BaneNS 196 Napisano Septembar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja sam sa SRT 700 imao potrošnju od 4.9 do 5.6. Grad je 5.6, a ovako vam grada zavisno od brzine od 4.9 do 5.3... E sad u tom motoru je sličan agregat, možda je veća potrošnja za pola litre... Ne verujem da je više od toga. Promenio Septembar 14 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2337 Napisano Septembar 25 Zainteresovan, 831 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 279 Napisano Četvrtak u 16:37 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Skuter,QJ16 125,start-stop sistem,da li vredi kupiti za grad ili je bolje neki beverly 250 star skoro 20 god.? Da li neko ima iskustva sa ovim skuterom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2049 Napisano juče u 07:21 Drug član, 1397 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @ElmiloradSto ne pogledas i neki Sym? Tu je u istom cen. rangu kao i qj manje vise a sigurno kvalitetniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6248 Napisano juče u 07:57 Ne silazi, 4626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Kg je trenutno popust na Kymco SkyTown 125, možda je i kod drugih dilera. Skuter je bombonica, a ima i vizir i kofer. Kymco Skytown 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Skytown 125, 2025. godište, Scooter, vozilo prešlo 1 km, Kragujevac. Cena 2.850 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12150 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2878 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Start stop sistem bih zaobisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 279 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,malo bolje sam se raspitao,mislio sam da je to neki lagani "kao hibrid" i da daje malo snage pri startu,međutim to je klasika koja se pri svakom zaustavljanju gasi(zbog ekologije) i pali na dodir gasa(previše startova u toku dnevne vožnje,po meni bespotrebno),tako da je bolje što nema. Hvala na sugestiji. *QJ16 125 nema start-stop sistem. Proverio. Promenio pre 12 sati član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 279 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu CBF 1000 za van grada,planirao sam da uzmem neki skuterčić za vožnju po gradu do 900-1000e,serviser mi kaže da su to stare mašine,da ipak gledam nešto od 250ccm i elek.ubrizgavanje je poželjno.To je Beverly 250 ie (sa 40-50000km na satu i 20godina jašanja). I to je oko 1500e... I onda počnem da gledam QJ15 125 od 2500e.A onda vidim i Sym 300ccm na akciji...Nisam pametan... Promenio pre 16 sati član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6248 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 4626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Smislićeš već nešto, al Bev koji košta 1500€, realno ne vredi ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8533 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 3461 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Elmilorad said: Imam Hondu CBF 1000 za van grada,planirao sam da uzmem neki skuterčić za vožnju po gradu do 900-1000e,serviser mi kaže da su to stare mašine,da ipak gledam nešto od 250ccm i elek.ubrizgavanje je poželjno.To je Beverly 250 ie (sa 40-50000km na satu i 20godina jašanja). I to je oko 1500e... I onda počnem da gledam QJ15 125 od 2500e.A onda vidim i Sym 300ccm na akciji...Nisam pametan... Ahahahahhahaha Dobrodošao u ludaru, sedi, štaš popiti. Ja imam motor. Da ne kažem dva.. Ali bi skuter, ne mogu više u auto po gradu.. I evo već godinu dana tako - a šta?! 125cc je super... ma ne bre slabo mi to.. Mora 300cc.. Onaj sym adx300 je super, ali onda kad dajem pare daj da vidim šta sve ima od skutera.. Bolji je onda zontes za 5600e.. A ne, ne mogu kineza, prevaranti jedni, super je to motor ali šta za 3 godine, oće biti delova?! Neću da rizikujem - Pošto je honda?! (jbg ja sam zakleti hondaš).. 6800e?? PA pa onda mi je najbole sym 400tg, on je kao mini xadv750.. A slabo mi 400cc ako ću nekog vozati... Pošto je integra? Molim? Za 10 godina staru? Dam im qrac idem po novu... 12200e...pa ja sam debil.. Tolke pare za skuter... E ne... Neću. Lep je onaj voge 125cc.. A slabo mi to... E tako ja vrtim krugove.. 