Nolanka 508 Napisano April 2, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, imate li dobra iskustva sa nalepnicama za felne? Da li se odlepljuju, isplati li se uzimati ih ili je bolje ici na air brush? Sa trakicama koje idu sa strane imam sareno iskustvo, u zavisnosti od pripreme i toga kakve su, neke su drzale super, neke su spadale usput a neke su spale posle pranja motora. No, ono sto me vise interesuje su ove druge, koje se uglavnom rade po narudzbi. Ilistracije radi, postavljam fotku sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni kičeraj i ciganisanje...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor došao sa ovim nalepnicama, meni su skroz ok. Da su šarenije felne, bilo bi previše, ovako taman razbija crnu. Ne pazim ih kad perem motor, nisu mrdnule... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 3, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Neka trakica koliko toliko jednobojna ili u dve do tri boje mi je ok, ove konkretne slicice su mi previse. E sad sto se iskustva tice, i neke sa alija sto narucih crvene nikada nisam stavio, tu su negde. Svakako dobro oprati pa odmastiti pre lepljenja istih. Nebi trebalo to ondak da otpada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Štef Postujem, ali ne cini li ti se da je ovako nekako...golo? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15897 Napisano April 4, 2023 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2023. at 9:09, Alexandra995 je napisao: Meni je motor došao sa ovim nalepnicama, meni su skroz ok. Da su šarenije felne, bilo bi previše, ovako taman razbija crnu. Ne pazim ih kad perem motor, nisu mrdnule... Ovo moze proci ali ono gore sa pocetka teme mi onako skroz bezveze, presareno. vrteo sam neke kombinacije na kraju se odlucih za ove Gledao sam da ne bude sareno, kitnjasto a opet da se vidi neki detalj na felni. recimo ovaj fazon mi se takodjer svidja na crno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis To je to, ni manje ni više. Evo mog modela bez nalepnica, pa uporedite. Ne znam ko je ove moje radio, ali nek im je alal kako trpe pranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1557 Napisano April 4, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je kako nalepnice mogu neki motor da ukrase, a neki da u**ru. Na tvom su se super uklopile! Čini mi se da ove na felnama najbolje legnu na onima koji već imaju neke jake boje (crvena, fluo zelena i sl.). Recimo, na mom koji je prilično sveden, teško se uklapa nešto u boji (samo na felnama), sem monohormatskih (sivo, belo, crno)... što i nije nešto atraktivno: Alternativa je da se ceo izlepi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam sive za Nc, jes da je i on siv al boze moj, zalepim pa vidim, vise bi odgovaralo da je neka drecava ili crvena posto je boja slabo upadljiva, zalepim ove pa cu videti da li ce ostati ili cu juriti nesto drugo, saljem slike ako uspem da zalepim sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Jesi uzeo reflektujuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da jesu, bar tako pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 4, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Štef Postujem, ali ne cini li ti se da je ovako nekako...golo?Vidi, slažem se da je golo, samo što se u stavljanju nalepnica neretko preteruje ili stavlja apsolutno bez veze... Ili krene normalno, pa se onda pređe u ciganisanje... Poente bez...Neke stvari podržavam, tipa kofer da ima led svetla, ono bolje nas vide, pa one katadioptere (nalepnice) na viljuškama možda... To malo poboljšava našu (ne)vidljivost... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 4, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka mozda za te tvoje felge crvena linijica bude ok posto je i on crven a opet mozda bude previse. Svakako mislim da se lakse uklapa sta god na crnoj felni ybog kontrasta generalno. Ja sa sivim felnama sam vrteo, narucio mislim 3 seta sa alija i nisam iskombinovao i nikada ih nisam stavio. Mozda sam samo ja preveliki esteta... bem li ga, opet je do oka vlasnika, obrni-okreni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, jes da je boja motora kao osnovna za ograde i neki praymer al ovo je dobro ispalo, svidja mi se, desnu stranu nisam bas lepo odradio bila mi prva, nalepnice su za 17" i 18" nisam znao za koliko da skratim, leva je bolja, nisam je slikao, fluo su i bice to ok. Promenio April 4, 2023 član RankoBg87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano April 4, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio nelpnice,može link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima na kp par njih, https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/tockovi-i-gume/trakice-za-felne-17-18/oglas/107991745#mhs0-1680642072501 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87je l' to špric git boja motora? Skroz super izgleda, meni mnogo lepse nego bez trakica. @Chika Jimi isprekidane bele bi mozda lepo isle kod tebe, ako me secanje dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bacili samo osnovnu pa nek farba ko kako hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4599 Napisano April 5, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je došao sa njima i prelepo su se uklopile, ali se sad već jesu malo ofucale. Razmišljao sam se da ih zamenim, ali svakako bih iste stavio. Nisam siguran kad su montirane, ali je kod mene motor prešao ~15k km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano April 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, slažem se da je golo, samo što se u stavljanju nalepnica neretko preteruje ili stavlja apsolutno bez veze... Ili krene normalno, pa se onda pređe u ciganisanje... Poente bez...Neke stvari podržavam, tipa kofer da ima led svetla, ono bolje nas vide, pa one katadioptere (nalepnice) na viljuškama možda... To malo poboljšava našu (ne)vidljivost... Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkKaki bre katadiopteri u koferu, pa ko to još stavlja osim tebe, izbi ljudima oči po noći iza tebe, pa te moraju obići, hteli ne hteliПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo, bas mi se svidja. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1557 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Super! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 17, 2023 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imas i crne nalepnice, koje su reflektujuce kad se osvetle. Mogu zanimljiva resenja da se rade... A motocikl ce svakako biti uocljiviji nocu ili u uslovima smanjene vidljivosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom motoru a sada i na skuteru sam imao trakice na felnama. Nekako mi lepse izgleda motor ali naravno sve u granici normale... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 536 Napisano Novembar 9, 2023 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Reflektujuće su zabranjene u EU.Neprolazi se tehnički sa njima, a kazne su momačke.Nema logike ali tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...