hard_rock 7449 Napisano Jun 1, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste kawa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2001. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi na WEMOTO.COM frajlauf na engleskom je Starter Clutch. Pa dodaj postarinu na to. Elem sekto da se pohvalim, metnuh danas DID lanac i JT 16-42 lancanike, nego cim sam pokupio alat i oprao ruke krenula da pada kisa. A usput sam promjenio i semering iza prednjeg lancanika, ako koga interesuje dimenzija je 40x52x8, a ja sam stavio 40x52x7, od nekog auta nemam pojma od kojeg, trebalo bi da radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan i jao ljudi pa vozim se motorom. Koja uzivancija Koreja ali dobar motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Jun 3, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i jao ljudi pa vozim se motorom. Koja uzivancija Koreja ali dobar motorin Pa ti onda piši u temama o kineskoj imperiji, a nas ostavi da se mučimo sa GPZ-ovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan mrle, ovo je gpz samo lici na keeway Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom zubu drzite zadnje amortizere? Kod mene su bili na 5 -om al mi je bilo bas tvrdo i jako nudobno.Pa sam ih spustio na 3 zub al mi se sad cini da je jos gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Zanima me od koje godine su poceli sa ugradnjom meraca nivoa goriva kod ER-5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Jul 31, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Zanima me od koje godine su poceli sa ugradnjom meraca nivoa goriva kod ER-5? nisam siguran ali mislim da je 98god jer kad sam kupovao nosac za zadnji kofer rekli su mi iz moto landa da ima za modele do 97 i od 98... i ja tako uzeh za ovaj noviji model a moj je 97... i naravno namucio sam se da namestim jer je skroz drugacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Jul 31, 2013 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bre bre bre.... Postoje dve verzije, A i C. A od 1996 do 2001 a posle do kraja proizvodnje je C model (2006) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Avgust 2, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bre bre bre.... Postoje dve verzije, A i C. A od 1996 do 2001 a posle do kraja proizvodnje je C model (2006) Aaaaa,to znaci da je odgovor na moje pitanje,od 2001 godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Avgust 3, 2013 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislim da A model vec od 1998. ima merac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 5, 2013 (promenjeno) Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi jel neko od vas vozio suzuki freewind 650? Citao sam misljenja na forumu onih koji su ga vozili, motor sam video i uzivo, ima jedan lik iz mog mesta ali retko ga vozi. Zanima me bas poredjenje sa gpz-om i sl. Znam da je potrosnja manje vise ista, znam da je zastita od vetra manje vise ista, kocnice losije kao i na gpz, najvise me zanima udobnost? Promenio Avgust 5, 2013 član hard_rock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan hard_rock@ I ja zarad udobnosti zagledah freewind-a, malo ga provozah, a za razliku od er5 je PREUDOBAN, što je , naravno, bilo i za očekivati. Čitajući po forumu i razgovarajući s nekim vlasnicima istog, zadovoljni su udobnošću. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 7, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Avgust 7, 2013 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ceo setup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ceo setup nameravas da stavis ovaj disk sto je pored tocka? sa kog je motora kad plocice nisu hvatale ceo disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 11, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace ljudi resio sam problem sa gasenjem motora zbog stvaranja vakuuma u rezervoaru. Iscupao sam prvi deo okrugle gumice iz cepa rezervoara i to je to. Malo se oseti benzin ako motor stoji na suncu ali je barem problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 13, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Inace ljudi resio sam problem sa gasenjem motora zbog stvaranja vakuuma u rezervoaru. Iscupao sam prvi deo okrugle gumice iz cepa rezervoara i to je to. Malo se oseti benzin ako motor stoji na suncu ali je barem problem resen. To bi ti bilo svejedno za koju godinu, kod mene skoro pa da i nema gume na čepu rezervoara, sasušeno totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksi 0 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje menjam na 5 kkm, sa sve filterima, nista drugo nisam dirao. Potrosnja je od 4 do 6 L bezolovnog... Ima li majku mu jos ko sa ER-om, sve PeZejci... :-[ Imam ga ja prijatelju.Treca godina je kod mene,uzeo sam ga iz uvoza ER-5,2004 god.Presao sam oko 25000 sa njim.Sto se tice masine,prezadovoljan sam,potrosnja 5l,uglavnom sa dvoje na motoru.Jedino mucim muku sa prednjim krajem.Trese volan na 70-80,ni slucajno tad ne smes da popustis ruke,a kamoli da pustis .Remontovao sam viljusku,novi lezajevi,ulje gumice,kupio nove gume Pireli,trese i dalje,vise ne znam sta mu raditi.Skidao kofer,retrovizore,vracao staru prednju gumu,isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan niksi @ ...ne sme da trese... Kad mi je vulkanizer menjao gume, rekao mi da se gume moraju postaviti u zavisnosti od nekakvog markera. A drugo, proveri balans gume/felne...isto kao i za automobil. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa na gumi ima marker, strelica, za smjer rotacije. Normalno da se moraju balansirati, svaki put kad se montiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ulje menjam na 5 kkm, sa sve filterima, nista drugo nisam dirao. Potrosnja je od 4 do 6 L bezolovnog... Ima li majku mu jos ko sa ER-om, sve PeZejci... :-[ Imam ga ja prijatelju.Treca godina je kod mene,uzeo sam ga iz uvoza ER-5,2004 god.Presao sam oko 25000 sa njim.Sto se tice masine,prezadovoljan sam,potrosnja 5l,uglavnom sa dvoje na motoru.Jedino mucim muku sa prednjim krajem.Trese volan na 70-80,ni slucajno tad ne smes da popustis ruke,a kamoli da pustis .Remontovao sam viljusku,novi lezajevi,ulje gumice,kupio nove gume Pireli,trese i dalje,vise ne znam sta mu raditi.Skidao kofer,retrovizore,vracao staru prednju gumu,isto. a da nije felna malo kriva pa baca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 1, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od forumasa radio ovo: http://www.ex-500.com/wiki/index.php?title=FOG's_Airbox_Mod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rjesio da ga uradim cim nabavim K&N filter, malo mi je to izuvanje 60€, al nema vise mjenjanja a uz ovaj mod stvarno pravi razliku sto se tice performansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...