Jump to content

Moto Zajednica

y_van89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CB900F Hornet (2003)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

y_van89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

85

Reputacija u zajednici

  1. Ovo je užasno opasno! Čak, i za kola cepaće gume, što nije ideja postojeće brane na putu. Treba ukloniti pod hitno! Lokalnom seljaku je ova ograda potrebna radi zaštite svoje stoke, pretpostavljam... Da li možemo mi, bajkeri, da se organizujemo da čoveku kupimo i postavimo jednu nisku, žičanu ogradu na toj deonici...? Da pokažemo da smo razumni i nekonfliktni, kao što, zapravo, jesmo.
  2. Pozdrav dobri ljudi, jednom od mojih ortaka rusa što vozim sa njima je juče ukraden motor... Razdelite da probamo da pomognemo. Glupo je da gostima ostane tako loš utisak o nama... Imate direktan kontakt na posterima, a možete i meni da pišete, ovde.
  3. @severian, misliš na ovaj odgovor, ispod...? Nisam skontao da je to bio za mene odgovor... očekivao sam nešto deskriptivnije. U redu, hvala. Sad imam i drugo pitanje... kako to misliš "zakasnio" sam? Baš sam hteo danas da se prijavim za poslednji termin... nema mesta više, već?
  4. Mogu li da dobijem odgovor na ovo pitanje, @severian, @Jovan Ristic ...??!!
  5. Zdravo svima! Interesuje me mišljenje/sugestija za vožnju motora "Husqvarna Norden 901" na stazi, u plavoj grupi, naravno. U suštini, pitanje se odnosi na sve slične "ADV" motore, i odgovor donekle znam. Znam da nije zabranjeno izaći na stazu sa takvim modelima (biće stavljene "road" gume), i viđao sam ih na stazi povremeno. Međutim, ono što me zanima jeste, da li je veličina prednjeg točka na takvom modelu ključan faktor u odluci izaći na stazu, ili ne? Jasno je da je na "ADV" modelima prednji točak veći, ali ovaj je 21", pa se pitam da li ta veličina prelazi granicu bezbednog? Doduše, ima fabrički ugrađen solidan stabilizator volana... Mišljenja? Pre svih @Jovan Ristic, @severian, kao deo organizacije...
  6. Upoznah @MarkoIv, u svesnom stanju, konačno. Glavni akter mog spasenja!! Ugojio sam se u bolnici lepo, bogami... Ovih dana plivam, vežbam... pa, za nekoliko nedelja, eto me na motoru, ponovo.
  7. Poslednja je aktivno sanirana, upravo... neka opekotina, rađeno presađivanje. Ključna kost, rebra, kuk zarastaju dobro... biće to u redu. Hematomi u glavi će se razbistriti vremenom. Sve u svemu, sad je sve u redu! Hvala na pitanju!!
  8. Može, naravno... Nema ničega interesantnog, definitivno. Tog jutra, kada sam polazio, donesem odluku da ću da nosim 'tank' torbu, umesto ranca na leđima, jer ne može da stane na ista, obzirom da imam putne torbe, kamp, i sve ostalo na sedištu iza mene. Krećem, i shvatam da nosač telefona, na kojem pratim navigaciju, ne mogu da vidm od te iste 'tank' torbe... . Kontam, prebaciću telefon na vrh 'tank' torbe, tu ima providne plastike, odatle mogu da vidim. Tačno, ali u zaklonu od Sunca... trebalo je da znam. Računam, "Nema veze, ne može to toliki problem da mi napravi... ionako ne moram da buljim stalno u njega.". Fatalna greška!! Realno krećem oko 11h, vozim se preko novog M. Obrenović autoputa, stajem kratko u Mrčajevcima, pa nastavljam za Kraljevo gde sipam gorivo i pravo za Rašku... stižem na Jarinje oko 13:30h, nastavljam dalje bez problema, osim što svako gledanje u telefon odvlači 1-2 sekunde vremena. Prolazim okrug Zvečan, i posle 10-15 kilometara, na segmentu gde se radi neki most preko Ibra, navigacija se gubi (javljaju se neke nove, neucrtane krivine). I tako ti se ja, som, zabuljim u telefon na malo više od 2 sekunde - a, znam da ne smem, niti imam potrebe - i produžim pravo u Ibar, umesto oštro levo kako vodi krivina.. To je moja rekonstrukcija događaja, budući da je poslednje čega se sećam moj pogled između leve ruke, kolena i rezervoara, sa nekmi šljunkom na zemlji - pretpostavljam da je to poslednje što je ostalo u glavi nakon gledanja u telefon.
  9. Hvala puno! Ovo je opasno-dobar stav...
  10. Zdravo svim dobrim ljudima sa ove diskusije, a i diljem foruma!! Evo, konačno sam i ja smogao snage i vremena da se javim. Čitam celu temu, i zaista moram da se zahvalim svima koji su, evidentno, pomogli i/ili učestvovali u akciji. Kao što su filipfg i MarkoIv već napomenuli u objašnjenju, da nije bilo organizacije sa ove teme, i mog burazera , ja ne bih bio pronađen tako brzo. Uglavnom, ja sam pušten iz bolnice na kućno lečenje, oporavak još uvek traje - kosti srastaju, hematomi u mozgu se bistre, a opekotina na nozi će biti sanirana uskoro. U KBC KM su uradili ključnu stvar, oslobodili mi pluća drenažom, kako bih prodisao u punom kapacitetu. Od tog momenta sam ja u potpuno stabilnom stanju, bez većih problema. Još jednom, hvala svima na akciji!! Nadam se skorom i punom oporavku! PS: Pišite, ovde, slobodno... sada ću čitati redovnije i odgovarati.
  11. Da li je moguće prijaviti 2 vozača za jedan motor, za jedan celodnevni termin?? Negde sam čuo da je to moguće... ako jeste, koja je procedura za takvu prijavu?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja