Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Maj 26, 2024 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, vucko23 said: . Spomenuh mu probleme sa hpe agregatima kod 300 i 400 modela, a on veli da onda biram skuter na osnovu iskustava sa foruma i to je bio onako krajnje ironičan razgovor. ... Pa tome forumi i služe, da razmišlja shvatio bi da je tu većina njegovog tržišta, a sa druge strane to su SAMO iskustva ljudi koji su kupili motore i dali svoje NOVCE i žive sa njima a ne priče prodavca... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano Maj 26, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg ostadoh ti dužan informaciju o QJ-u u Jagodini.Auto kuća koja ih prodaje,radi u saradnji sa Milano motors iz NS-a,svi uslovi prodaje su isti kao u NS-u.Servisi se rade i u Jagodini.Pitao za test modele,navodno sredinom leta će biti organizovano i objavljeno,a biće više primeraka za probati.Inače .i veći i onaj manji skuter od 125ccm,ozbiljno izgledaju,jer sam ih sada uživo prvi put video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Maj 26, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da su napravili dil sa Milano NS, pošto nude i Kymco i QJ M. Baš mi je drago, jerbo u ovom delu zemlje i nemamo nešto slično, a Francuz ima kapaciteta da to radi kako treba. Samo neka potraje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15887 Napisano Maj 26, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu lepa ova kombina sivkasto zelenkasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Maj 26, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Taj mali ATR125 je fantazija, odusevio me je uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Maj 26, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šta više, uopšte nije mali. Prilično je komotan za 125-icu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je samo što kod nas ne dovoze KRALJEVSKU KLASU skutera, 160cc.. To je najprodavanija klasa u AzijaMa i s razlogom. Taman je ono što fali 125cc, da ima masti za uzbrdo, a troškovi isti... A ovaj ima i u 160 varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najprodavanija klasa skutera i u Italiji je 150cc, ali mi nismo takvo tržište. Ovde 125cc kupuju zbog ograničenja A1 kategorije, a ipak su retki oni koji imaju više skutera i motora, za razne primene po neki, što je po zapadima čest slučaj. Promenio Maj 27, 2024 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Maj 27, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan 500 cc je najbolja kubikaža, za sve je, ali na žalost suviše mala ponuda. Ja sam željno isčekivao zontes 501 g ali izgleda da od njega nema ništa još godinu dana sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 85 Napisano Maj 27, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @kabac, ne pišeš nešto utiske. Kako služi makinica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Ma meni je samo što kod nas ne dovoze KRALJEVSKU KLASU skutera, 160cc.. To je najprodavanija klasa u AzijaMa i s razlogom. Taman je ono što fali 125cc, da ima masti za uzbrdo, a troškovi isti... A ovaj ima i u 160 varijanti. Tacno...ta mala razlika se bas oseti... Da ne znam mislio bi da je razlika u kubikazi mnogo veca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Maj 31, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je nosač kofera za SR 4 u Motobajku u trgovačkoj. Cena 12800 ako nekoga interesuje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 85 Napisano Maj 31, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2024 at 7:39 PM, boza_kg said: @kabac, ne pišeš nešto utiske. Kako služi makinica? Hvala na pitanju, zasad sam zadovoljan. O utiscima nisam pisao jer ih zasad slabo imam, stedim kilometrazu za prvi servis jer nakon toga u julu mi predstoji put od 5.000 kilometara. O utiscima cu tek onda pisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Jun 5, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je nosač kofera za SR 4 u Motobajku u trgovačkoj. Cena 12800 ako nekoga interesuje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Jun 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što mu praktično dođe da je SR4Max skuplji od Forta - 1.000 evrića, pošto Fort već ima nosač kofera. Nije ni malo. @Nenad_Niksić stigoše li plastike? Promenio Jun 5, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Jun 5, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Po tome kako su odradjeni, mala je razlika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1283 Napisano Jun 5, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako govorimo samo o kvalitetu izrade meni je Voge klasu iznad Forta. Kada sam video i uživo seo na Forta odmah sam ga otpisao kao jednu od opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Jun 5, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Isto, to i onaj "keyless" koji su stavili. Dizajnom mi je ubedljivo najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Jun 5, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nekako teško da ocenim kvalitet odokativno, stvar je utiska, više manje. Ali Voge je komotniji, ima traction control i kameru (kome to znači), i za sada je bolje podržan od strane aftermarket proizvođača (Malossi, Aliexpress...) Deluje ozbiljnije u tom smislu. Ali je i 1.000 skuplji, kao što rekoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Jun 5, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan I ručnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Jun 12, 2024 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i prvi kvar Blokirao sistem za zaključavanje volana. Sutra ide u servis na popravku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2024. at 19:53, gebee&co je napisao: ostadoh ti dužan informaciju o QJ-u u Jagodini Lepa vest za Šumadince - Auto kuća Francuz ima ispostavu i u Kragujevcu, pa se od skoro i tu mogu pogledati & pazariti QJ Motor i Kymco motori i skuteri. Ograničen je broj modela, za sad, al planira se da se ponuda širi. E falim te boge! https://www.polovniautomobili.com/auto-kuca-francuz?category=29&brand=0 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu nove ciganske boje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 85 Napisano Jun 23, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Za sredu zakazan prvi servis... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...