mick 3229 Napisano Maj 2 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Miša Bgd je napisao: Da, i meni je Dejan iz Autoprometa rekao da oni moraju da ugrade zbog garancije. Ajde ko prvi sazna za cenu ugradnje nek javi. A gde ih je ona uzela, AliExpres ili? Ako ima neku sliku, da ti pošalje da vidimo kakvi su. Kolegi na SVT-u je ugradnja bila jedan radni sat ili tako nešto...3800 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan Znaci oko 100 evra sa ugradnjom. Samo da Bane dodje do neke slike da ih vidimo, pa ako je dobra priča da rešavamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 2 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan AP će ugraditi šta doneseš...makar sa tim ne zatežu sa cenama. Ja ću takođe ugraditi i maglenke i Denali sirenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 8 Napisano Maj 2 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 4. 2024. at 12:45, BaneNS je napisao: Nemam pojma za BL... Ja sam komplet platio 4.000 dinara, svih pet komada. Poslaću ti broj u poruci pa mu piši na viber. Sigurno neka pošta nosi. Pre 3 sati, mick je napisao: AP će ugraditi šta doneseš...makar sa tim ne zatežu sa cenama. Ja ću takođe ugraditi i maglenke i Denali sirenu. Mozes li poslati link za maglenke i sirenu, ja hocu isto da stavim? Takodje da li je neko uspeo da se konektuje na carbit navigaciju, meni radi mirror link i google map ali njihova direktna navigacija je dosta bolja. U Autoprometu su mi rekli pre neki dan kada sam radio prvi servis da ne znaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam... A kako si namestio mirror link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 2 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @igor1992 što se aplikacije tiče tu im je papazjanija. Moj motor recimo ni nema opciju povezivanja dok ostali imaju...opet skuter QJ Fort350 ima komplet 12 meseci pretplatu na Carbit i ima sve funkcije otključane. Mislim da AP nije ni ukapirao kakve opcije može da dobije uz motor koji uvozi...realno pitanje je da li su znali za sve to. Zato sad ne znaju jer je legitimno da svi dobijemo isto...plaćeno je isto. Maglenke...možeš uzimati koje hoćeš, bitna stvar je da moraš uz maglenke uzeti i instalaciju tamo gde ja uzimam mislim da nemaju instalaciju.... Dakle komplet mora da ide jer QJ motori nemaju izvedene dodatne instalacije za dodatna svetla kao što je to imao TRK. Što se sirene tiče...trenutno se jedino sva tri modela prodaju u BO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan O kakvoj sireni pričate? Za maglenke ok... Ne kontam za sirenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 8 Napisano Maj 2 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, BaneNS je napisao: Ja nisam... A kako si namestio mirror link? Otvorim carbit, skeniram kod i izaberem u aplikaciji mirror link.. Mora biti wifi upaljen ali da se ne konektuje na neku mrezu vec samo da bude upaljen i naravno mobilni internet. Za sada meni tako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 2 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BaneNS je napisao: O kakvoj sireni pričate? Za maglenke ok... Ne kontam za sirenu. https://denalielectronics.com/collections/soundbomb-horns?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pdIWq6Ui67im7dTurxEZ8kjIEHXVe9FU5Z-Fl4xR5qNUanIl9f_FABoCiM8QAvD_BwE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 8 Napisano Maj 2 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, mick je napisao: @igor1992 što se aplikacije tiče tu im je papazjanija. Moj motor recimo ni nema opciju povezivanja dok ostali imaju...opet skuter QJ Fort350 ima komplet 12 meseci pretplatu na Carbit i ima sve funkcije otključane. Mislim da AP nije ni ukapirao kakve opcije može da dobije uz motor koji uvozi...realno pitanje je da li su znali za sve to. Zato sad ne znaju jer je legitimno da svi dobijemo isto...plaćeno je isto. Maglenke...možeš uzimati koje hoćeš, bitna stvar je da moraš uz maglenke uzeti i instalaciju tamo gde ja uzimam mislim da nemaju instalaciju.... Dakle komplet mora da ide jer QJ motori nemaju izvedene dodatne instalacije za dodatna svetla kao što je to imao TRK. Što se sirene tiče...trenutno se jedino sva tri modela prodaju u BO. Ove je neki lik stavio na svt 650, u APu su mu ugradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu je ovlašćeni servis Yamaha Plattner... Videćemo kakva će biti cena servisa i ugradnje maglenki. Meni Carbit ne prepoznaje motor. Vidi i klimu i TV, čak i jedinicu za grejanje, ali motor ne vidi u listi. Da nema neka druga aplikacija koja bi mogla da proradi? Ima li šta tog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 2 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, BaneNS je napisao: U Novom Sadu je ovlašćeni servis Yamaha Plattner... Videćemo