Bobni 231 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo naviku Ali je Dobro kao sto kazes snimati otvaranje paketa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 74 Napisano Maj 21 (promenjeno) U prolazu, 95 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Abi said: 56$, izaslo me je 2050din. preko, ali unutra je glupost koju nisam narucio... Narucio sam jos pre 2+ meseca ovo (Gladijator jakna 5XL), stajalo na carini preko 3 nedelje, juce se cuo sa njima i danas stize ovo... Ne verujem bas da bi neko zamenio ili mozda spakovao greskom iz drugog paketa, mada me buni sto pise 1.300kg, jer ovaj gornji i donji termo deo nema ni 200grama. Nekada se desava da i sami kinezi zamene u pakovanju. Otvoris spor na Aliju i cekas odgovor prodavca. Najcesce se oni ponude da ti posalju drugi paket uz izvinjenje, ali svakako carinu moras ponovo platiti. Ako je prosao rok za dostavu najverovatnije pare nece vratiti. Promenio Maj 21 član vsasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4541 Napisano Maj 21 motoras, 2539 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko naručivao booster za paljenje, ono kad crkne aku da vrati iz mrtvih? Video sam na Temu ili AliExpress, svejedno, ima od tri hiljade i nesto pa na gore. Da li taj jeftini radi posao ili je bacanje para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2136 Napisano Maj 21 Drug član, 1153 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vsasa said: Nekada se desava da i sami kinezi zamene u pakovanju. Otvoris spor na Aliju i cekas odgovor prodavca. Najcesce se oni ponude da ti posalju drugi paket uz izvinjenje, ali svakako carinu moras ponovo platiti. Ako je prosao rok za dostavu najverovatnije pare nece vratiti. Kontaktirao sam prodavca i nece da salju drugi, kao aliexpress da sredi oko refund-a. Tako da su dobili review da su scammeri i ako verovatno nisu, mogli su da posalju drugu uz dogovor, pogotovu jer nije bio pogresan broj, nego skroz druga stvar, pri tome dosta jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 186 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Ponedeljak u 17:57 Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam u temi V Strom. Pisem i ovde. Svi koji ste kao i ja stavili podizace kormana sa aliexpressa. SKIDAJTE to kinesko govno i bacite u djubre. Mogao sam izginuti. Drugar seo na moj motor, naslonio se na korman, pade korman dole. Momentalno sam skinuo i vratio fabricki sve. Metal nikakav, mekan, pojeo se. 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 74 Napisano Ponedeljak u 20:13 U prolazu, 95 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Pisao sam u temi V Strom. Pisem i ovde. Svi koji ste kao i ja stavili podizace kormana sa aliexpressa. SKIDAJTE to kinesko govno i bacite u djubre. Mogao sam izginuti. Drugar seo na moj motor, naslonio se na korman, pade korman dole. Momentalno sam skinuo i vratio fabricki sve. Metal nikakav, mekan, pojeo se. Ja sve metalno kupujem iskljucivo evropsko, probao sam jednom fazastere kineske i nema sanse vise. Iz nike moze plastika i elektronika. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 231 Napisano Ponedeljak u 21:45 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @vsasa @Rider000 I ja sam pisao negde o tome mislim da je bilo o rucicama kvacila I kocnice,to nije zajebancija,ne zelim da zamislim kako bi bilo da se desilo u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Ponedeljak u 21:47 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @BobniUh kad vidim na nakedima i R-ovima te sarene rucice, najezim se. Ovi podizaci su mi delovali skroz okej u fazonu komad metala, sta moze da se desi?? A ustvari je neki aluminijum najgrdjeg kvaliteta... Lekcija naucena. Promenio Ponedeljak u 21:48 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1819 Napisano Ponedeljak u 21:52 Drug član, 1130 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Pisao sam u temi V Strom. Pisem i ovde. Svi koji ste kao i ja stavili podizace kormana sa aliexpressa. SKIDAJTE to kinesko govno i bacite u djubre. Mogao sam izginuti. Drugar seo na moj motor, naslonio se na korman, pade korman dole. Momentalno sam skinuo i vratio fabricki sve. Metal nikakav, mekan, pojeo se. Samo kod strugara ako se nema za kvalitetan deo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dug_pohlepi 13 Napisano Utorak u 20:31 U prolazu, 6 postova Lokacija: Tivat Motocikl: cb500x Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2025. at 19:57, Rider000 je napisao: Pisao sam u temi V Strom. Pisem i ovde. Svi koji ste kao i ja stavili podizace kormana sa aliexpressa. SKIDAJTE to kinesko govno i bacite u djubre. Mogao sam izginuti. Drugar seo na moj motor, naslonio se na korman, pade korman dole. Momentalno sam skinuo i vratio fabricki sve. Metal nikakav, mekan, pojeo se. Ja sam razmišljao u jednom momentu ali sam odustao upravo iz straha da se može ovako nešto desiti. Ok mi je naručiti neke maske, naljepnice, komunikaciju, zaštite za radijator i sl. ali sam podizače uzeo od sw-motech. 