severian 16827 Napisano Septembar 26, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Septembar 26, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, tomicazx je napisao: Nakon koliko obicno od uplate kotizacije, uplata bude proknjizena i stigne potvrda ? Dan - dva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Septembar 28, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetimo, uplate za TD9 (nedelja, 1. oktobar, NAVAK) još danas i sutra po boljoj ceni, a učešće i plaćanje mogući su i u nedelju na samoj stazi (po punoj ceni). Prijave na www.trackday.rs/kalendar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima na Race chrono novi krug, ja ne videh ?!Sent from my 2209116AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Septembar 28, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se stari krug, do kraja sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1438 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Nisam nikada bio na Navaku, a planirao sam ove godine, medjutim ako sam dobro razumeo na stazu se ne moze izaci bez pune "ratne" opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Nisam nikada bio na Navaku, a planirao sam ove godine, medjutim ako sam dobro razumeo na stazu se ne moze izaci bez pune "ratne" opreme?Mislim da ne možeš bez pune opreme, možeš sa goratex, ne mora kožni kombinezon, ali moraš imati sve.Kaciga, jakna, rukavice, pantalone, čizme ...Sent from my 2209116AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2624 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moraju pantalone i jakna da se kace jedno za drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Septembar 29, 2023 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve ti je ... Molim Upravu da uvedu pravilo da svako obuče sta hoće.... Papuče, šorc, majce ... Prvo i osnovno za sve koji ne znaju, a trebali bi. Samo pomislite sta ako padnete. Uvek neko padne. Ne zato što ne zna da vozi ... jer svi mi Znamo da vozimo ... nego što se desi uvek nešto. NE mora da se desi ali kad se desi sta onda. Ako se jakna koja nije vezana za pantalone povuće sa ledja dok klizaš po betonu, kožu sa leđa nemaš, ako obučeš bilo šta što nema CE zaštitu ogulio si se u najmanju ruku. A gde su lomovi šake, ruke, noge. Niste realni ... postavljate glupa pitanja uz verovatno opravdanje da to vama ne treba jer niste Trkači. PA iskreno malo ko i jeste i taj ko jeste ne dovodi u pitanje opremu. Ali svi ostali treba da shvate da Trkači prave najmanje grešaka u odnosu na NeTrkače koji misle u pravcu "Valjda neće". I ako nisam deo Uprave, zbog vaše kože na leđima ... oprema je obavezna i mora da bude rajfešlusom zakopčana, ne zato što se nekom danas nadiglo već zato što ako vi ne znate da se sačuvate neko mora da misli umesto vas. 1 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1438 Napisano Septembar 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @badzabajker Hvala! @RankoBg87 Hvala za info, to nisam znao. Cekam novi kombinezon, i kao dal da uplacujem i dolazim sa jaknom i pantalonama (koji se ne vezuju zajedno) tako da je dobro ipak sto cu preskociti dok ne stigne. @ShoneGood Izvini Rosi nisam te prepoznao. Vidim da se znamo i da odlicno znas da sam hteo u gacama da dodjem da vozim. Nadam se da si dobro izdominirao i da se dobro osecas sada. Pozdrav Promenio Septembar 29, 2023 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oprema koju nosimo je jedini pasivni deo bezbednosti. Sto je bolja, bolje cemo biti zasticeni. Nema kompromisa. Na stazu treba izlaziti, brutalno mnogo znaci, ali treba uvek drzati do toga da je pad moguc. Licno iskustvo: olupah se kao konzerva, u KBC nisu verovalinda sam pao jer nisam imao nista vidljivo od pada. (Oderotine, modrice) Sem sto je krcnuo prsljen i ujeo sem se za jezik. Ali rukavice, kaciga, kombinezon i cizme su odradile fantazija posao. S tim da je kombinezon "mator", dvodelni, ali je kozni i sve oderotine je odneo on umesto moje koze. Iluzorno je pricati o tome koliko je oprema bitan faktor. Bavimo se "opasnim" sportom. Lep provod u nedelju i bezbednu voznju zelim, mozda se i vidimo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Septembar 