Jump to content

Moto Zajednica

Sale990

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sale990

  • Rođendan 19.06.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawa ER 5

Poslednji posetioci profila

76 profile views

Sale990's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Sale990

    Pozdrav svima!

    Da, na brzinama preko 120-130 je nezgodan, nije prijatan za voznju, ali magistrala je super. Za provlacenje po gradu je savrsen, kao bicikla je. Sto se snage tice ne treba mi vise, i ovo cesto ne mogu da iskoristim, tako da ne zalim se.. Ako uzmem nesto drugo za sledeću sezonu ok, ako ne uzmem super xD
  2. Sale990

    Pozdrav svima!

    Sve super, lepo sam se navozao, oko 7000 sam presao za ovih par meseci, samo po gradu do duse, i sve je super! Mozda ga zamenim za nesto malo udobnije, nizak sam pa sam nagnut dosta ka napred, nije bas sjajno za "kreni-stani" pa zbog toga. Sve u svemu bas sam zadovoljan motorom, lagano se vozi, malo trosi, nije mnogo tezak, super je. Kako je vama prosla sezona, jel je bilo putovanja?
  3. Sale990

    Pozdrav svima!

    Hvala svima! Kof majstora je, jrste slavina ptoblrm, kaze majstor da je dobar, da nisam pogresio. Treba do kraja nedelje da bude gotov pa sledece nedelje voznja.. Javicu kakav je. A prezadovoljan sam i izgledom i mnogo se lako vozi mototce
  4. Sale990

    Pozdrav svima!

    A sta je tu je, izgleda dobro, sredicu sta ne valja pa lagano, sta sad xD
  5. Sale990

    Pozdrav svima!

    Kad vidim sta sve moram da zamenim znacu, pa javljam, mozda nije skupo, ne znam, ali ima svasta da se radi.. U masini ima vise benzina nego ulja xD
  6. Sale990

    Pozdrav svima!

    Samo izgleda tako, sad ce da me pojede kad ga odvezem majstoru... Izgleda da sam se zajebo
  7. Sale990

    Pozdrav svima!

    Kupio sam er5, jel znate majstora koj mozr da mi ocisti karburatorr i sinhronizuje, verovatno da zamrni vakum creva, lanac bregaste da naspanujr i ako treba jos nesto da se sredi da sredi. Ja nemam majstora. Hvala vam.
  8. Sale990

    Pozdrav svima!

    Hvala ti puno. I nadam se da ce cerkica brzo da ozdravi.
  9. Sale990

    Pozdrav svima!

    Jel ti sad vozis er-5? Vidim da si na labudovom brdu, i ja sam, pa ako imas vremena samo da bacim pogled na tvoj motor, da mi pokazes sta da gledam kad kupujrm i to.
  10. Sale990

    Pozdrav svima!

    Drugari, pogledao sam danas jednog er5, prelep i sve ali vergla nesto lupa u motoru, kad se upali sve ok ne cuje se nista, ali kad vergla nesto bas lipa pa me malo brine, ne znam da li tako treba ili ne. I u auspuhu ja mislim da se nesto otkacilo, kao da neka sipkica zvecka... Ide lepo, lepo se cuje.. I prilicno je lako upalio spbzirom da nije paljen od septembra, nekoloko puta verglao po 5-6 sekundi i upalio.. Ali eto, kad je vwrglao to se culo u motoru, bas me zabrinulo, pa da vidim sta mislite.
  11. Sale990

    Pozdrav svima!

    Hvala vam puno, nadam se da cu naci dobar motor i da se necu zajebati sa odabirom. Pa kad kupim da mozda sa nekim od vas odem na prvu duzu voznju.
  12. Sale990

    Pozdrav svima!

    Ma sta "izvini", eto, otvorio si mi oci sto se tice troskova. Opremu imam, kupio sam to kad sam uzeo prvi motor, opremio sam se kao da cu na h2r a seo na viraga, izgledao sam kao atomski mrav.
  13. Sale990

    Pozdrav svima!

    Koji mi je od svih tih modela najbolja opcija po svasem misljenju? Gledao sam jos i bandita 600 1996 god ali ne znam kakvi su sa potrosnjom a bitna mi je, da ne moram da prodam bubreg da bi ga vozio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja