Bokes 2994 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam naručivao 3 puta. Odnosom kvaliteta i cene su baš korektne ali je problem u veličinskim brojevima.Ja nosim br.11 ili ti XXL i takve sam i naručivao, čak sam poštovao i mere navedene na slikama (dužina srednjeg prsta i obim šake) ali su mi uvek bile male za 1 do 1,5 broj. Pokušavao sam i sa različitim modelima i ista priča.Tako da sam ih sve prodao po nabavnoj ceni i više mi mrsko i da pokušavam...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 9, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tošbo je napisao: Mislim da ti neko ovde krade Znam. Ali paketici idu bez potpisa, trag ne ostavljaju. Kinezi ga prate kako kazu do Lazarevca, ali tu nastaje crna rupa. Nemam ideju kome bih mogao da se zalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 9, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lalajko je napisao: Znam. Ali paketici idu bez potpisa, trag ne ostavljaju. Kinezi ga prate kako kazu do Lazarevca, ali tu nastaje crna rupa. Nemam ideju kome bih mogao da se zalim. Jedino svemogućem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Januar 10, 2023 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Kadezi je napisao: Jesam ja. Ove: € 7,76 28%OFF | Men Motorcycle Gloves Outdoor Sports Full Finger black driving Riding Protective Armor Black Short Leather Gloves Männer Motorrad Handschuhe Sport Im Freien Voll Finger schwarz driving Reiten Schutz Rüstung Schwarz Kurze Leder Handschuhe|men motorcycle gloves|motorcycle glovesmotorcycle gloves men - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Naručio sam posle jedne i za suprugu, a i kum je naručio za sebe. Stiglo i ok su. Koristim ih za gradsku vožnju uglavnom. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Ja sam kupio od kolege sa foruma ove sa štinicima (poslednja sličica), pre dve godine. Knap su mi ali su mi odlične, nisu vruće leti ni po najvećim vrućimama, imaju lepu ventilaciju... Izgledaju kao da su za Robocap-a, ali baš me briga, služe svrsi i stvarno nemam problem sa vrućinom. Pre sam nosio biciklističe (bez prstiju) leti i mislio sam da će mi ove biti vruće i da će se znojiti ruke, ali na moje veliko oduševljenje može se reći da ih ne osetim na rukama, osim što si knap 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 65 Napisano Januar 11, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Je l neko naručivao rukavice? Naravno da ne pričam o bezbednosti nego informativno samoShop911261172 Store Shop911261172 Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Discover the wide range of products from AliExpress Top Seller Shop911261172 Store. Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return. Dosta korektan kvalitet, al su brojevi diskutabilni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/9/2023 at 5:37 PM, Paljevina said: Aham, otisak prsta, šifra, tag, običan ključ i preko bluetootha na telefonu. https://www.aliexpress.com/item/1005004743709985.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.35.52131802csQJoY A kao je na popustu sa $200, mada mislim da je to fora. I evo ga taj FedEx IP shipping o kome sam pričao. Imaš dole i dimenzije da premeriš kod njih, a što se tiče same brave, radi na 4 obične baterije, i super je, ja sam zadovoljan, samo ako je kupuješ, paaaazi kad montiraš, ili me cimaj da ti objasnim ima jedna jako glupa fora koja je mene koštala 2 sata života. Znaju ti od kojih si narucio caku da stave manju vrednost robe, bas zbog carine. A i Fedex se popravio , nije bas rigorozan, kao sto je bio. Problem kod Fedexa je kad odluce cariniti, idu sped usluge 5000 din plus carina i porez. Dok preko poste nema dodatnih troskova speditera. I ja sam narucio slicnu bravu jos skuplju, isto preko Fedexa 800din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 15, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Je l kupovao neko? S poštarinom izađe 5 crvenih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Januar 15, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nešto znači ja sam kupio sad već možda ima i tri godine. Nije bilo poštarine. Cena je bila 34 evra. Nije me zakačila carina. U mom