30, 2023 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Abi said: @badzabajker Hvala! @RankoBg87 Hvala za info, to nisam znao. Cekam novi kombinezon, i kao dal da uplacujem i dolazim sa jaknom i pantalonama (koji se ne vezuju zajedno) tako da je dobro ipak sto cu preskociti dok ne stigne. @ShoneGood Izvini Rosi nisam te prepoznao. Vidim da se znamo i da odlicno znas da sam hteo u gacama da dodjem da vozim. Nadam se da si dobro izdominirao i da se dobro osecas sada. Pozdrav e jesam sad mi je super … hvala na pitanju. Izvini ali ja te ne znam po nadimku Abi. I nisam Rosi ja sam Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Octobar 2, 2023 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je brat sa plavim SV ?Sent from my 2209116AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ugruvan poprilicno ali je OK. Nista slomljeno, pusten sinoc kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Octobar 2, 2023 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ugruvan poprilicno ali je OK. Nista slomljeno, pusten sinoc kuci. Top, pozdrav za brataSent from my 2209116AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @stalker92 je dobro, ulubio je zemlju u prvom S i doće da se izvini zemlji. Nema nijedan lom, atestirao je telo na pad. Pozdraviće vas verovatno samo da malo oporavi šake da može da kuca, pošto ih je ugruvao pa ih odmara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2624 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isplatilo se sto ima viska Ljudi se ubise tamo da poravnjaju oko staze a on nabija zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki sa TD-a voženog u nedelju: Fotografije sa Trackday #9 2023 | www.trackday.rs TRACKDAY.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 9. 2023. at 13:58, y_van89 je napisao: Zdravo svima! Interesuje me mišljenje/sugestija za vožnju motora "Husqvarna Norden 901" na stazi, u plavoj grupi, naravno. U suštini, pitanje se odnosi na sve slične "ADV" motore, i odgovor donekle znam. Znam da nije zabranjeno izaći na stazu sa takvim modelima (biće stavljene "road" gume), i viđao sam ih na stazi povremeno. Međutim, ono što me zanima jeste, da li je veličina prednjeg točka na takvom modelu ključan faktor u odluci izaći na stazu, ili ne? Jasno je da je na "ADV" modelima prednji točak veći, ali ovaj je 21", pa se pitam da li ta veličina prelazi granicu bezbednog? Doduše, ima fabrički ugrađen solidan stabilizator volana... Mišljenja? Pre svih @Jovan Ristic, @severian, kao deo organizacije... Mogu li da dobijem odgovor na ovo pitanje, @severian, @Jovan Ristic ...??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Octobar 3, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dobio si odgovor odmah. Kratak, ali iz tog kratkog je jasno šta treba da bude jasno. Za ovu sezonu si zakasnio, sledeće dodjes, probaš, vidiš kako ti se svidja i to je to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan @severian, misliš na ovaj odgovor, ispod...? On 26. 9. 2023. at 14:02, severian je napisao: Dobrodošao. Nisam skontao da je to bio za mene odgovor... očekivao sam nešto deskriptivnije. U redu, hvala. Sad imam i drugo pitanje... kako to misliš "zakasnio" sam? Baš sam hteo danas da se prijavim za poslednji termin... nema mesta više, već? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Octobar 5, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji termin je otkazan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li su slike sa TD u originalnom kvalitetu ili je smanjen kvalitet zbog uploada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16827 Napisano Decembar 5, 2023 Integrisan, 8284 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije su besplatno dostupne jedino u kvalitetu za dl. Preko toga postoji komercijalna ponuda, imaš na TrackDay.rs detalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juggernaaut 19 Napisano Februar 22 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speed Triple 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ima li nekih vesti za sledecu sezonu? Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...