ПИпезос 8236 Napisano April 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zaludan je napisao: BG i NS se približili? To zbog voza?? Е јбга, у Сокола може бицикл ал не може мотор, питао ја за друга Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini se da je Kota tri petice slučajno ili ne postala najmasovnije vikend sastajalište motorista, kao domaća verzija poznatog Ace Cafe-a. Nije ni čudo, obzirom da do Rudnika vode vijugavi putevi, prava nedeljna terapija i reset od svakodnevnih sranja i problema za vlasnike dvotočkaša. Nama koji smo dovoljno blizu često bude i redovna dnevna doza vožnje i kotrljanja točkova Trenutno je zimska mini pauza ali neka tema posluži za dogovaranje vožnji na tu stranu, fotke, informacije o putu ili ne daj Bože kakvim nezgodama! Ovo je sve tačno, ali....Zbog te masovnosti sve se češće događaju nezgode na deonici između Topole i Rudnika...naravno, svi mi vozimo brže od ograničenja-neko manje a neko više....juče smo napravili pauzu u Rudničkoj dolini u Vinči i dok smo sedeli veliki broj motora je prošao uglavnom ka Rudniku....večina je vozila, po meni, neprimerenim brzinama....slušao sam komentare i gostiju i osoblja na tu temu i nije čudo što ljudi generalizuju lošu sliku o nama...uglavnom, čuju se sirene, prolaze vozila hitne, vatrogasaca, policije i pretpostavljamo šta se desilo, sedamo na motore i krećemo i na ulasku u Vinču iz pravca Rudnika, udes (napisao sam o tome u temi namenjenoj za smrtne ishode)....ovo pišem da bi pojedine kolege shvatile da taj deo puta nije trkačka staza....Prema nekim info koje imam, saobraćajna policija iz Čačka razmatra da zbog masovnosti motora i učestalim udesima, na ovom putu a i delu Ibarske ka Ljigu počnu da postavljaju patrole i radare, te da na istu temu uspostave kontakt sa policijom u Topoli, da i oni urade isto. Znači, samo juče dve smrti na motoru, jbg....Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 23, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Čim bude neki lep dan početkom sezone, znam da će biti neko od motociklista u crnoj hronici. Jbg, obrni-okreni brzina bude presudna, teže nas uočavaju zbog velike brzine, kad pretiču, ne očekuju da će im motocikl toliko brzo doći u susret i sl. Do 100 km/h nešto može i da se odreaguje i da se bude uočljiv, sve preko toga, a van autoputa je rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nisu ni Navaku tako preticali kao na Rudniku. Nenormalni beograđani sa tri kofera. Pun gas svuda. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7923 Napisano April 23, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno moje zapažanje od danas. Ima i nema veze sa ovim, procenite sami. Jutros uranio, pre maratona, spičio motorićem u selo. Ceo dan sam bio po dvorištu. Glavnom ulicom, selo je na potezu Stara Pazova - Ruma, je u toku celog dana prošlo jedno 20ak motora, da sam ih čuo. Svega 2 ili 3 su prošla normalnom brzinom. Sudio sam samo po zvuku. Čujem ih u daljini, jedno kratko zuuu, i opet u daljinu. Naseljeno mesto. Da li je to slika nas motorista!? Ja za sebe smem da kažem da sam danas kroz svako naseljeno mesto spustio na 60ak. Mnogi nisu. Neki su ga prošli sa 200, potpisujem. Zato je crna hronika puna. Nema se mera. 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano April 23, 2023 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja ne vozim pravi motor. Ovako sa 300 kubika makar ne može 150-200 gde god pomisliš.Svakako, gde god su veliki pravci, ima uključenja i vozi se 180-220 nema šanse da te vide na vreme ovi što se uključuju. (važi za nas što gledamo,ne za one "nisam te video")Imam druga, redovno gledam storije na instagramu kako pegla 250 kroz naselje i to još snimi.Rekao sam mu nekoliko puta da će mi biti stvarno žao kad pogine,dobar je dečko stvarno, plus ne dao Bog da unesreći tuđu celu porodicu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6103 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko bio danas, između 13 i 14 h na koti? Ja se spremio, obukao staru BJB majicu, crvenu, seo kod samih stepenica na ulazu. Računam, neko će da vidi oznake, da priđe da se upoznamo... Niko. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano April 23, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si karanfil da poneseš. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alekre je napisao: Mene nisu ni Navaku tako preticali kao na Rudniku. Nenormalni beograđani sa tri kofera. Pun gas svuda. Tebra, tako se vozi danas. Sad mi mozemo da kukamo, ali realno vozimo ko babe! Promenio April 24, 2023 član cikamike 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 23, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka se vozi, jbg strpljen-spašen, ja ću da budem bakuta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A koji ce im tri kofera za do Topole itd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ја нећу да будем бакута, ал зовите ме дека ... као млад возач сам увек шизио на баке и деке на селу када возе бицикл путем и то у брзини пешака, после сам им се дивио јер је то баш умеће тако споро возити ... па тако и на мотору, свако може да јури, ајд буди џек па вози лагано, до или око ограничења, сасвим је то ок ... тако да, ја сам Дека Гига (Гига је мој надимак) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bojan82 je napisao: A koji ce im tri kofera za do Topole itd Da se pokažu....inače su prazni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Da se pokažu....inače su prazni Тешка шминкераја 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbt,valjda je bitno da se uziva u voznji,a ti koferi samo smetaju motoru.Ako nisu preka potreba,ne razumem. I sta tu ima da se pokaze,tri obicne metalne kante 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan "Obične kante"....ljuda dali 2000€ plus....od usta odvajali, jeli koske i kačamak, a ti tako. Sram te bilo. Povuci reči 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dok smo sedeli juče na Koti, nagledali smo se točkarenja i vožnje u "brišućem letu". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Dok smo sedeli juče na Koti, nagledali smo se točkarenja i vožnje u "brišućem letu". Uzbrdo ili nizbrdo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3172 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bajker71 je napisao: Dok smo sedeli juče na Koti, nagledali smo se točkarenja i vožnje u "brišućem letu". Sediš na Koti i nerviraš se umesto danas da si sa nama Dunavskom...nigde nikoga od Golupca pa na dalje! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Bojan82 said: A koji ce im tri kofera za do Topole itd Ja kofere ne skidam uopste, meni nekako motor bez kofera izgleda kao bik bez rogova ( pickica) , u tu grupu racunam motore koji imaju korman, a heble se podrazumevaju bez kofera Promenio April 23, 2023 član bobangsxr 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok,kad bik bude imao rogove na dupetu slozicu se s tobom 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U mojima (bočnim) su kišno odelo, kompresor i ostali za krpljenje gume,sitan alat,wc papir,flasteri,punjači,španeri. Zato je top case prazan.....samo za kacigu i rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mick je napisao: Sediš na Koti i nerviraš se umesto danas da si sa nama Dunavskom...nigde nikoga od Golupca pa na dalje! Hteo sam da idem sa vama Dunavskom ali sam se prethodno dogovorio sa Žaretom da se nađemo na Koti. Njemu nije odgovaralo da promenimo plan tako da smo vozili po prethodnom dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3172 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Hteo sam da idem sa vama Dunavskom ali sam se prethodno dogovorio sa Žaretom da se nađemo na Koti. Njemu nije odgovaralo da promenimo plan tako da smo vozili po prethodnom dogovoru. Ma neka...samo da je uživancija. Ja sam sa ekipom ubo treći put za redom PRAZNU DUNAVSKU ali bukvalno. Samo dvotočkaši u oba smera...u jednom trenutku na pumpi u Milanovcu cirka 20 motora na dve točilice! Napravili smo haos ljudima tamo...mislim da su nam pominjali do devetkog kolena u pogrdnom slengu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad samo tamo i ima pumpa, ako se ne varam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...