50€ izgleda skupo ali za sigurnost apsolutno nije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7045 Napisano Utorak u 20:46 Drug član, 2393 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/26/2025 at 7:57 PM, Rider000 said: Pisao sam u temi V Strom. Pisem i ovde. Svi koji ste kao i ja stavili podizace kormana sa aliexpressa. SKIDAJTE to kinesko govno i bacite u djubre. Mogao sam izginuti. Drugar seo na moj motor, naslonio se na korman, pade korman dole. Momentalno sam skinuo i vratio fabricki sve. Metal nikakav, mekan, pojeo se. Hvala što pišeš. Skoro smo pisali za ručice u 450mt temi. Možda ne bi bilo loše da se otvori posebna tema za ove stvari, bitno je. Nego, možeš li da daš link, ili da slikaš - koji su to podizači ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Utorak u 21:29 Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, dug_pohlepi je napisao: Ja sam razmišljao u jednom momentu ali sam odustao upravo iz straha da se može ovako nešto desiti. Ok mi je naručiti neke maske, naljepnice, komunikaciju, zaštite za radijator i sl. ali sam podizače uzeo od sw-motech. 50€ izgleda skupo ali za sigurnost apsolutno nije Veruj mi da nije skupo, ovi na aliju placeni 20eur cini mi se... pre 42 minuta, živke je napisao: Hvala što pišeš. Skoro smo pisali za ručice u 450mt temi. Možda ne bi bilo loše da se otvori posebna tema za ove stvari, bitno je. Nego, možeš li da daš link, ili da slikaš - koji su to podizači ? To su ovi "fsadv" mislim da ih samo rebrendiraju po aliju i temuu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2136 Napisano Sreda u 00:52 (promenjeno) Drug član, 1153 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna JAKO bitna stavku koju nikako ne treba stavljati kinesku su - fuzasteri! Promenio Sreda u 00:53 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7413 Napisano Sreda u 01:05 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 ako sam dobro razumeo podizac nije pukao nego se korman okrenuo u njemu na dole? Sa slike se vidi da nije dobro konstruisan, izmedju “poklopca” i tela kad stegnes mora da ima lufta, kad nalegnu skroz jedan na drugi i stegnes srafove a rupa za korman ista ili za delic milimetra od kormana desi se to sto se tebi desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Sreda u 04:39 Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - AlexDa da nije pukao, korman se okrenuo na dole, mislili smo da su se srafovi otpustili. Stegnuti su bili bas dobro. Stojalo je dobro 6000km i eto popustio odjednom, srecom ne u voznji. Da se okrenuo u voznji u krivini ili na nekoj rupi, vrlo verovatno da bi izgubio kontrolu. ovo su tragovi na kormanu, a unutrasnji deo na podizacima je sav u risevima, vise nije mogao da "uhvati" korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 906 Napisano Sreda u 04:52 (promenjeno) Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Sharky - Alex said: Moje neko iskustvo, kod pravilno montiranog upravljaca, izgled crvenih krugova treba da je obrnut ("zalepljeno" na gornjem strafu, procep na donjem). Promenio Sreda u 04:52 član Petre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano Sreda u 06:29 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @PetreDa bas tako treba da bude. Ja ih nisam montirao prvobitno pa nisam obratio paznju, proverio sam da li je sve ok i cvrsto i bilo je. Vrv da su bili falicni od pocetka i vremenom se pojelo, metal na metal. Promenio Sreda u 06:30 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malaga94 193 Napisano Sreda u 19:24 U prolazu, 30 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Po meni korisna stvar sa aliexpressa je mini prenosivi kompresor i set za cepovanje gume ako se nadjete u situaciji da vam se usred nicega iscepa guma, te dobro sluzi kao prva pomoc do vulkanizera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 544 Napisano Sreda u 19:30 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio pre 15 tak dana... Nije isti, ali slicno... Kupio set za krpljenje guma i kompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...