Marko05 5609 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Знам да није тема за овај форум (ако смета обришите), али у потрази сам за картом за кошаркашку утакмицу у петак Партизан - Панатинаикос. Пошто је већ све пуно одавно и карата нема у продаји, ако неко има да прода или зна неког (ко зна неког... ко зна неког...) да би продао карту нека јави. Унапред хвала. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8713 Napisano April 8, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se čuo s čovekom nekoliko godina, ali ranije se nije dešavalo da za nešto nema karte Ne košta te ništa da probaš Deki TAPKAROS: 0641249452; 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano April 18, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Само да се јавно захвалим @vucko23на уступљеној карти, пријатном дочеку и испуњењу жеље. И да испуним остатак договора. Хвала још једном, било ми је задовољство попричати, попити... и као што сам ти рекао, стојим ти увек на располагању. 7 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...