idanijel 1572 Napisano Jun 20 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint je poput KN mislim .Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 22 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen godišnji servis u Hondi, 9000km, 17400din,sledeci je opet za 12k ali bi trebalo svratiti na inspekciski na 6 ako bude veci vremenski period. Da li mozda neko zna ili je trazio po netu, za neko resenje, da li ima neka kalibracija rucice ili tako nesto, klapne znam da ima na nekoj km. Nervira me i dalje gas koliko je osetljiv, drzim stvarno lagano, drzim na tegu i sta god radio on na neke neravnine cima, bas je osetljiv, na ravnim putevima nema problema, moze da se drzi kao da ima tempomata ali cim je nesto lose ne moze da se drzi mirno. Vozio sam novog Transalpa, druga priča, vozio po neravnom ma ni da mrdne. Promenio Jun 22 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Torbe stigle. Legle ko guza na nošu. I taman još prostora za obuću! Hvala @Kadezi za pomoć. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @SaleKg nema na cemu. U zdravlju i veselju da te sluze i da proputujete sto vise sveta, staza i bogaza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 6. 2024. at 10:53, RankoBg87 je napisao: Odradjen godišnji servis u Hondi, 9000km, 17400din,sledeci je opet za 12k ali bi trebalo svratiti na inspekciski na 6 ako bude veci vremenski period. Da li mozda neko zna ili je trazio po netu, za neko resenje, da li ima neka kalibracija rucice ili tako nesto, klapne znam da ima na nekoj km. Nervira me i dalje gas koliko je osetljiv, drzim stvarno lagano, drzim na tegu i sta god radio on na neke neravnine cima, bas je osetljiv, na ravnim putevima nema problema, moze da se drzi kao da ima tempomata ali cim je nesto lose ne moze da se drzi mirno. Vozio sam novog Transalpa, druga priča, vozio po neravnom ma ni da mrdne. Ne može se ništa&nigdje uraditi sa preosjetljivom ruckom za gas. I ja sam kukao pa prestao navikavši se konacno. Mana: Sada na drugim motorima uopste ne mogu da odvrnem gas dovoljno korektno. Nikad dva dobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 26 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Navikao sam se i ja al opet nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 13 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da dignemo malo temu na noge i da ukazemo na neke ropuste koji su ucestali a to je lom usice bocnog malog trougla. Da li je moguce da je gotovo na svakom ta usica polomljena (?) Ok znamo da je plastika tanka i nikakva na tom delu ali uz malo paznje pri dem/montazi moze s esacuvati u jednom komdu. presao svega desna strana je ok za razliku od leve drangulije treba ubaciti ugao slike je takav da deuje da su van gabarita ali nisu dzekovi su odmah ispod kljuna zarad brze demontaze sve volim probati pre ugradnje usb sa alije nemere raditi sad ostadoh u cudu kad je nacent. stenderu lanac se dodatno otpusti ovo je max koliko ga mogu pomeriti pretegnut lanac kao i osovina tocka sredio pa da se vratim na podmazivac ovde cete se pomuciti sigurno, oni sa debljim prstima debele zivce da spreme slika ne moze preneti koliko tu zapravo malo mesta ima za prici vratiti kanister na mesto poziciju gadjate da kapalica ne bude starija od ruba na lancaniku toeto 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Jul 13 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ček ček ček.. Odakle uzimaš vakuum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Jul 13 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Ja Scottoiler Vsystem koristim malo više od godinu dana i samo je neki dan samnod sebe prestao sa radom... nije se zapušio nigde, sve sam probao... ma ni kap da pusti. Samo duva mehuriće kroz ulje u rezervoarčiću i ne pušta ništa. Tek kad skroz skinem čep onaj sa oduška počne da radi, onda koraš opet da se poigraš da podesiš brzinu kapljanja na 100-120 sek / po kapljici i to je. Sad vozim sa skroz otvorenim oduškom, jedino tako radi.Imam jos 2 drugara kojima je isto posle godinu-godinu i po riknuo scottoiler vsystem ali oni njihove nisu uspeli da nateraju da prorade nikako