Skyrunner 4808 Napisano Avgust 27 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta brisanja i prekrajanja komentara su mi turbo jadna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2024 at 2:40 PM, mimahitna said: Jedno neprijatno iskustvo sa Kove/Burnout profilom na Instagramu. Naime, napisu " USKORO U NASEM SALONU " , odnosi se na model 800-ja napisem u komentaru KADA, obzirom da to pisu od Juna meseca...obrisu komentar odmah, ja ponovim par puta pitanje, odmah brisu... Tako nesto nisam ocekivao od Burnout-a ali se verovatno kriju iza imena Kove...sitan detalj koji pokazuje odnos kuce prema Kove brendu. Razmisljam da pisem maticnoj Kove firmi...verovatno to niko nece da procita ali neka negde stoji zabelezeno. Pa nisu te slagali Uskoro Jednostavno nekad i oni ne mogu da dobiju tacnu informaciju. A opet mora da se kaci nesto na drustvene mreze. I da se najavljuje... To jednostavno danas tako funkcionise. E sad za to brisanje komentara, jbg lakse je da se stavi da objava ne moze da se komentarise... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 11 Napisano Avgust 30 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2024 at 2:34 PM, mick said: Mani se tih priča...i meni su to prodavali pri kupovini. Odem da kupim TRK, BO mi prosipa priču o skupim kontejnerima, Amerikancima, Kinezima, embargu i Koroni. Odem u salon da kupim QJ prosipaju priču o piratima....evo sad spuštene cene motora i to više nego na SAJMU!!!! I kako se to sad razume? Sve je to go...dilerski lobi koji kroji sam sebi kapu. Cene jesu skocile, to nije prazna prica, e sad svi pokusavaju da prodaju nesto po maksimalnoj ceni u startu, svi kad prodajete polovno pokusavate da izvucete maksimum u startu pa kako vreme odmice cena se spusta ako zelite da prodate, a ako vas tera zena da prodate logicno je da necete spustati cenu i da cete traziti vise nego sto ste platili Opet cu reci, prvo istrazite kako nesto funkcionise pa onda komentarisite ali evo primer za one koje mrzi da se informisu Nabavna cena je x, prodaje se po ceni y, posle 4 meseca prodaje proizvodjac odluci da cenu x spusti za 10%, uz dogovor sa prodavcima uspe da ih ubedi da i oni spuste svoju marzu za 10-15%, tako dobijete akcijsku cenu z, ovi procenti naravno da variraju pa tako veliki lanci trgovina kad naprave akciju sa 50% to su podelili dobavljac i trgovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 267 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 138 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dzimi83 said: Cene jesu skocile, to nije prazna prica, e sad svi pokusavaju da prodaju nesto po maksimalnoj ceni u startu, svi kad prodajete polovno pokusavate da izvucete maksimum u startu pa kako vreme odmice cena se spusta ako zelite da prodate, a ako vas tera zena da prodate logicno je da necete spustati cenu i da cete traziti vise nego sto ste platili Opet cu reci, prvo istrazite kako nesto funkcionise pa onda komentarisite ali evo primer za one koje mrzi da se informisu Nabavna cena je x, prodaje se po ceni y, posle 4 meseca prodaje proizvodjac odluci da cenu x spusti za 10%, uz dogovor sa prodavcima uspe da ih ubedi da i oni spuste svoju marzu za 10-15%, tako dobijete akcijsku cenu z, ovi procenti naravno da variraju pa tako veliki lanci trgovina kad naprave akciju sa 50% to su podelili dobavljac i trgovac Radiš u Burnout? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @dzimi83Džimi, druže, brate, nismo mi pali sa kruške. Nejasno je jedino zašto ti braniš prodavce. Misliš ako objasniš da je sve poskupelo (što znamo), kako se nabavlja roba (što znamo), kako se dogovaraju uvoznici i prodavci o formiranju cene (što znamo), da ćemo da kažemo, ok evo ti sve moje pare, bitno mi je da dam što više. Nema potrebe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, h0use said: Radiš u Burnout? U ponedeljak imam zakazan servis, pa cemo proveriti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Avgust 30 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, dzimi83 je napisao: Cene jesu skocile, to nije prazna prica, e sad svi pokusavaju da prodaju nesto po maksimalnoj ceni u startu, svi kad prodajete polovno pokusavate da izvucete maksimum u startu pa kako vreme odmice cena se spusta ako zelite da prodate, a ako vas tera zena da prodate logicno je da necete spustati cenu i da cete traziti vise nego sto ste platili Opet cu reci, prvo istrazite kako nesto funkcionise pa onda komentarisite ali evo primer za one koje mrzi da se informisu Nabavna cena je x, prodaje se po ceni y, posle 4 meseca prodaje proizvodjac odluci da cenu x spusti za 10%, uz dogovor sa prodavcima uspe da ih ubedi da i oni spuste svoju marzu za 10-15%, tako dobijete akcijsku cenu z, ovi procenti naravno da variraju pa tako veliki lanci trgovina kad naprave akciju sa 50% to su podelili dobavljac i trgovac Ne mogu sad da nađem carinsku deklaraciju pri uvozu mog motora...cena motora na ulasku u Srbiju je bila oko 4000 dolara. Motor plaćen skoro 7000e Malo je bezvezno držati stranu dilerima u Srbiji....