padne i ispod 3l/100km, sto je za njegovu masu super. Sediste jeste malo tvrdje nego sto bih voleo ali mi nije problem, vozio sam i turu od skoro 400km u danu i bilo mi je ok, mnoogo znaci onda potpora za ledje, to je spas, skoro pa da mozes da se naslonis. Inace, seo sam na Kymco Xciting 400, koji kosta preko 8000evra, imao je znatno tvrdje sediste. Meni se malo ne svidja sto mu gas nije bas linearan, ili je bar tako kod mene, lepo on vuce stvarno ali ako hocu jace da ubrzam to dobijam tek na poslednjoj cetvrtini gasa, tada bas jako povuce, sto nije neki probem ali bih voleo da je linearnije. Gume jesu Pireli ali na hladnijem vremenu hoce da klizaju malo na beloj liniji ili glatkom asfaltu. Vizir bi mogao biti malo duzi, cak i kada ga skroz podignem ne stiti dovoljno, mozda dodam neki deflektor, ali to samo za ova hladne dane, mada to zavisi i ko je koliko visok. Nakon ove price sa uljem sam bas proveravao, meni se nivo nije menjao ni malo. Ukupan utisak je da sam za sada prilicno zadovoljan, nemam vecih zamerki, svetlo je stvarno dobro, jako sam dobro nocu video, grejanje rucica u hladnim danima mi bas znaci, sedista manje vise jer nije na udaru vetra, kocnice fenomenalne, upravljivost isto jako dobra, dosta sam ga i spustao u krivinama par puta, nije pokazao ni malo nervoze (to samo kad je bilo toplije i gume zagrejane) Ali ovo je tek prva godina i nov motor, videcemo dal ce sve ostati ako fino :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6221 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 4606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta sipaju od ulja u servisu, ali možda ne bi bilo loše probati neko kvalitetno MB ulje za skutere sa suvim kvačilom. Takva minimizuju trenja u agregatu, time i vibracije. Možda bude efekta. Na primer ovo: IPONE sintetičko ulje za skutere 4T Katana Scoot 5W40 1L | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS KATANA SCOOT je 100% sintetičko ulje za četvorotaktne skutere, napravljeno od visokokvalitetnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...