R3MAX1989 61 Napisano Octobar 3 U prolazu, 83 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam i produzetak na blatobranu, tako da zasticen je skroz. Verovatno je sve ok ko sto kazes nego malo me brinulo zbog cesceg paljenja. Mozda bi malo trebalo da se dolije antifriz ali videcu na servisu na 6000 kako kazu u ovlascenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1288 Napisano Subota u 19:24 BJB Maxi scooter club, 1704 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ranko ako je dct,imas filter ulja i filter mali od DCTa. Zato kaze 'filtere' u mnozini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1618 Napisano Nedelja u 18:29 Zainteresovan, 341 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Osveženje motora + štopli sa magnetićem, preventive radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 142 Napisano Utorak u 10:18 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Stigao fabricki USB punjac , narucen iz Grcke. Medjutim kao da je mrtav, pokusao sam pre ugradnje da ga nakacim na razne eksterne izvore napajanja i ne daje znake zivota. Jel neko imao slicna iskustva u cemu bi mogao biti problem? Kacio sam ga na akumulator od kola, buster za paljenje i nista, a ne bih da se zezam i ugradjujem pa da se ispostavi da ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 61 Napisano Utorak u 10:36 U prolazu, 83 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigo iz Carbox u Nisu original ali jos ga nisam probao, planiram sad u zimu kad montiram maglenke da nabacim i njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5519 Napisano Utorak u 10:40 Drug član, 2660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce da stigne mozda sledece nedelje pa cu da probam, moj iz UK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1618 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 341 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam, kada sam moj usb-c namontirao, original, nije hteo da puni na prvu. I dok sam malo razmišljao: šta sad?, probam ponovo i on radi! Ne znam u čemu je finta. Promenio pre 8 sati član SaleKg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...