šta i kako funkcioniše znam vrlo dobro i to nije nikako na jednakim delovima već ohoho u korist dilera. koliko lapaju vidi se u kvalitetu servisiranja i odnosa prema klijentima...što keša više lapaju jadniji su za saradnju. Tj. ne ulažu u posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 30 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uprskašte bolan ovu temu…..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, OgiBG said: Mozda je samo prica zbog bolje prodaje, ali kaze da su motor sami radili po patentu KTM790(nema veze sa cfmoto) i da je glava motora totalno drugacija od ktm-ove... Sto se kaze vreme ce pokazati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan To je jedina stvar koja me sprecava da vec sad dam pare. Ne mogu sad da nadjem snimak kompletnog rasklapanja 800x agregata. Glava je malo drugacija od ktm, i jos neke stvari su malo izmenjene, ali prema ogranicenim informacijama koje se mogu naci po fejzbucima i dalje ostaje problem bregaste, mada dosta manje izrazen. Evo covek skidao posle 30000km KOVE 510X/800x | From chat message: Check after 30000km | Facebook WWW.FACEBOOK.COM From chat message: Check after 30000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Avgust 31 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu sad da nađem carinsku deklaraciju pri uvozu mog motora...cena motora na ulasku u Srbiju je bila oko 4000 dolara. Motor plaćen skoro 7000e Malo je bezvezno držati stranu dilerima u Srbiji....šta i kako funkcioniše znam vrlo dobro i to nije nikako na jednakim delovima već ohoho u korist dilera. koliko lapaju vidi se u kvalitetu servisiranja i odnosa prema klijentima...što keša više lapaju jadniji su za saradnju. Tj. ne ulažu u posao.Ne možeš da je nađeš jer je ostala u MUP-u pri prvoj registraciji. Osim ako nisi kopirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskopirao3990 $Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Punktmann said: To je jedina stvar koja me sprecava da vec sad dam pare. Ne mogu sad da nadjem snimak kompletnog rasklapanja 800x agregata. Glava je malo drugacija od ktm, i jos neke stvari su malo izmenjene, ali prema ogranicenim informacijama koje se mogu naci po fejzbucima i dalje ostaje problem bregaste, mada dosta manje izrazen. Evo covek skidao posle 30000km KOVE 510X/800x | From chat message: Check after 30000km | Facebook WWW.FACEBOOK.COM From chat message: Check after 30000km Pa zavisi kako gledas na to. Ja moram prvo da vidim da li mi odgovara polozaj sedenja zbog kolena i moje visine. E sad sto se tice tog problema glave i bregaste mislim da se to nece desavati tako cesto kao na ktm(opet vreme ce pokazati). Ono sto je meni bitno a to su rezervni delovi kojih ima na netu i mogu da se nadju. Ipak je ovo motor koji ce padati po losem terenu. Koliko sam video cena delova koji mogu da stradaju pri padu na off su vise nego korektni(bez dostave). Tako da ja iskreno nemam neku nedoumicu oko kupovine sem gabarita i finansija(krenuo sam svoj privatan posao i to je ono sto je sad primarno). E sad da li ce kraci servisni interval pomoci u tom problemu... Servis(ulje, filter) za kove 800x je na 5000km Servis(ulje, filter) za ktm 790 adv je na 15000km Smatram da je motor koji kosta 8700 € i moze da ti „omoguci" dobru masinu za off a pritom mu plastike itd nisu skupe, po meni zatvara pricu kupovine adv motocikla za manje od 9000 €(pricam o novim motociklima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Kove_800_OM.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja cu ovo da teram po vrzini 5% vremena. Jeste zelja da se vozi po bespucima i to brzim deonicama (80-100), ali ko zna kad cu to moci. Meni se ovako svidja izgled, zvuk, tezina. Vise mi je bitno da mi potraje 5-10 godina. Jer u svemu ostalom meni i moj dekica zavrsava posao koji je vise puta jeftiniji, a verujem da ce da traje jos 30 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 31 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zar taj motor nije usavršila neka USA firma??Tako sam negdje pročitaoGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, el classico said: Zar taj motor nije usavršila neka USA firma?? Tako sam negdje pročitao Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Jeste, tako kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Avgust 31 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, slobasuper9 je napisao: On 30. 