StraightShooter 10 Napisano Februar 13, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CLK 200 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svim clanovima foruma! Nisam imao nameru da pricam o sebi (ne mislim da ljude interesuje moja prica), ali posto je preporuka da se novi clanovi predstave i otvore novu temu, svakako cu to uciniti Zamislite sredovecnog muskarca (55), koji zamislja da nije dovoljno ono u cemu zivi, dan za danom, i da postoje predeli koje vredi posetiti, ne razmisljati o njima previse, nego ih jednostvno "doziveti" - to je Vladimir (ili novopridruzeni clan StraightShooter 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Februar 13, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Vladimire, ne reče odakle si, vozi li se šta? Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StraightShooter 10 Napisano Februar 13, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CLK 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo/Hvala Nenade, Sa Novog Beograda sam (inace Republika Srpska i Kanada su moje zemlje takodje). Vozio sam Moto Guzzi u vojsci ali mi je sluzbenica u MUP-u rekla da moja dozvola iz vojske (saobracajna policija) ne valja vise, tako da nemam motocikl. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao nikad nije kasno za pravu stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 13, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo vozacka pa onda motor. Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Како рече @Drelensпрво возачка па онда мотор или неки трицикл који се вози на Б категорију што и није тако лоше, сјајне су то направе а и са тиме се може сасвим лепо путовати. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao,generacijski smo blizu,tako da samo hrabro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 13, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vladimire i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Februar 13, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Februar 14, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StraightShooter 10 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CLK 200 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala za reci dobrodoslice! Ono sto me je zaintrigiralo da vam se prikljucim jesu clanci sa putovanja, na koje sam slucajno naleteo, koji su bili puni lepih fotografija i sa odlicnim opisom. Na jednom mestu na kojem sam i sam bio, nikad ga nisam tako doziveo kao jedan od clanova koji ga je i opisao i ovekovecio sjajnim fotografijama. Kao sto rekoh nemam motocikl. Ucinio sam poprilican napor da vratim dozvolu ali se poprilicno uznedalo, tako da sam se zapitao: "Ako ovo tako kilavo ide, i pored mog tolikon angazmana, da mozda ovo inzenjer odozgo u stvari nije namerio za mene???" i posle par dana, za iste novce koje sam planirao da potrosim za jednu simpaticnu Hondicu, kupio sam kabriolet. Znam da to nije isto, znam da to nije ni blizu... ali moja supruga hoce da sedne u njega i mogu da planiram voznje koje nisu samo da dodjem od tacke A do tacke B, nego ukljucuju i uzivanje u samom putovanju, i zvuk i miris. Vase diskusije i putopisi ce mi veoma koristiti i nadam se da me necete prezreti sto sam pristao na takav kompromis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao, ko zna možda se nekad i ostvari želja za 2 točka.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8267 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, StraightShooter je napisao: Puno hvala za reci dobrodoslice! Ono sto me je zaintrigiralo da vam se prikljucim jesu clanci sa putovanja, na koje sam slucajno naleteo, koji su bili puni lepih fotografija i sa odlicnim opisom. Na jednom mestu na kojem sam i sam bio, nikad ga nisam tako doziveo kao jedan od clanova koji ga je i opisao i ovekovecio sjajnim fotografijama. Kao sto rekoh nemam motocikl. Ucinio sam poprilican napor da vratim dozvolu ali se poprilicno uznedalo, tako da sam se zapitao: "Ako ovo tako kilavo ide, i pored mog tolikon angazmana, da mozda ovo inzenjer odozgo u stvari nije namerio za mene???" i posle par dana, za iste novce koje sam planirao da potrosim za jednu simpaticnu Hondicu, kupio sam kabriolet. Znam da to nije isto, znam da to nije ni blizu... ali moja supruga hoce da sedne u njega i mogu da planiram voznje koje nisu samo da dodjem od tacke A do tacke B, nego ukljucuju i uzivanje u samom putovanju, i zvuk i miris. Vase diskusije i putopisi ce mi veoma koristiti i nadam se da me necete prezreti sto sam pristao na takav kompromis Dobro došao, kad smo "preživeli" @travelman-a i tebe ćemo bez brige. Pogledaj njegove putopise, to je lektira za pod obavezno. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Februar 14, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...