dzimi83 19 Napisano Maj 10 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverite linkove na zadnjem ogibljenju, izgleda da najveci deo linka moze puknuti, 4 primerka kod jednog coveka/grupe, ima na fb grupi i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2780 Napisano Maj 10 Drug član, 906 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sad da li je u pitanju loša serija materijala ili na naplatu dolazi dizajn male težine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 408 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 74 Napisano Maj 19 U prolazu, 33 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me da li je neko probao Kove 800x i CF Moto 800 MT-X, pa da ih uporedi? Mozda bi promenio motor za sledecu sezonu pa su mi ova dva zapala za oko i Triumph Tiger 660 sport ali on je druga kategorija pa ce da ga zanemarimo, po opremi i slikama CF moto mi deluje dosta ozbiljnije, ali Kove mi privlači jer je dosta lakši i neke stvari su mi lepše na Kove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1918 Napisano Maj 26 Drug član, 883 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Maj 26 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Al ga papriči ruja ..to je taj neki nivo veštine kome težim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1918 Napisano Maj 26 Drug član, 883 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo sebe ,slomiće ga za 4km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...