bbocko 195 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan To saltanje u nizu brzinu pred krivinu mnogo brze se odradi sa DCT menjacem nego sa manuelnim. Samo jedan klik i cao, apsolutno ne vidim prednost manuelnog menjaca. Ja 90% vremena vozim u S1 i po potrebi menjam brzine sam kad mi zatreba. Na turi po Staroj planini bas nisam hteo da koristim kocnicu nego sam se igrao sa menjanjem brzina na + i - . Stvarno je uzivanje, kocenje motorom je odlicno na NC-u . Na primer celu Transalpinu samo odvozao u S2 i stvarno sam bio odusevljen kako ide jer kasnije menja brzine, imao sam utisak da ide 20% brze nego u S1. S3 nikad nisam probao za skoro 5 godina koliko ga vozim.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 31 Napisano pre 6 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, sst said: Samo još jedna informacija ukoliko neko gleda Transalp i NC750X: NC750 ima tako nisko težište da sam sa mojih 170cm bez problema mogao da ga držim, sećam se da sam baš imao subjektivan osećaj stabilnosti dok sam sedeo na njemu. Sa Transalp-om koji sada vozim je skroz druga priča, svako rangiranje po gradu iziskuje koncentraciju i to nije samo visina sedišta. Kad saberes i oduzmes, da li je vredelo zamene? Sta ti više prija u totalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 96 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Šoomi je napisao: Kad saberes i oduzmes, da li je vredelo zamene? Sta ti više prija u totalu? Nisam ga vozio, seo sam u salonu. Mislio sam na stabilnost pri stajanju. Gde dupe, tu motor. Mislim da je NC750 mnogo praktičniji po gradu, pogotovo za malo kraće i neiskusnije vozače. Promenio pre 6 sati član sst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano pre 5 sati Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga nekih pola sata po Bg-u, svideo mi se odmah, hteo sam letos opet al nisu imali, ladja od motora, bukvalno nisam osetio to sto ima 30ks vise. Kad god mi padne na pamet da hocu da promenim motor setim se bunkera i odustanem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...