Rider000 1322 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 866 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima povoljnih garaza u oglasima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Rider000 je napisao: Evo ima povoljnih garaza u oglasima. Ово се још да преправити у гарсоњеру 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda će ovo zanimati nekoga ko nema gde da drži motor preko zime: Mini skladišta za motorna vozila - Toro Box WWW.TOROBOX.RS Nudimo Vam mini skladišta - BOX različite kvadrature i prilagođenih cena zakupa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Od 70-170e mesečno? Pa za taj keš kupiš uredno garažu na kredit...sulude cifre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Cene garažnih mesta se kreću od 15.000 EUR naviše, a garaže mogu da idu i do 30.000 EUR. Ne vidim računicu po kojoj bi se nekome, kome je potrebno da motor ostavi na nekoliko meseci godišnje u ovakvom jednom skladištu, i ko je naravno u mogućnosti da podigne kredit, isplatila kupovina garažnog mesta ili garaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Urban Rider je napisao: @mick Cene garažnih mesta se kreću od 15.000 EUR naviše, a garaže mogu da idu i do 30.000 EUR. Ne vidim računicu po kojoj bi se nekome, kome je potrebno da motor ostavi na nekoliko meseci godišnje u ovakvom jednom skladištu, i ko je naravno u mogućnosti da podigne kredit, isplatila kupovina garažnog mesta ili garaže. Teško da imaš gde ako govorimo o gradu da smestiš motor preko zime i da te taj prostor sačeka opet. Nas petoro rentiramo garažu cele sezone i dođe nas ispod 100e po osobi 12 meseci. Zato kažem...ne isplati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Pazi, ne kažem da je povoljno, ali isto toliko košta i zakup garažnog mesta na mesečnom nivou, s tim da ovde imaš odvojen prostor samo za svoj motor sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Javna garaža sa parking mestom u 62 bloku, obezbeđenje, kamere, toplo, ulazak sa rf nalepnicom, 2500 dinara mesečno plus 17 dinara komunalije- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Mugos Malo sam skeptičan po pitanju obezbeđenja u javnim garažama kojima na ulazu piše da ne snose odgovornost za štetu nastalu na vozilima, a u nekim garažama je čak izričito zabranjeno parkiranje motocikala (Pionirski park npr). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Novembar 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Druže, imaju kamere, ljudi sede u garaži, ulazi se sa rf nalepnicom, ima sigurno 10-tak motora. Slikaću sutra ionako cu malo da ga provozam, Promenio Novembar 30, 2023 član Mugos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan To o čemu pričaš onda nije garaža Parking servisa očigledno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, to nije javna garaža nego garaža sa rezervisanim mestima, ali i dalje sam skeptičan po pitanju obezbeđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Novembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj na to ovako. U blokovima gomila ljudi drži motore na otvorenom. Zimi, kada se ne voze često, je ovo odlična alternativa da se ne smrzavaju. A što se sigurnosti tiče, ja ne bih bio siguran ni u jednom slučaju gde moram da se oslanjam na druge. Ja sam baš ovu garažu u Dušana Vukasovića gledao, pa sam na sreću uspeo da nađem odvojenu garažu u međuvremenu. I to odmah pored moje garaže gde mi stoji auto. Pa sam i nju obezbedio i sa alarmima i dodatnim bravama i video nadzorom. Promenio Novembar 30, 2023 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram sve. Bolje u bilo kakvoj garaži nego na ulici. Zbunio me je samo momenat sa obezbeđenjem jer sam ja svojevremeno parkirao auto u Pionirskom parku i znam da Parking servis ne snosi apsolutno nikakvu odgovornost u slučaju oštećenja ili krađe. A problem sa garažama u kojima možeš da rezervišeš mesto je što retko ima slobodnih mesta. Odvojena garaža je svakako najbolje rešenje ako imaš dovoljno sreće da je nađeš u kraju, kao što si ti našao svoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Urban Rider je napisao: @Mugos Malo sam skeptičan po pitanju obezbeđenja u javnim garažama kojima na ulazu piše da ne snose odgovornost za štetu nastalu na vozilima, a u nekim garažama je čak izričito zabranjeno parkiranje motocikala (Pionirski park npr). Par sezona sam motor držao baš u garaži kakvu Mugos opisuje na Vračaru...i jeste Parking servis sa komplet obezbeđenjem. Do duše tad je bilo 1500 dinara onog trenutka kad je garažu zauzeo gosp. Đilas pregrađujući određen broj parking mesta za lične potrebe prestali su sa izdavanjem moto mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano Novembar 30, 2023 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Mozes skladistiti svoje i kod mene ako zelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Novembar 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @Urban Rider e to, garaža sa rezervisanim mestima @Mr_Wolf tu je i moje Symče u Vukasovićevoj. Promenio Novembar 30, 2023 član Mugos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3397 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 11. 2023. at 15:28, mick je napisao: Teško da imaš gde ako govorimo o gradu da smestiš motor preko zime i da te taj prostor sačeka opet. Nas petoro rentiramo garažu cele sezone i dođe nas ispod 100e po osobi 12 meseci. Zato kažem...ne isplati se. Ja sa takvim likovima ne bih delio garažu ni da je KGB obezbeđuje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Tumbe je napisao: Ja sa takvim likovima ne bih delio garažu ni da je KGB obezbeđuje... Kad ti gospoja bude pokazala EXIT zbog toga što si u kuću uveo JEDNOSED milkićeš ti te likove za 2m2 i to sa sve osmehom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brisel 1 Napisano Decembar 9, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stvarno neko ostavljao skuter u nekom tržnom centru kao na primer Beo, Big fashion centar, Immo centar i slični? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano Decembar 10, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nikog da je ostavljao, ali u svakoj garazi trznog centra vidim 5-10ak parkiranih skutera. I to parkiranih na duze, najcesce vezani, prekriveni prasinom, a ima nekih i sa ciradom, stoje uvek na istom mestu, ne pomeraju se. Ok, ne bas u svakoj, jer i nisam bio u svakom TC, ali Galerija svakako i Usce Promenio Decembar 10, 2023 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Viđam ostavljene motocikle i skutere ali i neke krševe pokrivene ceradom u TC Big ali i na pokrivenom delu parkinga Metro-a u Krnjači. Parkin stalno pun a u Metro-u unutra 10-15 kupaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Decembar 10, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum zna čoveka koji ostavlja skuter u Big centru na Karaburmi. E sad, ja se nosim mišlju da ostavim svoj skuter na par nedelja, kad je najhladnije i kad ima snega u Bigu, vec neku godinu razmisljam o tome, ali mi nesto ne uliva poverenje. Nekako.mi je sigurniji skuter ispred zgrade pod ceradom nego tamo :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak godina sam koristio PS garažu za motor i uvek mi je bio prisutan crv da neko slučajno ne zakači motor i ako je uredno plaćen parking. Iskreno ne bih danas držao motor bilo gde osim u garaži/zimovniku čak mi je prihvatljivije kod nekog izvan grada imati mesto preko zime nego u garaže tržnih centara. Prosto...previše ljudi, previše kretanja...prašinčina na sve strane a realno ne možeš ništa oko motora da odradiš kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...