kabac 89 Napisano Januar 23 U prolazu, 56 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko se omacio! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2981 Napisano Januar 23 Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nađe ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 89 Napisano Januar 24 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Džim Džarmuš said: Gde nađe ovo Kod Kineza na Temu, iskakalo mi non-stop. Hoces link? Promenio Januar 24 član kabac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2981 Napisano Januar 24 Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 89 Napisano Januar 25 U prolazu, 56 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Džim Džarmuš said: Hoću hvala Ovde je najjeftiniji: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099655739921&_oak_stage=6&_oak_page_source=703&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1737804337458_e01ijlzprn&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=5o7iy05d57 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije reklama, ali Gigatron u ponudi ima motore, skutere, quadove, a sve to na 24 rate bez kamate preko odabrane banke, tako ide reklama, bude to malo više zbog troškova obrade i održavanja računa, ali svakako mnogo manje nego regularni kredit, pa ko ima mogućnosti da da više mesečno za dve godine ima nov motor. https://gigatron.rs/motocikli/voge-sr4-max-black-motocikl-595342 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Januar 25 (promenjeno) Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne baš bez kamate. Ako ide kredit, onda nije keš cena. Na primeru Sr4Max - 32.130 * 24 = 777.120 din. Dakle, plaćaš kamatu tih 77.110 din, kako god da je zvao, što nije povoljnije od namenskih kredita za vozila. Promenio Januar 25 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja sam gledao donju cenu, ispadne da je kamata na te dve godine oko 10,5 %, onda je bolja opcija keš kredit, platiš ovu nižu cenu, a kamata može da se desi da bude i ispod 10 %. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Januar 25 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma trgovačke fore i fazoni, pa ko se upeca. Postoje krediti za vozila, povoljniji od keš kredita, a bude tu i tamo ponuda za stvarne beskamatne kredite, al ovo to očigledno nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Honda i Toyota imaju te ponude, čini mi se i Yamaha, 50 posto učešća i ostatak na 36 meseci beskamatno. Da li ima i potpuno bez učešća, na rate, bez kamate ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Januar 25 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je recimo reklamirao sa 50% učešća i 36 jednakih mesečnih rata ili 30% učešća i 24 rate, ali ne znam da neko daje bez učešća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je Mitsubishi imao u Americi kampanju 90 tih, davali su prvu generaciju outlandera bez ičega, odvezeš i plaćaš, završilo se fijaskom. Mali off topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Januar 26 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Banke kod nas daju kredite. I to otprike samo te tri što se pominju, koje kod nas kreditiraju motocikle i kvadove i imaju već razrađenu priču. Prodavci onda samo prosleđuju takve pogodnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 89 Napisano Februar 17 U prolazu, 56 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 58 Napisano Petak u 05:56 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Sedište sređeno i spremno za sezonu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Petak u 07:34 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Sebica1984, udobno deluje, samo da ne propušta vodu. Jesi li razmišljao o većem viziru, cenim da bi mu podiglo komfor? Givi D9256ST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 94 Napisano Nedelja u 09:00 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2025. at 8:34, boza_kg je napisao: @Sebica1984, udobno deluje, samo da ne propušta vodu. Jesi li razmišljao o većem viziru, cenim da bi mu podiglo komfor? Givi D9256ST Pozdrav , Zašto si imao potrebe da radiš sedište , zbog udobnosti, estetike? Meni je sasvim udobno i nisam imao problema sa fabričkim . Sto se tiče vizira meni deluje interesantno , ima li ga kod nas. Ja nekako još ništa nisam menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano Nedelja u 13:49 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @NenadMat kako voziš ovako naopako Bilo je ovog vizira do skoro na Tradeinn (odatle sam ja naručio svoj), nešto preko 100€ čini mi se, al nestalo. Možda će stići opet kad se malo zalaufa sezona. Givi Voge Sr4 350 2022 D9256St windshield Clear | Motardinn WWW.TRADEINN.COM Get Givi Voge Sr4 350 2022 D9256St in Clear for 0 €. Ideal for motorcycle with fast delivery. Buy Windshields at Motardinn! Al mislim da kolega Baniša može da nabavi šta god od Givi programa, pa proveri s njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano juče u 20:18 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro se očekuje nova revizija Voge SR4Max, pod nazivom Radar. Donosi nove hi-tech tehnologije, detekciju mrtvog ugla, upozorenje na sudar i svašta nešto još od elektronike. Detaljnije u tekstu: Voge SR4 Radar: Σύντομα... και με ραντάρ! - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Με τεχνολογία ανίχνευσης εμποδίων και τυφλών σημείων Η Voge θα λανσάρει σύντομα το... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2981 Napisano juče u 20:34 Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro taj senzor mrtvog ugla imaju već neko vreme na 900dsx modelu,možda su čak i to upozorenje na sudar skinuli sa istog,ma da mislim da nisam video da to ima na 900 dsx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2981 Napisano juče u 20:40 Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A evo sad nađoh to je verovatno ovaj sistem sa 900dsx: collision warning system (flashes the hazards and brake lights when someone gets too close) and a front-facing high-definition safety camera . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 39 Napisano juče u 20:44 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelni model nema, biće na sledećem verovatno. Najjači modeli će imati sve, najslabiji skoro sve i to je glavni adut kineskih proizvođača 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano juče u 20:45 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno, iz iste je kuće. Mada, teško mi je da vizualizujem šta znači to "too close". Oćureći, kad idem ili se vraćam s posla, stalno su mi vozila (pre)blizu. To bi možebiti svetlelo kao jelka onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2981 Napisano juče u 20:47 (promenjeno) Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne ,znaš kako to funkcioniše ...recimo aktivira se samo od 40 km/h pa naviše.Meni je tako na c650 gt senzor mrvog ugla radio od 30 do npr 100 kmh.Ne secam se tačno. Promenio juče u 20:48 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 39 Napisano juče u 21:05 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja podržavam svaki vid el. pomoći ali ako si sklon da ti vozila "upadaju u mrtav ugao" dok si na motoru te moraš da se oslanjaš na senzor, to nije dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...