8. 2024. at 18:08, mick je napisao: Ne mogu sad da nađem carinsku deklaraciju pri uvozu mog motora...cena motora na ulasku u Srbiju je bila oko 4000 dolara. Motor plaćen skoro 7000e Malo je bezvezno držati stranu dilerima u Srbiji....šta i kako funkcioniše znam vrlo dobro i to nije nikako na jednakim delovima već ohoho u korist dilera. koliko lapaju vidi se u kvalitetu servisiranja i odnosa prema klijentima...što keša više lapaju jadniji su za saradnju. Tj. ne ulažu u posao. Ne možeš da je nađeš jer je ostala u MUP-u pri prvoj registraciji. Osim ako nisi kopirao. Znam da je ''kod njih'' nego mi je scan negde po kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 11 Napisano Avgust 31 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/30/2024 at 10:37 AM, Punktmann said: @dzimi83Džimi, druže, brate, nismo mi pali sa kruške. Nejasno je jedino zašto ti braniš prodavce. Misliš ako objasniš da je sve poskupelo (što znamo), kako se nabavlja roba (što znamo), kako se dogovaraju uvoznici i prodavci o formiranju cene (što znamo), da ćemo da kažemo, ok evo ti sve moje pare, bitno mi je da dam što više. Nema potrebe. Pa kad znate sve to, zasto samo pisete? Sto ne odete kod prodavca i ne pitate za popust? Ne radim u Burnout, cak se i ne bavim prodajom, ne branim prodavce ali ako mislite da se toliko zaradjuje niko vam ne brani da se sami iskusate u tome. Kao sto vec rekoh, uzmite u obzir sve cinjenice a ne samo koja je razlika izmedju nabavne i prodajne cene Niko te ne tera da platis uvozniku nista, uvek mozes da kupis polovno a skoro novo od nekog sa oglasa po jos povoljnijoj ceni posle godinu ili dve 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, dzimi83 said: Pa kad znate sve to, zasto samo pisete? Sto ne odete kod prodavca i ne pitate za popust? Jer Volimo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 11 Napisano Avgust 31 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na primer otisao u Hondu, probao novog TA i pitao koji popust mogu da dobijem, skoro sam se raspitiavao preko kolega koju cenu mogu da mi naprave, cena koju sam dobio bez nekog ozbiljnog cenjkanja je dobra ali znam da bih mogao dobiti jos nizu cenu uz jos cenjkanja ali nisam isao i pisao po forumu kako Delta dere sa cenom i koja je nabavna cena i koja je prodajna, kako negde preko ima jeftinije jer od toga nemam nista i nece zbog takvog pisanja spustiti cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, dzimi83 said: Ja sam na primer otisao u Hondu, probao novog TA i pitao koji popust mogu da dobijem, skoro sam se raspitiavao preko kolega koju cenu mogu da mi naprave, cena koju sam dobio bez nekog ozbiljnog cenjkanja je dobra ali znam da bih mogao dobiti jos nizu cenu uz jos cenjkanja ali nisam isao i pisao po forumu kako Delta dere sa cenom i koja je nabavna cena i koja je prodajna, kako negde preko ima jeftinije jer od toga nemam nista i nece zbog takvog pisanja spustiti cenu Dzimi otori novu temu, „Popusti na nova vozila" pa se premesti tamo. Vec si pisao o ovome, ok bilo je lepo. Sad se vrati na temu kove800x. Promenio Avgust 31 član OgiBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 1 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tako kazu... Isto što kažu za neki drugi da je V agregat iz Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slobasuper9 said: 22 hours ago, OgiBG said: Jeste, tako kazu... Isto što kažu za neki drugi da je V agregat iz Stroma. U to ne ulazim, vec je pisano o tome da je radjen po uzoru na V agregat i da nije „izvadjen" iz Stroma i prebacen dalje... Ali meni nije tesko da poverujem u to da je neko dao glavu motora da se doradi i da se malo produzi vek, ako su to uspeli i produzili u odnosu na KTM super. Isto tako znam da su otvorili Norden 901 na 55000km i da se problem nije pojavio, a isto tako zanam i za jedan 790 adv koji je otvoren na 45k+ isto nije imao problem te vrste... Tako da sto se tice kove 800x opet kazem vreme ce pokazati. Ja se prvi dvoumim izmedju ta dva modela probao sam Stroma 800de svideo mi se napisao svoje skromno misljenje, cekam i Kove stavim sve na papir(najvise finansije) pa da vidim sta mi je ciniti. Promenio Septembar 1 član OgiBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...