savavavan 627 Napisano Ponedeljak u 05:15 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tako, kad nemate obaveze, a motor spakovan! jos ja da dodjem na redSent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srle011 0 Napisano Ponedeljak u 20:31 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ja sam vlasnik isto kao i vi jednog voge 300 rally, interesuje me da li mi mozete reci koji je antifriz u motoru, da znam sta trebam da dolijem ako zafali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4511 Napisano Ponedeljak u 22:46 BJB Maxi Scooter Club, 1363 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan G40 / G12++ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srle011 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 720 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam radio servis i serviser mi kaze da je bolje da se ulje menja na manje km od propisanog, vec posle 3000. Motor ima malo ulja u karteru pa se brzo potrosi.To su mi rekli i u Beta Motors u NS. Po uputstvu je interval na 5000, Inace je covek nahvalio ovaj model i Voge generalno, kaze jako malo problema sa tim motorima.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trefl 0 Napisano pre 12 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 2. 2026. at 19:54, Naroz019 je napisao: Kupio sam Voge 300DS početkom novembra i nakon samo 500km počelo kapljanje na otvoru vodene pumpe. Danas sam ga prevezao na prikolici u Car box u Nišu i cekam odgovor servisa. Kupovina novog motora je po meni dobra samo ukoliko imate ovlašćeni servis u svom gradu. Da li je servis resio curenje, jel bilo jos nekih problema? Proslo je dosta vremena od ovog posta, al vidim da si i promenio motor od tad pa reko da vidim dal je samo ovaj kvar uticao na odluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9857 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 3936 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Borkosan said: Danas sam radio servis i serviser mi kaze da je bolje da se ulje menja na manje km od propisanog, vec posle 3000. Motor ima malo ulja u karteru pa se brzo potrosi. To su mi rekli i u Beta Motors u NS. Po uputstvu je interval na 5000, Inace je covek nahvalio ovaj model i Voge generalno, kaze jako malo problema sa tim motorima. Sent from my iPhone using Tapatalk Poslušaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4511 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 1363 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to baš malo, i ovo mi je previše često ali može da prodje... ne mogu baš 4-5 puta u sezoni. Mada možda bih mogao sam da naučim nešto sem sipanja goriva i zavrtanja gasa Jel ok onda na 3000 sam zameniti samo ulje a na 6000 ful servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 720 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To deluje logicno resenje. Ulje se lako zameni a i staje ga prilicno malo pa i nije neki trosak. Ja malo prelazim, tek sam na 6.000 km za dve godine tako da se uklapam u tih 3.000 km. A i ako treba dva puta godisnje nije problem, jedino dok si u garanciji pa hoces u ovlasceni onda to poskupljuje proces, servis je nesto ispod 10k rsd kod ovlašćenih.Jedino nisam siguran da su mi ikad menjali filter za vazduh, ne nadjoh to u izvestajima.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4511 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1363 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao 2.5k a prošlo dve nedelje od servisa.. na 3k ulje i na 6 kod Ranka deluje kao ok rešenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7272 Napisano pre 6 minuta Ne silazi, 5226 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gde i kako voziš, nije samo kilometraža bitna. Ako se vrtiš po gradu, česta paljenja, kratke relacije, ili off-u, onda bolje češće. Ako teraš više pravac i otvoren put, onda može i kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...