više. Proizvođaču pisali mailove... ma trne im otprilike, niko ništa ne odgovara. Realno, precenjeno je to automatsko podmazivanje, kako se meni čini.Sent from my SM-A536B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jul 13 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za OFF , u traženju sam maglenki, iole kvalitetnijih, vidim imaš jedne tu na slikama, jesi li imao iskustva sa njima, ili ih prvi put montiraš. Koliko su novca, itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firmopisac 15 Napisano Jul 13 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, mali_zmaj je napisao: Izvini za OFF , u traženju sam maglenki, iole kvalitetnijih, vidim imaš jedne tu na slikama, jesi li imao iskustva sa njima, ili ih prvi put montiraš. Koliko su novca, itd.. Ja sam moje kupio na Aliexpressu, koštale 3662 din, vidi link: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD3,143.95 55%OFF | Motorcycle Front Fog Light Led Driving Lights Parts For BMW R1200GS R 1200 GS Adventure LC 2014 2015 2016 https://a.aliexpress.com/_Evrmtaf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 13 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmes maglenke ko sto ja imam, vrati se koju stanicu, rade posao super, sija ok, evo god i nesto bez problema, 30 e bile a mozda i manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 13 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ček ček ček.. Odakle uzimaš vakuum? Direkt sa usisa dje je ba i predvidjeno....ka i na prethodnom modelu ali su pametni malo pomerili pozicije pa je dosta teže prići. Pre 2 sati, Firmopisac je napisao: Ja Scottoiler Vsystem koristim malo više od godinu dana i samo je neki dan samnod sebe prestao sa radom... nije se zapušio nigde, sve sam probao... ma ni kap da pusti. Samo duva mehuriće kroz ulje u rezervoarčiću i ne pušta ništa. Tek kad skroz skinem čep onaj sa oduška počne da radi, onda koraš opet da se poigraš da podesiš brzinu kapljanja na 100-120 sek / po kapljici i to je. Sad vozim sa skroz otvorenim oduškom, jedino tako radi. Imam jos 2 drugara kojima je isto posle godinu-godinu i po riknuo scottoiler vsystem ali oni njihove nisu uspeli da nateraju da prorade nikako više. Proizvođaču pisali mailove... ma trne im otprilike, niko ništa ne odgovara. Realno, precenjeno je to automatsko podmazivanje, kako se meni čini. Sent from my SM-A536B using Tapatalk Par njih je istih problema imalo, svi kupljeni od lika iz KŠ. Problem je bio kod svih u točkiću što se zakrece. Dečko koji je prodavac uspešno sanira problem kod koga se javi...ima gde besprekorno radi. Jbg kako koga zalomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jul 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mali_zmaj je napisao: Izvini za OFF , u traženju sam maglenki, iole kvalitetnijih, vidim imaš jedne tu na slikama, jesi li imao iskustva sa njima, ili ih prvi put montiraš. Koliko su novca, itd.. Mali Zmaju Moj Banjalučki prijatelju Pogledaj sekciju NC 2016. Prosle godine u oktobru sam postavio izvjestaj o montiranju istih maglenki/dodatnih svjetala. Radi se o Celularline ITA proizvodu. Oni su najpoznatiji po điđama za moto komunikaciju na drumu. Svjetla su top! Nedavno potvrdjeno pri spustanju sa bračke Vidove gore. Stvarno prave razliku, a mozda nesto vise majstorski moze da (d)ocjeni @Satelis jer mu prodjose kroz ruke. Za tebe (i za sve ostale van EU) narucuju se direktno sa web stranice koja odbije porez ( nekih 20eur jer ide van EU i za te pare naplati dostavu) i nakon 5 dana DHL te zovne telefonom da pita gdje da donese poklon. Total 120eur. Tako je bilo meni u Mostaru. Pozdrav MZmaj i javi se kad budes dolazio na servis svoga novog motora da je popijemo ispod Mosta. Promenio Jul 13 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 13 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Podesio sam motorno kocenje na max, za najansu je bolje sto se tice cimanja, sad ga drzim tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Jul 14 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me interesuje koliko je ta honda sa 1212km puta dozivela da neko skida trougao plastiku? U Hondi