kompletu nije bilo šrafcigera, o-ringova i kutije. Što se kvaliteta tiče rekao bih da je sve korektno izuzev ventila. Oni na oko ne deluju ubedljivo i kod mene je jedan bio neispravan. Zamenio sam ga ventilom koji služi za nešto za akvarijum. Naštelovao sam sva 4 instrumenta da pokazuju isto i to mi se čini da jeste u redu. Na samom motoru nisam otklonio ono što sam mislio da bi sinhronizacija rešila pa ne znam da li je do vakumetara ili mog (ne)umeća ili do motora da bih mogao da kažem da završavaju ili ne zavrsavaju posao. Odlučio sam se da ih kupim pošto sam odgledao više klipova na jutjubu gde je zaključeno da jeftini vakumetri nisu savršen alat ali mogu da posluže. Promenio Januar 15, 2023 član dulegolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan € 3,45 30% Off | SUOMY Breathable Full Finger Racing Motorcycle Gloves Quality Stylishly Decorated Antiskid Wearable Gloves Large Size XXL Black SUOMY Atmungs Volle Finger Racing Motorrad Handschuhe Qualität Stilvoll Dekoriert Antiskid Wearable Handschuhe Große Größe XXL Schwarz|Handschuhe| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com uzeo sam ove, letnje su i nisam ih jos probao na skuteru ali na oko deluju odlicno i jako su udobne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 15, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Paljevina je napisao: Imam pored onih digitalnih, i te baš. Samo što sam ja to naručio s eBaya dok nije bilo kod braće kineza na Aliexpresu, ali je isti kvalitet u principu. Završava posao onome kome treba sinhronizacija, što u 90% slučajeva i ne treba onom ko radi. E al za 5 soma neću propasti ako radi, a alata uvek treba, da ti neko sinhronizuje 4 karba i uzme 80e, pa brate nije to bogom dano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 15, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Paljevina je napisao: A dobro jbg, ne treba ni tuđi rad obezvrediti, Sve zavisi kako kome šta odgovara. Ja recimo volim da se prčkam oko motora, i naravno da neću da platim nekom da radi to isto - kad već to volim! Ali isto tako, rado ću da platim nekom da mi odradi neki moleraj za 80 eura, ili neki drugi posao koji generalno ne volim. Sinhronizacija, karburatora pogotovu, može da bude teška mačka u džaku, zavisi od modela motora i proizvođača težina same operacije. Meni je npr. najteže bilo da radim karburatore na Hondama, dok opet na Hondama su ajnšprici bili najlakši. Nema pravila. I opet je posao od dobrih 2-3 i kusur sata, gde pored satnice, ti naplaćuješ taj alat, a i znanje za to što radiš, tako da tih tričavih 80 eura, stvarno i nije mnogo kad bolje razmisliš. E sad, druga je stvar to što ljudi vole da sinhronizuju karburatore/ajnšprice, kad ono im uopšte ni ne pomogne, a ni ne znaju kad je to potrebno da se uradi, već to zaključuju nekom svojoj amaterskom dijagnozom skroz desetog problema koji pre ima veze s rđom u rezervoaru/pumpi/slavini ili sa ventilima, nego sa sinhronizacijom. Ne treba meni sinhronizacija, nego manometar jer eto čisto da imam Neću nikome dinar da dam ako već mogu sam da uradim, a pritom mi ostane alat i znanje A za ovo treće, svaki oglas za neispravan motor sve ispravno samo treba da se vakumiraju karburatori da bi upalio E jest k malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Januar 16, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Tošbo said: sve ispravno samo treba da se vakumiraju karburatori da bi upalio E jest k malo To su zaista najsmešniji oglasi. Pa uradite ga braćo, podignite cenu tih 80eur, i nema problema. Slično napišu i : ventili samo treba da se našteluju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 16, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, maza1 je napisao: To su zaista najsmešniji oglasi. Pa uradite ga braćo, podignite cenu tih 80eur, i nema problema. Slično napišu i : ventili samo treba da se našteluju... To samo ovo samo ono stigne na generalku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Crni vizir za AGV K4, 1500 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ne desi kao meni, da na suncu dobije kao da je blago istopljena plastika. Onako da se preliva, pu pu da ne ureknem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Zarkela je napisao: Samo da se ne desi kao meni, da na suncu dobije kao da je blago istopljena plastika. Onako da se preliva, pu pu da ne ureknem Pa pazi kod kineza sve je moguće Ne očekujem neki kvalitet, nije da se vozi bez potkape jer magli, al ne ostaje dugo ta vlaga tako da nije strašno. I jedina zamerka je ta što mi je kaciga M veličine pa ima maaalo praznog prostora na sredini, kažu da je vizir napravljen za L i XL veličinu. Al ovako je super (za sad jer mi je danas stiglo), verovatno ću uzeti i providan njihov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Stiglo danas, 10 dana u tranzitu, izgleda dobar kvalitet, javljam kad ga nemikerimSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gordak985 je napisao: Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Stiglo danas, 10 dana u tranzitu, izgleda dobar kvalitet, javljam kad ga nemikerim Sent from my 2107113SG using Tapatalk Ako ga stavljaš na motor, vidi da ubaciš osigurač minimum, ako možeš, stavi i relej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gde god ga ugradio nece mu trebati dodatni osigurac jer ga ima na instalaciji (10A). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ti nece vuci struju? Imam isto sa Alike al se nikad nisam usudio da ga stavim na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Satelis je napisao: Gde god ga ugradio nece mu trebati dodatni osigurac jer ga ima na instalaciji (10A). A ako čovek odluči da ga stavi direktno na akumulator jer svakako ima prekidač, tako da može da ga koristi i kad je ugašen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze ga direkt povezati na bateriju ali nije pametno jer je pitanje dana kad ce zaboraviti da klikne prekidac na OFF.... sutradan moze biti u problemu. Ako me pitas da li mu u tom slucaju (direktno na aku) treba dodatni osigurac.... njet, ima ga na instalaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Mart 3, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 1. 2023. at 23:03, Tošbo je napisao: Hondama su ajnšprici bili najlakši CBR sc57, SC59... Nemaju fabricki na klapnama gasa predvidjeno mesto za stelovanje (takve su klapne i na CB1000R, CBF1000..), Da ne objasnjavam kako to na klapnama izgleda ali njima je "ler" krug totalno odvojen od pokretanja leptira, ima klip (IACV) koji pokrece step motor (Kawasaki, yamaha, suzuki npr imaju sekundarni red klapni) i na taj nacin ECU kontrolise protok. Kanal je spolja povezan crevima i tu obicno ljudi nakace vakuume pa ih steluju na "vazduh" srafovima! (Izmedju leptira na slici). Na taj nacin stvarno se dobije ocitavanje ali ne zato sto korigujes vakume (tacnije korigujes ali ne na nacin koji zelis) vec dodajes/oduzimas vazduh a ti su srafovi fabricki presetovani, obicno obojeni belom bojom i u svim korisnickim uputima, boldovano napisano da se ne zahteva nikakva dalja korekcija. Sve sto takko "ispomeras" ecu proba da kompenzuje preko onog step motora koji pomenuh iznad, u vecini slucajeva motor i dalje radi iskljucivo zbog toga (Lambdom koriguje smesu koju si diranjem ispostio/pojacao, ler drzi konstantnim preko step motora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Mart 3, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oni pravi entuzijasti, lavovi na dva tocka, carevi mehanike i magovi statike, vakuume koriguju na plocicama ventila! Ko razume shvatice (sala mala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Mart 3, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije za ovu temu ali da obelezim zarad onih koji citaju... Mozda smo trebali (ponovo) objasniti negde ulogu "vakumiranja" i do kog stepena otvorenih leptira to stelovanje ima neku funkciju. Ukratko, bitni su samo u niskim obrtajima i leru, cim dodas gas nemaju ulogu nikakvu. -Crvenom strelicom obelezeno nisu srafovi za nivelisanje vakuuma (a tu ih obicno steluju, jedan se ne vidi zbog ugla fotke). - Zuta strelica, "ler" sraf, takodje fabricki presetovan, ne se dira, ECU kontrolise rad u leru preko IACV klipa/ventila. -Plava strelica, IACV (Idle air control valve) Zato je na Hondi jednostavno, ona se sama prilagodi "ceprkanju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...