igogitar 697 Napisano Subota u 21:54 (promenjeno) Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @R3MAX1989 druže što ti je ekran povezan preko wi fi? Pisao sam i tamo u komentarima na video a evo i ovde. Meni se i ekran i interkom povežu na telefon preko bt. Probao danas i sve radi savršeno,kad me neko zove zvuk zvona ide u slušalice interkoma i još dodatno zvoni i telefon i vibrira. Poziv ako ne kliknem dugme na interkomu se automatski uključi t.j.sam telefon odgovori. Ako hoću da odbijem,odbijem na dugme na interkomu. Jel imaš opciju da povežeš oba uređaja na telefon preko bluetooth? Promenio Subota u 21:55 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3535 Napisano Subota u 23:43 Drug član, 1809 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, igogitar je napisao: Ako hoću da odbijem,odbijem na dugme na interkomu A moze i na displeju carplay-a. Cak mi izlista i poruku sa vibera sto mi se ne svidja, jednom krenuo mahinalno da citam, i mogao da se zakucam negde ne obracam vise paznju na poruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 81 Napisano juče u 07:54 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, igogitar said: @R3MAX1989 druže što ti je ekran povezan preko wi fi? Pisao sam i tamo u komentarima na video a evo i ovde. Meni se i ekran i interkom povežu na telefon preko bt. Probao danas i sve radi savršeno,kad me neko zove zvuk zvona ide u slušalice interkoma i još dodatno zvoni i telefon i vibrira. Poziv ako ne kliknem dugme na interkomu se automatski uključi t.j.sam telefon odgovori. Ako hoću da odbijem,odbijem na dugme na interkomu. Jel imaš opciju da povežeš oba uređaja na telefon preko bluetooth? Sve isto kod mene tako radi osim sto zvoni na komunikaciji, ranije dok nisam imao carplay zvonioo je normalno. Probacu kao sto kazes da povezem oba na bluetoth. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...