DjoleLO 1886 Napisano Novembar 25, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je neko da mi uzme moto jaknu i pantalone sa sajta ebayklajzensvircen kurcen, a slanje za Srbiju moze kad god do pocetka sledece sezone. Oprema se nalazi u mestu Oberhausen. Naravno, oduzicu se na adekvatan nacin Promenio Novembar 25, 2022 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je lomitelj odande ali ga nešto nema na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 25, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce videti temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Novembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan DjoleLO možda će videti,ali sumnjam da će se ovde javiti.Pošto se povukao sa foruma. Promenio Novembar 25, 2022 član gebee&co Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 25, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Neka se javi u inbox, ako je u mogucnosti. Ne bih ovde da ga forsiram, ako ne zeli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, gebee&co said: DjoleLO možda će videti,ali sumnjam da će se ovde javiti.Pošto se povukao sa foruma. Kada, zasto? Pogledah njegov profil, nije bilo neke svadje, mozda je na putu, cini mi se da je otisao negdje u Ameriku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je neko da mi uzme moto jaknu i pantalone sa sajta ebayklajzensvircen kurcen, a slanje za Srbiju moze kad god do pocetka sledece sezone. Oprema se nalazi u mestu Oberhausen. Naravno, oduzicu se na adekvatan nacin Kupiš, platiš karticom, prodavac pošalje na adresu magacina firme u Nemačkoj Kontakt – DE Prevoz DEPREVOZ.COM 20e je poštarina za paket do 4kg do Beograda, svaki naredni kilogram dodatno plaćaš 5e.Ne cimaš nikoga da ti čini uslugu, sve sam završiš.Kontaktiraš deprevoz da ti daju username i adresu na koju naručuješ pakete, oni imaju polaske na svakih 10ak dana za Srbiju. Ne plaćaš nikakvu dodatnu carinu, pdv niti takse.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 25, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam njih dosta u NJemackoj, ali je pitanje sta ce mi taj poslati na adresu koju mu dam. Nisu ni NJemci sto su bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bigor je napisao: Kada, zasto? Pogledah njegov profil, nije bilo neke svadje, mozda je na putu, cini mi se da je otisao negdje u Ameriku. Bio sa njim,pre mesec dana.Neće da se oglašava,njegova odluka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam njih dosta u NJemackoj, ali je pitanje sta ce mi taj poslati na adresu koju mu dam. Nisu ni NJemci sto su bili Pa pogledaj mu reputaciju, ako ima negativnih ocena zaobiđi ga.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to znam. Dosta ljudi se javilo da pomogne na taj nacin sto bi im se oprema poslala na njihovu adresu i hvala im na tome, ali meni treba neko licno da ode i uzme to. Znam da je to teze, da iziskuje vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...