Jump to content

Moto Zajednica

kju_Q

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    srce Bačke
  • Motocikl
    an250; er500

kju_Q's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav momci, Tužna srca...došlo vreme za odajvu ; ali nadam se ne za stalno (virus je to. ko ne proba, nikad neće saznati ) . Ništa strašno, samo priroda posla, porodične obaveze... Ovako mi ga je žalosno gledati pokrivenog u garaži, a još gore kad ga čujem... Valjda se i to nekad mora desiti. Ako je neko zainteresiran, ili zna nekog ko je zainteresiran, ili... šta god: http://oglasnik.bjbikers.com/ads/er500/ Moguć dogovor. Eto, pa, ajd' do druge prilike. Pozdrav.
  2. Пензионер; Имаш сајле и у Новом Саду, мала фирмица поред "најлон" пијаце. Буду готове за сат-два. Само понеси своје са паластиком и то је то. Име фирмице сам заборавио, а реших код њих исти проблем. Поздрав.
  3. Momci, šta reći... Za moje potebe je idealan, no jedna stavka je najviše presudila: sic. Za sada je plan ponovo povratak na maxi. Prednost ima x9.Sad,ko zna. Ja bih endura ili kruzera, ali:mir u kući nema cenu A što se tiče cene, ili cena... znam; no ko što rekoh od neke se mora početi, a gde ćemo se naći, e, vidjet ćemo
  4. Društvo, POZDRAV. Došlo vreme za rastanak. Iskreno, malo mi je žao, ali takve su okolnosti. Sve podrobnije informacije u oglasima ( http://oglasnik.bjbikers.com/ads/er500/), ili na pp. Idemo dalje. Pozdrav,
  5. niksi @ ...ne sme da trese... Kad mi je vulkanizer menjao gume, rekao mi da se gume moraju postaviti u zavisnosti od nekakvog markera. A drugo, proveri balans gume/felne...isto kao i za automobil. Pozdrav.
  6. Pozdrav "lađari" , ...moram Vas tako osloviti, jer jučeh probah jednu "lađu" zvanu kao AA500. Kad sam je ugledao rekoh:"...oho". E, sad, kao bivši AN-ovac, sada ER-ovac, moram priznati sledeće: da je udobna - jeste; da ima "gepek" - ima; da može lepo i brzo raviti pristojnu brzinu - može...da prostite na izrazu "povlači"; da je "guzata" - jeste ; da je sedište poviše - jeste; da je poteška - o to jeste sigurno; položaj nogu nije baš kao na AN-u, ali ajd' sad; kad se oprobah i kao suvozač - jedva siđoh; fino koči; zvuk joj je na auspuhu baš kao kod skutera ;... šta još... ne znam šta još... Kada sedoh na nju da je probam, bi mi pomalo strah...jeste da sam vozio AN-250, ali ti mali točkići..., za razliku od AN-a gde se težina kompenzovala sa nižim sedištem, ovde je sedište baš povisoko, srećom pa je težište dobro odrađeno, položaj nogu na AN-u mi je nekako bio bolji - ispruženiji, ali je AA višlja od zemlje što je veliki +. A i malo se odvikoh od automatika, što se manifestovalo odmah na početku. Umalo padoh jer htjedoh stisnuti "kvačilo"...posledica je bila naglo kočenje i borba za ravnotežom i prevlast , a da koči -koči;... hm da kao što nekad rekoh dok sam pisao za AN-a, "prava penzija", nema razmišljanja prva druga treća, druga... samo gas dole gore... U svakom slučaju, lep "skuterčić". Udoban u svakom slučaju. A kad se posle toga vratih na svog ER-a samo se nasmijah; prvo zbog veličine, a drugo što sam opet mogao ono brmmm brmmm ... ...pozdrav "lađari"
  7. Pozdrav, ...što se tiče "pucanja" iz auspuha; imao sam sličnih problema i to dva puta. Prvi put zbog kvaliteta goriva, drugi put bili karburatori ( problem otklonjen čišćenjem i naštelavanjem). Pozdrav.
  8. hard_rock@ I ja zarad udobnosti zagledah freewind-a, malo ga provozah, a za razliku od er5 je PREUDOBAN, što je , naravno, bilo i za očekivati. Čitajući po forumu i razgovarajući s nekim vlasnicima istog, zadovoljni su udobnošću. Pozdrav.
  9. @ Troublemaker: Pozdrav ER-ovcima. Nakon dužeg vremena da se javim. Razlog:filter goriva. Koristio sam ga dve sezone. Moje iskustvo:NEGATIVNO. FIlt.goriva je bio razlog gušenja motora. Pri velikim obrtajima ili većoj potrebi goriva, svo gorivo iz filtera se isisa, posudica ostane prazne, motor se gasi...; i to baš onda kad nebi trebalo. Ukoliko baš želite filt.goriva neka bude profesionalno za motore sa visokiom obratijama, a za zaštitu od curenja slavinice ugradite el.magnetni ventil. to sad svi rade. Eto, možada sam pomofgao. pozdrav.
  10. Grazzia na željama i interesovanju.
  11. Piše M. No, ja sam 174 i mogu obući kombinezon.
  12. Prodajem kišni kombinezon MACNA. Nov, ne korišten. Cena 35€. Kontakt: 063 560 249
  13. Evo ješ jednog kandidata za pivo. Ali samo za iskonske zaljubljenike...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja