Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Ne silazi, 2802 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Prvo, razlika u težini je lepa... Ako ti nije problem težina, a već "balaviš" na izgled, 650. 

Drugo, racionalno si razmišljao zašto prelaziš sa dosta jačeg motora na 350.

I treće :), ko od nas racionalno razmišlja...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
Pre 3 sati, VladoGrcic je napisao:

E ovako stoje stvari i dileme. 

`Narucio i platio kaparu za Classic 350. Valjda stigne uskoro, ali nije to tema ovog posta.

Sada krece crv da radi, meni motor treba za vozikanje po gradu u dvoje. Udobno vozikanje. KTM nas je nervirao jer je tvrd, jbg za stazu setovan, greje se uzasno leti i nacelno neudoban.

Tako sedosmo na klasika i resismo da ga kupimo kao porodicni motor za grad i moooozda do Kosmaja.

Odem u salon a tamo crveni Classic 650. Bale krenule kako izgleda.

Sad dilema:

Po svemu navedenom Classic 350 je racionalan izbor. Jedina mana je taj motorcic od 20ak konja ali solidnim obrtnim momentom. To me i najvise plasi, oko preticanja i mozda auto puta. 

Sa druge strane Classic 650 izgleda premocno, taj 650cc motor taman ima rezerve snage da se udobno putuje.

Ali, jedno veliko ali, ima 240 kila i ceo koncept gradskog motora mi pada u vodu. Isto ne znam koliko se taj 650 cc greje leti.

Sta bi vi uradili na mom mestu? Budzet postoji i za 650 i za 350. Mogu da se nategnem. 

Classic 650

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Royal Enfield SM 650

Uzmi 650 .. razlika u kg je znacajna .. ali se to ne oseca. Nije da sada taj 650 puca od snage ali je sasvim dovoljno za opustenu svakodnevnu voznju, fino povlaci u nizim obrtajima

18 minutes ago, VladoGrcic said:

Kakva su iskustva leti za 650? Jel moze da se vozi? Primarno ce se svaki dan koristiti za do posla i nazad. 

Ja imam SM 650 .. i vozam ga kad god mogu na dnevnom nivou do posla (po gradu) .. nisam primetio da mi smeta toplota koja izbija iz motora tokom leta.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1472 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

taj 650 greje sa desne strane osrednje, ja sam se raspitivao svojevremeno , ali mislim da će ti mnoogo manje grejati od KTMa

lično , po ovome što si opisao nema raloga da te 350 ne zadovolji ..ali kako hoćeš

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1472 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Ja iskreno ne znam ,verujem,pitao sam dečka koji ga vozi a on mi je pokazao rukom na desnu stranu tako da verujem da je kao što kažeš..

Kod mene recimo sa leve strane, oseti  se mala toplina a desno ništa,toku vožne od strujanja vazduha...ali ok kod mene je sistem hlađenja različit...

Promenio član Džim Džarmuš

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja