savavavan 627 Napisano Ponedeljak u 05:15 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tako, kad nemate obaveze, a motor spakovan! jos ja da dodjem na redSent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srle011 0 Napisano Ponedeljak u 20:31 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ja sam vlasnik isto kao i vi jednog voge 300 rally, interesuje me da li mi mozete reci koji je antifriz u motoru, da znam sta trebam da dolijem ako zafali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4509 Napisano Ponedeljak u 22:46 BJB Maxi Scooter Club, 1362 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan G40 / G12++ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srle011 0 Napisano pre 9 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 720 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam radio servis i serviser mi kaze da je bolje da se ulje menja na manje km od propisanog, vec posle 3000. Motor ima malo ulja u karteru pa se brzo potrosi.To su mi rekli i u Beta Motors u NS. Po uputstvu je interval na 5000, Inace je covek nahvalio ovaj model i Voge generalno, kaze jako malo problema sa tim motorima.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trefl 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 2. 2026. at 19:54, Naroz019 je napisao: Kupio sam Voge 300DS početkom novembra i nakon samo 500km počelo kapljanje na otvoru vodene pumpe. Danas sam ga prevezao na prikolici u Car box u Nišu i cekam odgovor servisa. Kupovina novog motora je po meni dobra samo ukoliko imate ovlašćeni servis u svom gradu. Da li je servis resio curenje, jel bilo jos nekih problema? Proslo je dosta vremena od ovog posta, al vidim da si i promenio motor od tad pa reko da vidim dal je samo ovaj kvar uticao na odluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9856 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3936 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Borkosan said: Danas sam radio servis i serviser mi kaze da je bolje da se ulje menja na manje km od propisanog, vec posle 3000. Motor ima malo ulja u karteru pa se brzo potrosi. To su mi rekli i u Beta Motors u NS. Po uputstvu je interval na 5000, Inace je covek nahvalio ovaj model i Voge generalno, kaze jako malo problema sa tim motorima. Sent from my iPhone using Tapatalk Poslušaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4509 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 1362 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to baš malo, i ovo mi je previše često ali može da prodje... ne mogu baš 4-5 puta u sezoni. Mada možda bih mogao sam da naučim nešto sem sipanja goriva i zavrtanja gasa Jel ok onda na 3000 sam zameniti samo ulje a na 6000 ful servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...