Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Royal Enfield SM 650
17 hours ago, opsidiannight said:

Struja bato. 

Te elektro varijante za motocikle me uzasno nerviraju, kud ces sa tim da se vozis .. samo da gledas kako da se dovuces do sledece stanice za punjenje. Zelim da cujem zvuk i da osetim miris.

E sada .. ako su ovi adventure u pitanju pa ti njega dovezes na prikolici i onda ga pustis po livadi jedno sat-dva onda mozda ima smisla.. sigurno je zanimljiv sa tolikim obrtnim momentom .. al ne znam kakvi su sa kilazom .. ako je to tesko onda sve pada u vodu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Никад не једи жути снег!, 865 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
Nije previse kabast, po meni je prilicno light varijanta, veoma lako se upravlja iako ima dosta kilograma.
A svakako moze da vuce dvoje, ima sasvim dovoljno snage za laganu voznju.

A sto se tice te boje to je i meni bila top :) bukvano prelepa kombinacija. ALI nazalost mi izletela dobra kombinacija i zavrsio sam sa black varijantom. U pocetku sam se zanosio da cu da prelepim folije pa da dobijem interstellar green al sada me mrzi da se cimam sa majstorima .. vozim i uzivam
Занима ме да л' неће да буде премали за мене. Ако је велики као ова моја Јаворка, опростио би му што је дупло мањи агрегат Морам то уживо да видим и пробам, надам се да дају тест вожње...

Сент фром мај Шајоми...

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Royal Enfield SM 650
2 hours ago, Влајко said:

Ако је велики као ова моја Јаворка, опростио би му што је дупло мањи агрегат

Ahh sada vidim da vozis FJR1300 .. gabaritno je mozda tu negde ... al sto se tice agregata to su dva razlicita sveta. To sto ti vozis je neuporedivo sa ovim i tu nemoj da se silno razocaras. Ovo je za drugi stil voznje skroz

• Sviđa mi se 1

Ahh sada vidim da vozis FJR1300 .. gabaritno je mozda tu negde ... al sto se tice agregata to su dva razlicita sveta. To sto ti vozis je neuporedivo sa ovim i tu nemoj da se silno razocaras. Ovo je za drugi stil voznje skroz
Све знам. То и хоћу. Можда не одмах, али...то је то.

Сент фром мај Шајоми...

Као бицикла. Лепо све то изгледа само џаба. Немојте пуно да се смејете...

aff7e0b507b56d2a65f5c12601a6c8ba.jpg

Сент фром мај Шајоми...

• Haha 12

Koliko si visok 'leba ti?
198 бос добро је да ме за килажу не питаш...

Сент фром мај Шајоми...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 948 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Kuku Влајко, prema profilnoj slici mislio sam da si bar 10 godina u penziji, a ti covek u najboljim godinama.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 3499 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
On 7/6/2025 at 10:35 AM, VladoGrcic said:

Mnogo. KTM 890 trosi 4.5 a zavrcem ga muski. 900ak cc, 125ks...

Ja ne znam... 

Ja sve jedan motor koji sam imao je trošio više nego bilo kome, a daleko sam od junaka ulice. 

• Podržavam 2

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SAS, Yamaha XVS 1300
On 8/28/2025 at 5:03 PM, Влајко said:

198 бос emoji4.png добро је да ме за килажу не питаш... emoji39.png

Сент фром мај Шајоми...

U Indiji se njih petoro vozi na motoru, sa kilažom su tu negde. 😂

Promenio član Frenk
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 1 post

Postovani forumasi, vozaci, kolege...

Potrebna mi je mala pomoc/savet oko kupovine motora ovog brenda. Vec duze vreme planiram da se pocastim novim motorom i nekako je odabir pao na royal enfield iskljucivo zbog retro izgleda koji obozavam. Modeli koji me interesuju su classic 650, classic 350, goan classic 350 (ako se uopste pojavi) i meteor 350. Od svih ovih modela imao sam prilike da vidim i vozim samo classic 650 dok sam ostale samo video na internetu. Kupovinu planiram tek na prolece ili leto u zavisnosti kad nadjem slobodno vreme. Classic 650 sam imao prilike da vozim malo vise od 50-ak kilometara. Mnogo mi se svidja motor. Tezina i dimenzije mi nisu predstavljale problem posto sam vozio motor slicne tezine i dimenzije mada se vlasnik zalio da zna da bude malo problematican u velikoj guzvi zbog svoje tezine. Da li ici na 350 ili 650 to je glavno pitanje. Trenutno se ima para i za 350 i za 650. Stil voznje mi je opusten, lagan, bez zurbe i sam posto je mlada alergicna na motore. Planiram da vozim malo po gradu, malo van grada ali ne na autoput. Takoreci za svoju dusu. U ovom slucaju 350 je ocigledan izbor ali sta ako se nekad odlucim za neko manje putovanje ili sta ako dodje vreme za servis. Onda moram na autoput. Posto sam iz pozarevca, put za bg mi ne gine zbog servisa. Za prvi servis cu verovatno pozajmiti neki kombi ali bilo bi glupo pozajmljivati za svaki sledeci. Da li 350 moze da izdrzi neko manje putovanje (ukoliko do toga nekad dodje) i autoput ili je samo zbog ovoga bolje ici na 650? Da li je neko bio u situaciji da je kupio 350 i da je zazalio sto nije iso na 650 iz nekog razloga ili ipak kupio 650 pa zazalio sto nije kupio 350 zbog stila voznje, tezine, potrosnje, registracije i slicno?

Svaka pomoc je dobrodosla.

Hvala unapred.

• Podržavam 1

• Drug član, 1702 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
pre 34 minuta, Ale_9 je napisao:

Postovani forumasi, vozaci, kolege...

Potrebna mi je mala pomoc/savet oko kupovine motora ovog brenda. Vec duze vreme planiram da se pocastim novim motorom i nekako je odabir pao na royal enfield iskljucivo zbog retro izgleda koji obozavam. Modeli koji me interesuju su classic 650, classic 350, goan classic 350 (ako se uopste pojavi) i meteor 350. Od svih ovih modela imao sam prilike da vidim i vozim samo classic 650 dok sam ostale samo video na internetu. Kupovinu planiram tek na prolece ili leto u zavisnosti kad nadjem slobodno vreme. Classic 650 sam imao prilike da vozim malo vise od 50-ak kilometara. Mnogo mi se svidja motor. Tezina i dimenzije mi nisu predstavljale problem posto sam vozio motor slicne tezine i dimenzije mada se vlasnik zalio da zna da bude malo problematican u velikoj guzvi zbog svoje tezine. Da li ici na 350 ili 650 to je glavno pitanje. Trenutno se ima para i za 350 i za 650. Stil voznje mi je opusten, lagan, bez zurbe i sam posto je mlada alergicna na motore. Planiram da vozim malo po gradu, malo van grada ali ne na autoput. Takoreci za svoju dusu. U ovom slucaju 350 je ocigledan izbor ali sta ako se nekad odlucim za neko manje putovanje ili sta ako dodje vreme za servis. Onda moram na autoput. Posto sam iz pozarevca, put za bg mi ne gine zbog servisa. Za prvi servis cu verovatno pozajmiti neki kombi ali bilo bi glupo pozajmljivati za svaki sledeci. Da li 350 moze da izdrzi neko manje putovanje (ukoliko do toga nekad dodje) i autoput ili je samo zbog ovoga bolje ici na 650? Da li je neko bio u situaciji da je kupio 350 i da je zazalio sto nije iso na 650 iz nekog razloga ili ipak kupio 650 pa zazalio sto nije kupio 350 zbog stila voznje, tezine, potrosnje, registracije i slicno?

Svaka pomoc je dobrodosla.

Hvala unapred.

Ako ti se sviđa retro izgled, obrati pažnju i na ove motore...

WWW.BRIXTON-MOTORCYCLES.COM

Brixton Motorcycles - made for you if you’re someone who cares about what you ride. Whether it’s a 125cc or a 250cc, we build motorbikes unlike any other.

pogotovu na Cromwell 1200.....a ni ostali nisu slabi....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja