VLAD81 1597 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Jel imao neko iskustva sa dušecima za dvoje? Ako ga naduvam kako preporučuju, kada legnem na jednu stranu (pošto sam gotovo pa duplo teži od supruge) onda će na njenoj strani biti kao da je naduvan maksimum, ili neće? Ili ipak kupiti dva manja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Februar 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ja dušek za dvoje dok sam nešto kao kampovao, mislim da je nepotrebno maltretiranje, da sad krećem u to, uzeo bi dva manja.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 28 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Jel imao neko iskustva sa dušecima za dvoje? Ako ga naduvam kako preporučuju, kada legnem na jednu stranu (pošto sam gotovo pa duplo teži od supruge) onda će na njenoj strani biti kao da je naduvan maksimum, ili neće:stabre:? Ili ipak kupiti dva manja? Dva manja boljeSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Februar 28 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali obračate pažnju na nosivost tijh dušeka/stolica.....ja jesam ....pošto sam "težak" čovek (po svim osnovama )...koristio sam taj solo dušek i redovno se "ispumpavao"...mislio sam da je bio bušan. Pošto sam imao i dupli neraspakovan, primetim da na pakovanju piše nosivost 220kg. Totalno druga priča.Spavam kao jagnje(koje hrče)...inače preko dušeka koristim dve prekrivka (Jysk) jedna je zbog mojih gabarita prepravljena u vreću, a druga kao podloga i dodatni kao jorgančić pošto je 240 x 220 cm. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Februar 28 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema to veze ja mislim, ja uzeo veliki dusek, nisam par puta spavao na njemu i poceo pustati. Prskao da vidim gdje je bisan i nisam uspio naci tako da je zavrsio u kanti. Mislim da je samo postao porozan jer sam ga ja moguce prenaduvao tih par puta i tako pustao.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, VLAD81 said: Pitanje: Jel imao neko iskustva sa dušecima za dvoje? Ako ga naduvam kako preporučuju, kada legnem na jednu stranu (pošto sam gotovo pa duplo teži od supruge) onda će na njenoj strani biti kao da je naduvan maksimum, ili neće? Ili ipak kupiti dva manja? Isti slucaj. Problem sam resio kupovinom Coleman Double bed duseka, ima ga u BG, cena oko 7000 dinara, ali ponekad bude na akciji dosta manje. Dusek ima odlicne ventile, i za razliku od Intexa, ujutro se ne budis na zemlji. Ono sto je tebi bitno, dusek ima dve komore. Tako da dok se prevrces i koprcas pokusavajuci da ustanes, vrlo malo uznemiravas osobu pored tebe. Meni je obavezan deo kamp opreme. A tek kad se razbaskarim sam na njemu... bukvalno spavam udobnije nego kod kuce. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko hvala na podeljenom iskustvu. Potražiću ga. Mi smo još u fazi istraživanja da li će nam(meni hoće) prijati ove avanture. Mislio sam za početak uzeti neki u dekatlonu ali je možda bolje odmah ovaj. Razmislićemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17559 Napisano Februar 28 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve što je u vezi sa spavanjem uzmi odmah dobro. bez toga nepotrebno ćeš može biti zamrzeti kampovanje. A gospođa sigurno. Ujedno tako je na kraju i najjeftinije (veruj mi), a lakše ćeš i prodati ako ipak ne zavolite. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4587 Napisano Mart 1 Drug član, 992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Posle samonaduvavajućeg dušeka, ja ove velike više nikad ne bih uzimao u obzir, ni za jednu ni za dve osobe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8736 Napisano Mart 1 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vi mene plašite s ovim pričama o dušecima. Nisam spavao u šatoru 10-tak godina, pa ne znam kako bi mi sad bilo, ali bez problema sam spavao u vreći na "plažnoj prostirci". Kakvi dušeci... A kad čitam šta pišete ovde...ili to dođe s godinama, ili ste svi princeze na zrnu graška 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ti nisi do sad druže izvukao zaključak po bilo kom pitanju koji su se preglabali na forumu. Nekom je hladno, nekom tvrdo,nekom mali,nekom veliki. Imam sve i sve sam probao i na svačemu sam spavao i na svačemu sam se na spavao. Kad vidim tu kamp divotu ništa ti ne smeta. Kod mene je jedina dilema samonaduvavajuči i naduvavajuči dušek. Prvi je limitiran dimenzijom 190x70x7.5 cm drugi 190x120x20. Na oba spavam dobro. Prvi je kao rolna i ide na kofer, drugi se spakuje u torbu i treba ti pumpa. Lično kad bi morao da se odlučim samo jedan onda je ovaj drugi. Nema idealno rešenja, kao ni idealno motora niti idealne žene. Ali biće ti super ako poneseš dobar vajb i uživaš. Srećna kupovina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Mart 1 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na tanjiraci bi odspavao cini mi se, samo da mi se izvuvi od posla Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Mart 1 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako nemam tuš na kraju dana džabe sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako nemam tuš na kraju dana džabe sve.I to je rešivo solo rajder sa stolicom i osmehom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @alekre Evo poručio....inspirisao si me solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17559 Napisano Mart 1 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao: Prvi je kao rolna i ide na kofer, drugi se spakuje u torbu i treba ti pumpa Imaš i one koji imaju pumpu u samom sebi. Imam takav godinama (pre toga sam lutao na sve strane) i sklon sam da branim tezu da je sveti gral, jednorog. I mali i udoban i ne treba dodatni alat. Deluju skupo na prvi pogled, ali kad obračunam koliko je puta guzica spavala i nije platila, dođem proizvođaču jače pare! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17559 Napisano Mart 1 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS : @zaludan dobro si prošao, zamisli kako bi te tek naš Lone rider nap*š*o da si dirnuo u stolicu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, severian je napisao: PS : @zaludan dobro si prošao, zamisli kako bi te tek naš Lone rider nap*š*o da si dirnuo u stolicu! Stolicu mi ne diraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Mart 1 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneVuk58 said: @alekre Evo poručio....inspirisao si me solo rajder sa stolicom i osmehom Ajd pa video prezentacija kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Alekre je napisao: Ajd pa video prezentacija kasnije Ma odma' ću ti reči.......22 bez glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17559 Napisano Mart 1 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti tuševi, tj bilo koji meh sa puno teh.vode, je po mom iskustvu malo problematična stvar na motoru. Deluje kao dobra ideja, ali treba to negde napuyniti (ako nema vode na lokaciji, a to je često), a onda je motorom vrlo nepraktično za transport. Za auto, super stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8736 Napisano Mart 1 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, severian je napisao: PS : @zaludan dobro si prošao, zamisli kako bi te tek naš Lone rider nap*š*o da si dirnuo u stolicu! A ne, stolice i ja podržavam. Bez stolice ne može čovek da uživa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 1 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da preporučim McKinley dušek sa integrisanom pumpom. Trenutno sam u potrazi za stolicom koju mogu da spakujem u koferče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8169 Napisano Mart 1 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, severian je napisao: Ti tuševi, tj bilo koji meh sa puno teh.vode, je po mom iskustvu malo problematična stvar na motoru. Deluje kao dobra ideja, ali treba to negde napuyniti (ako nema vode na lokaciji, a to je često), a onda je motorom vrlo nepraktično za transport. Za auto, super stvar. Imam već nešto slično.Ovo sam uzeo zbog kapaciteta. U campu uvek ima neka česma, a npr. na Zlatiboru smo navatili sa potoka......ono čisto da imaš ruke i sudje da opereš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4176 Napisano Mart 1 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo prošlog leta u lindi, na prvo sipanje je puko. Ja ga zakrpio, on puko opet samo par cm niže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...