kakva će biti cena servisa i ugradnje maglenki. Meni Carbit ne prepoznaje motor. Vidi i klimu i TV, čak i jedinicu za grejanje, ali motor ne vidi u listi. Da nema neka druga aplikacija koja bi mogla da proradi? Ima li šta tog tipa. Molim te javi cenu iz Platnera…a ako nemaš wifi modul u motoru ne mozes da se konektuješ na app. Tu opciju imaju motori koji su sad ušli u zemlju. Ovi koji su bili ranije nemaju taj hardver…ja bih rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i kada povežem telefon sa motorom ne vidim kada me neko zove. I tokom poziva ništa se ne prikazuje na ekranu. Koja je poenta onda tog povezivanja kada ne radi ta varijanta, a ne radi ni carbit. Koji su moj stavljali taj bluetooth... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 3 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, igor1992 je napisao: Ove je neki lik stavio na svt 650, u APu su mu ugradili. I kakvi su mu utisci, je li zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 3 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Miša Bgd je napisao: I kakvi su mu utisci, je li zadovoljan? heh pa pitajte čoveka...eno ga u SVT temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 8 Napisano Maj 20 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko montira maglenke na SRT u međuvremenu neka nas počasti sa slikama i informacijom o ceni, kvalitetu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4916 Napisano Jun 16 Drug član, 3729 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ostavim info ovde, možda će nekom značiti. Auto kuća "Francuz" iz Jagodine, koja ima sedište i u Kragujevcu, sada je ovlašćeni prodavac i serviser QJ Motor i Kymco motora i skutera. U stvari, napravili su saradnju sa Milano (Kymco) uvoznikom iz Novog Sada, pa ono što ima kod njih, može pretpostavljam da se nabavi, ako i nemaju na stanju. Sve u svemu, ovo je jedan od malobrojnih moto salona i servisa u centralnoj Srbiji, pa raduje nas iz unutrašnjosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Jun 16 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2024. at 10:55, igor1992 je napisao: Ako neko montira maglenke na SRT u međuvremenu neka nas počasti sa slikama i informacijom o ceni, kvalitetu itd. Imaš par stranica nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Jun 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Овде лепо пише ко је једини овлашћени дистрибутер и увозник за Србију. Све остало је друга варијанта. https://global.qjmotor.com/m/language.html Promenio Jun 16 član BaneNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Jun 16 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneNS je napisao: Овде лепо пише ко је једини овлашћени дистрибутер и увозник за Србију. Све остало је друга варијанта. https://global.qjmotor.com/m/language.html Dva su kod nas uvoznika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4916 Napisano Jun 16 (promenjeno) Drug član, 3729 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ulazimo sad u to ko je prvi, a ko drugi, ko je ekskluzivan, a ko ekskluzivniji, to kupca ni ne treba da se tiče, oba su lagalna. Valjda Nego, zna li neko, da li priznaju servise jedan drugom? Može li se primerak kupljen kod jednog uvoznika\prodavca servisirati kod drugog, a da važi garancija? Promenio Jun 16 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Jun 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... Ovlašćeni uvoznik je Autoprometu, a servis je Pllatner. Mislim da Kymco uvozi motore preko Grka, sa kojima radi i Kymco. Iskreno mislim da ti se motor pokvari u Hrvatskoj, recimo, ne bi ti prihvatili servis Kymca. Nema ih na sajtu uvoznika za Srbiju. Promenio Jun 16 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4916 Napisano Jun 16 Drug član, 3729 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam sad pohvatao... na global sajtu gde su navedeni distributeri u Evropi, samo je 8 zemalja na spisku. A prodaju se po celoj Evropi. A sve je to u redu i legalno... Ali, ne brine me sad internacionalno priznanje garancije i popravke, mada je i to dobro pitanje. Nego, šta ako je neki moj zemljak kupio motor u Autoprometu, a bliže mu je sad da radi menjanje ulje i ostale dummy servise u Kg ili Jagodini. Da li će AP priznati pečat tog servisa? I obrnuto naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 127 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan A,ako je motor kupljen u Autoprometu onda važi garancija u inostranstvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, oni su zvanični uvoznici... Božo nije logično, svaki uvoznik zarađuje od servisa. Što bi ti Kymco dao da radiš servis u Autoprometu. Pa u Kymcu je servis 13.500 a u Platneru 7.850 dinara. Pa svi oni zarađuju na servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...