je na ispkciskom pregledu sigurno nisu dirali. ili su ipak bili detaljni. Pre ce biti da je se tu neko nestrucan igrao i cackao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 14 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi, ja sam nekoliko puta skidao, bilo mi dosadno pa maglenke, bar 4 puta sam ga rasklapao. Pogledao klip, video sta Dare pise i sve lepo skinuo i vratio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 14 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Iks je napisao: Zivo me interesuje koliko je ta honda sa 1212km puta dozivela da neko skida trougao plastiku? U Hondi je na ispkciskom pregledu sigurno nisu dirali. ili su ipak bili detaljni. Pre ce biti da je se tu neko nestrucan igrao i cackao. Ugradjena je lani USB utičnica tako da...otud skidanje plastika. Takodje je sjeban navoj u nosaču levog retrovizor pri ugradnji stitnika ruku. Takodje je sjeban navoj suvozacevog desnog rukohvata pri ugradnji nosača kofera. To je vlasnikovo delo, jbg ne treba nekad biti uporan. Lanac je meni iznenadjenje, vlasnik nije dirao ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jul 15 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 7. 2024. at 17:12, Limeni67 je napisao: Mali Zmaju Moj Banjalučki prijatelju Pogledaj sekciju NC 2016. Prosle godine u oktobru sam postavio izvjestaj o montiranju istih maglenki/dodatnih svjetala. Radi se o Celularline ITA proizvodu. Oni su najpoznatiji po điđama za moto komunikaciju na drumu. Svjetla su top! Nedavno potvrdjeno pri spustanju sa bračke Vidove gore. Stvarno prave razliku, a mozda nesto vise majstorski moze da (d)ocjeni @Satelis jer mu prodjose kroz ruke. Za tebe (i za sve ostale van EU) narucuju se direktno sa web stranice koja odbije porez ( nekih 20eur jer ide van EU i za te pare naplati dostavu) i nakon 5 dana DHL te zovne telefonom da pita gdje da donese poklon. Total 120eur. Tako je bilo meni u Mostaru. Pozdrav MZmaj i javi se kad budes dolazio na servis svoga novog motora da je popijemo ispod Mosta. Na kraju su mi servis odradili ovdje u BL kad je bio Moto Fest, ali bit će drugi, što je meni dovoljan razlog da doletim do Mostara grada!! Javim se naravno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 15 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude uzimao novog da se potrudi da se zali odmah na gume, definitivno ove Danlop Trailmax D609 su bas lose gume, dosta se ljudi zali, drugar ima istog, voze on i zena, od prvog dana se zale, zamenio i on skoro, kaze drugi motor skroz, ovih dana kad malo provozam javim utiske, ove su mi da kazem dosta problema pravile, uvek neki trip u glavi da ce da klizaju, neka borba uvek. Uzeo sam Miselin road 5. Presao sam 9950 km, nisam mogao pre da zamenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 17 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za gume smo pisali 2017/18 da su loše, čak najgore. Kakvo je stanje osovina bilo, jel očišćeno podmazano, zaštićeno? Takodjer i damper gume ka i oko njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 17 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju sam skidao pre ne znam koliko km, mislim na oko 6k pa sam podmazao, sad opet, prednja bila masna, nista ono preterano ali masna, na zadnji lezaj stavili mast, gume pozadi ko nove, nisam ih ubio, sve bilo cisto i suvo, samo vratili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 17 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E dobro, reko da nije samo odvrni/zavrni Sad ćeš konačno uzivati u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 17 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sve podmazem i ocistim pre vracanja, sve sam i plastike podmazao pre vracanja, sad se skida sve lagano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jul 18 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Procitah u temi za xadv oko vesanja. Da li mislis da bi trebalo da se kod mene pozadi pomeri?, imam 80 kg, vozim se stalno sam, mozda je sve do sad bilo zbog losih guma, jos se nisam vozio pa ne mogu da kazem hoce li opet da skakuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...