Gordak985 2461 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, na prvoj slici mi deluje da u motoru nema dovoljno ulja, to prozorče za ulje treba da je "puno" maltene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale990 18 Napisano Mart 6, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim sta sve moram da zamenim znacu, pa javljam, mozda nije skupo, ne znam, ali ima svasta da se radi.. U masini ima vise benzina nego ulja xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim sta sve moram da zamenim znacu, pa javljam, mozda nije skupo, ne znam, ali ima svasta da se radi.. U masini ima vise benzina nego ulja xDA... Nadam se da nećeš previše postradati financijski u startu. Makar vremena imaš, evo ide ružno vreme par dana.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale990 18 Napisano Mart 7, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Gordak985 je napisao: A... Nadam se da nećeš previše postradati financijski u startu. Makar vremena imaš, evo ide ružno vreme par dana. Sent from my 2107113SG using Tapatalk A sta je tu je, izgleda dobro, sredicu sta ne valja pa lagano, sta sad xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 310 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sale990 je napisao: A sta je tu je, izgleda dobro, sredicu sta ne valja pa lagano, sta sad xD Tako je. Bez brige. To su poznate mašine. Uz dobrog majstora i malo uloga biti će sve ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам на куповини =) Јеси терао код мајстора? Какве су дијагнозе? По сликама стварно лепо изгледа, ух како волим да видим тај округли фар =) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5552 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1982 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to definicija motora (i ako vozim drugačije modele): okrugli far i dva okrugla analogna sata ! Prelep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Mart 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Сада би било мало одскакање од теме али јапанска једноставност, ништа компликовано а да служи намени. Promenio Mart 17, 2023 član John159 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 17, 2023 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo da od tog razređenog ulja nije nastala neka šteta u motoru...drugo se sve rešava. Često je (samo) slavina problem. Super su ovo motorići, ali je mnoge već nagrizlo vreme, naše "znanje" i platežna moć. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale990 18 Napisano Mart 17, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Kof majstora je, jrste slavina ptoblrm, kaze majstor da je dobar, da nisam pogresio. Treba do kraja nedelje da bude gotov pa sledece nedelje voznja.. Javicu kakav je. A prezadovoljan sam i izgledom i mnogo se lako vozi mototce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Пуно безбрижно пређених километара и само лагано =) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Octobar 16, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Sale990, šta bi sa mašinom, ne javljaš ništa već 6 meseci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale990 18 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Blaza je napisao: @Sale990, šta bi sa mašinom, ne javljaš ništa već 6 meseci... Sve super, lepo sam se navozao, oko 7000 sam presao za ovih par meseci, samo po gradu do duse, i sve je super! Mozda ga zamenim za nesto malo udobnije, nizak sam pa sam nagnut dosta ka napred, nije bas sjajno za "kreni-stani" pa zbog toga. Sve u svemu bas sam zadovoljan motorom, lagano se vozi, malo trosi, nije mnogo tezak, super je. Kako je vama prosla sezona, jel je bilo putovanja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Octobar 16, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bez persiranja molim ! Nešto sam tražio na Guglu, i izašla mi je tvoja tema, šta uzeti od motora. Zato sam te tagovao...! Drago mi je da si zadovoljan, i ja takođe. Od aprila do sad nepunih 7.000 km, malo Srbija, Bosna i Hrvatska. S tim da sam od 30. jula do pre 10 dana bio bez motora, mojom greškom, lenjošću, i nemanjem vremena, al to je nebitno. Prezadovoljan sam sa ER5. Jednostavan, malo troši, jeftina rega, lepo ide, za sada održavanje za mene povoljno. Nije mi bio problem da uzmem veći i jači motor, ali znajući sebe, teško da bih u to vreme mogao da ga održavam (imao sam 4 registracije, sada 3). Jedina zamerka na auto putu, i to samo po kiši, zaštita od vetra/kiše je 0. Ali za grad je meni odličan. I ja sam razmišljao da sledeće godine zamenim za možda neku Hondu CB, ili CBX, ne jače od 500 cm3, samo noviju. Mada, ovo i ako stane negde, svako može da popravi . Ostalo mi da promenim prednji disk, to ću preko zime, i malo mi je sedište "utonulo" napred. Ostalo sve 5+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale990 18 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Blaza je napisao: Bez persiranja molim ! Nešto sam tražio na Guglu, i izašla mi je tvoja tema, šta uzeti od motora. Zato sam te tagovao...! Drago mi je da si zadovoljan, i ja takođe. Od aprila do sad nepunih 7.000 km, malo Srbija, Bosna i Hrvatska. S tim da sam od 30. jula do pre 10 dana bio bez motora, mojom greškom, lenjošću, i nemanjem vremena, al to je nebitno. Prezadovoljan sam sa ER5. Jednostavan, malo troši, jeftina rega, lepo ide, za sada održavanje za mene povoljno. Nije mi bio problem da uzmem veći i jači motor, ali znajući sebe, teško da bih u to vreme mogao da ga održavam (imao sam 4 registracije, sada 3). Jedina zamerka na auto putu, i to samo po kiši, zaštita od vetra/kiše je 0. Ali za grad je meni odličan. I ja sam razmišljao da sledeće godine zamenim za možda neku Hondu CB, ili CBX, ne jače od 500 cm3, samo noviju. Mada, ovo i ako stane negde, svako može da popravi . Ostalo mi da promenim prednji disk, to ću preko zime, i malo mi je sedište "utonulo" napred. Ostalo sve 5+. Da, na brzinama preko 120-130 je nezgodan, nije prijatan za voznju, ali magistrala je super. Za provlacenje po gradu je savrsen, kao bicikla je. Sto se snage tice ne treba mi vise, i ovo cesto ne mogu da iskoristim, tako da ne zalim se.. Ako uzmem nesto drugo za sledeću sezonu ok, ako ne uzmem super xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...