Zille-nbg 1666 Napisano Četvrtak u 08:56 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, imam ja taj dusek, i nocio sam jednom kada je bilo hladno. Dusek, gore vreca, zaledio sam se, sve vreme me je hladio dusek odozdo, uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 365 Napisano Četvrtak u 10:49 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, imam ja taj dusek, i nocio sam jednom kada je bilo hladno. Dusek, gore vreca, zaledio sam se, sve vreme me je hladio dusek odozdo, uzas.Koju si vrecu koristio i koliko je bilo stepeni?Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1666 Napisano Četvrtak u 11:20 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preko noci je bilo oko 7 stepeni, spavanje na camcu. Vreca jna, cini mi se da sam tada tu poneo. Znaci zaledio odozdo. Bez preterivanja. A inace mi je uvek vruce, tj nisam zimogrozljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 353 Napisano Petak u 18:36 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Метални чамац, троножац за тањирачу, у њега упада котлић са жаром у који ложимо ватру, плус три литре ракије и опет се ледимо, вреди смрзавања ујутру гледати како језеро испарава ...много користи умотавање у алуфолију, шаторско или цераду због влаге Promenio Petak u 20:05 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...