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni naći polovnu Hondu PCX 125, za grad ništa bolje. Navuče do 100 km/h, troši 2 litre na 100 km. Pouzdana i kvalitetna. Možeš naći 2020-21 za nekih 2500 do 2800 eura. Sa malom kilometražom, do nekih 20.000 km. A proveren ti je i Kymco Agility 125... Oni su oko 2.000 eura 22-23 godište, troše oko 2.5 l na 100 km. Ali je ok zbog dosta prostora. Promenio pre 16 sati član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 105 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Vrh komentar Andrej ... Moje mišljenje ako ti treba mašina samo za grad i do radnje neki skuter do 125ccm. Mala potrošnja, lagan, niži troškovi registracije. Može lakše da se proda nekome sa A1 za učenje kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 105 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan E da nadao sam se da si kupio 400 adx tg pa da čitam utiske, dakle ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ahahahahhahaha Dobrodošao u ludaru, sedi, štaš popiti. Ja imam motor. Da ne kažem dva.. Ali bi skuter, ne mogu više u auto po gradu.. I evo već godinu dana tako - a šta?! 125cc je super... ma ne bre slabo mi to.. Mora 300cc.. Onaj sym adx300 je super, ali onda kad dajem pare daj da vidim šta sve ima od skutera.. Bolji je onda zontes za 5600e.. A ne, ne mogu kineza, prevaranti jedni, super je to motor ali šta za 3 godine, oće biti delova?! Neću da rizikujem - Pošto je honda?! (jbg ja sam zakleti hondaš).. 6800e?? PA pa onda mi je najbole sym 400tg, on je kao mini xadv750.. A slabo mi 400cc ako ću nekog vozati... Pošto je integra? Molim? Za 10 godina staru? Dam im qrac idem po novu... 12200e...pa ja sam debil.. Tolke pare za skuter... E ne... Neću. Lep je onaj voge 125cc.. A slabo mi to... E tako ja vrtim krugove.. E zato sam ja našao motor za grad i putovanje... Sve u jednom, ne troši puno, ima pro šifter da ne menjam kvačilom, sve top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 468 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 442 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam skuter zamenio motociklom srednje klase koji se 70% vremena koristi u gradu tokom cele godine i nisam pogrešio. Ko ima uslova za litru+ i skuter, nema bolje kombinacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 279 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan @BaneNS A, koji je to motor,koji menja i skuter i veći motor i ima menjanje brzina bez kvačila,i malo troši...? Probao sam letos i Zontes 368g, oduševio sam se(i žena mi).Cena 6300. Kažem drugaru koji vozi i popravlja motore skoro 50 godina da bih možda prodao moju Hondu CBF 1000 i doplatio i kupio kineski skuter.... Rekao mi je da treba da posetim psihijatra!!! Kad sam rek'o ženi umalo me ne izbaci iz kuće! I tako,sad gledam nešto za grad... Promenio pre 15 sati član Elmilorad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa F800GS... Van grada troši oko 3.7, u gradu do 4.5 što je prihvatljivo... Kombinovano sam na 4.2-4.3... A stvarno je za upravljanje kao bicikli... Nema gde se ne provučem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Elmilorad je napisao: @BaneNS A, koji je to motor,koji menja i skuter i veći motor i ima menjanje brzina bez kvačila,i malo troši...? Probao sam letos i Zontes 368g, oduševio sam se(i žena mi).Cena 6300. Kažem drugaru koji vozi i popravlja motore skoro 50 godina da bih možda prodao moju Hondu CBF 1000 i doplatio i kupio kineski skuter.... Rekao mi je da treba da posetim psihijatra!!! Kad sam rek'o ženi umalo me ne izbaci iz kuće! I tako,sad gledam nešto za grad... Kupio je drugar, odličan skuter, samo je i cena ozbiljna. A i potrošnja mu je oko 3.5 litre. Doduše, sada je tek uradio prvi servis, videćemo kako će biti dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 279 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pobratime,to(BMW F800 gs)košta preko 10000 evradi! Promenio pre 15 sati član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 196 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodaš CBF, malo kredita i eto... Tako sam ja... Uzeo sam test 2025 sa 6.500 km. Sad sam na skoro 11.000.... Izašao me je 11.900 sa vizirom i koferom. Ali sam sad miran duže vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...