Jump to content

Moto Zajednica

Firmopisac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vojvodina
  • Motocikl
    Honda NC750x

Firmopisac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Nije ni meni problem vetar, isto koristim fabrički vizir za deflektorom. Ovo sve što sam napisao su realno sitnice, ništa bitno ne bih zamerio stvarno. Africa je liga iznad bez daljeg, ali i košta ko dva NC-a, ali i troši kod dva NC-a.
  2. I da, vibracije osećaš tek na velikoj brzini... 140+.
  3. Ide pristojno, nije neka senzacija, ali do 130 stvarno ide ok. Ima jedan detalj koji uglavnom ljudi ne znaju - motor stvarno troši 3-4L / 100km, ali uz napomenu da 3-3,5l/100km troši u nekoj razumnog vožnji, dok 4 troši kad ga razvlačiš 120-150 na sat. Ali ukupno gledajući je strašno mali potrošač. Drugi bitan detalj je težište. Iako ima 214kg prazan, jako se lako vozi jer je rezervoar 14,1L ispod sedišta, a ne na uobičajenom mestu napred gore. Dalje, agregat je položen pa dodatno spušta težište. Ono što bih ja lično unapredio je: - uveo bih neku novu tablu, ne ovaj monohromatski ekran; dodao bih funkcije adroid auto, usb konektor, pokazivač temperature i sl. - Vetrobran bi trebao biti malo viši. - Viljuške bi trebale biti upside-down i da budu zaštićene od insekata. - Napred bi trebao imati dupli disk (sad ima samo jedan), iako pristojno koči. Sve ovo bi podiglo cenu bar 1000 eur, ali bi vredelo, siguran sam.
  4. Savio sam fenom taj zljeb da se to ne desi, upravo. Nije teško, samo pazite da se ne opečete
  5. Ja sam morao te štitnike malo da ugrejem fenom i iskrivim ka viljušci malo, samo par stepeni, da mi prilikom kočenja i sabijanja napred, crash bar ne udara u njih.
  6. E ja sam na tom koraku, zato te i pitam
  7. Sve to znam, samo GDE kačiš, to je pitanje?
  8. @RankoBg87 gde si kačio maglenke - direktno, pa rade i bez kontakta ili si povezao negde na instalaciju motora, da automatski gasi sve kada izvadiš ključ? Hoću da stavim maglenke i usb, ali ne bih da ih direktno vezujem na akumulator...
  9. Pozdrav! Ja vozim Nc750xa i meni je skroz ok. Visok sam 175cm (ako to može da se nazove visina, jeli) i vozim se uglavnom sam. Odgovara mi njegova konstrukcija jer mogu lepo da se oslonim dok stojim u mestu. Niskoturažna mašina, odličan obrtni momenat, dobro vuče, 214kg težak prazan, 14L rezervoar i u proseku prelazim 300-350km između svraćanja na pumpu da natočim za 1800-1900 din. Izuzetno je zahvalan za manevrisanje na malim brzinama zbog niskog težišta (rezervoar je ispod sedišta) a na tradicionalnom mestu rezervoara je ostava koja prima flip-up kacigu bez problema. Meni lično kinezi ne igraju za prvi tim ne zato što ne verujem u pouzdanost, već zato što se svi do jednog čuju ko šerpe. Honda ima jasan, dubok zvuk, ali ne urla. Taman kako treba.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja