Disko Nindža 11005 Napisano April 25 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 650-ku bez razmišljanja, za dvoje to ti je optimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12111 Napisano April 25 Ne silazi, 2802 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, razlika u težini je lepa... Ako ti nije problem težina, a već "balaviš" na izgled, 650. Drugo, racionalno si razmišljao zašto prelaziš sa dosta jačeg motora na 350. I treće , ko od nas racionalno razmišlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1652 Napisano April 25 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, VladoGrcic je napisao: E ovako stoje stvari i dileme. `Narucio i platio kaparu za Classic 350. Valjda stigne uskoro, ali nije to tema ovog posta. Sada krece crv da radi, meni motor treba za vozikanje po gradu u dvoje. Udobno vozikanje. KTM nas je nervirao jer je tvrd, jbg za stazu setovan, greje se uzasno leti i nacelno neudoban. Tako sedosmo na klasika i resismo da ga kupimo kao porodicni motor za grad i moooozda do Kosmaja. Odem u salon a tamo crveni Classic 650. Bale krenule kako izgleda. Sad dilema: Po svemu navedenom Classic 350 je racionalan izbor. Jedina mana je taj motorcic od 20ak konja ali solidnim obrtnim momentom. To me i najvise plasi, oko preticanja i mozda auto puta. Sa druge strane Classic 650 izgleda premocno, taj 650cc motor taman ima rezerve snage da se udobno putuje. Ali, jedno veliko ali, ima 240 kila i ceo koncept gradskog motora mi pada u vodu. Isto ne znam koliko se taj 650 cc greje leti. Sta bi vi uradili na mom mestu? Budzet postoji i za 650 i za 350. Mogu da se nategnem. Classic 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 416 Napisano April 25 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva leti za 650? Jel moze da se vozi? Primarno ce se svaki dan koristiti za do posla i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 14 Napisano April 25 U prolazu, 39 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 650 .. razlika u kg je znacajna .. ali se to ne oseca. Nije da sada taj 650 puca od snage ali je sasvim dovoljno za opustenu svakodnevnu voznju, fino povlaci u nizim obrtajima 18 minutes ago, VladoGrcic said: Kakva su iskustva leti za 650? Jel moze da se vozi? Primarno ce se svaki dan koristiti za do posla i nazad. Ja imam SM 650 .. i vozam ga kad god mogu na dnevnom nivou do posla (po gradu) .. nisam primetio da mi smeta toplota koja izbija iz motora tokom leta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3212 Napisano April 25 (promenjeno) Drug član, 1472 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan taj 650 greje sa desne strane osrednje, ja sam se raspitivao svojevremeno , ali mislim da će ti mnoogo manje grejati od KTMa lično , po ovome što si opisao nema raloga da te 350 ne zadovolji ..ali kako hoćeš Promenio April 25 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1652 Napisano April 25 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš ne greje ništa više i ništa manje nego sa leve strane. Greje isto kao i bilo koji drugi vazdušno hlađeni agregat od 650cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3212 Napisano April 25 (promenjeno) Drug član, 1472 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno ne znam ,verujem,pitao sam dečka koji ga vozi a on mi je pokazao rukom na desnu stranu tako da verujem da je kao što kažeš.. Kod mene recimo sa leve strane, oseti se mala toplina a desno ništa,toku vožne od strujanja vazduha...ali ok kod mene je sistem hlađenja različit... Promenio April 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 416 Napisano April 28 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...