the_doctor 7743 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Žao mi je što nisam mogao da ti se pridružim, znaš već zašto... Što se tiče tezgi, požuri, još 5 dana do Nove godine !!! p.s. sad znam zašto si uzeo odmor ! @Atorn Citiraću Blažu da ne pišem isto. Svaka ti čast! Hvala na pozivu, biće još prilika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, the_doctor je napisao: @Atorn Citiraću Blažu da ne pišem isto. Svaka ti čast! Hvala na pozivu, biće još prilika. A vaspitačiceeee..leleleeee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne raspaljuj.... ni one prve nisam prežalio 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nisam znao da ovoliko ima desavanja vezano za Dedamrazijadu. Mislio sam da je to iskljucivo u organizaciji BjBikers-a. Eto nesto sam i novo saznao, sjajno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Decembar 26, 2022 Ne silazi, 1806 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Blaza je napisao: Ovo što znam gde su se bajkeri organizovali: 1. Novi Sad 2. Beograd 3. Bela Crkva 4. Niš 5. Zaječar Mislim da ima još neki grad, ne mogu da se setim...dodajte na listu... Moj klub organizuje podelu paketica za decu u hraniteljskim porodicama,doduse poslednje dve smo preskocili zbog korone,a ove godine za Bozic delimo paketice udruzenju dece koja imaju problem sa autizmom. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa Dedamrazijade Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Uroš Stevke Stević Eh kad bih i ja mogao da ubedim ženu da Dedamrazijada traje 3 dana. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 27, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Uroš Stevke Stević Eh kad bih i ja mogao da ubedim ženu da Dedamrazijada traje 3 dana. Ahhahahaha dobra ti je ta@Atorn Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7154 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Atorn said: @Uroš Stevke Stević Eh kad bih i ja mogao da ubedim ženu da Dedamrazijada traje 3 dana. ...vOleš da se sigraš "sedi kod deda mraza u krilo"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, i u Zrenjaninu se organizuje vec 10ak god i bude poprilican broj ucesnika. Inicijator je Misa Hromcik, iskusni bajker, verujem da ga mnogi znaju. Dele se paketici u Alternativi, to je vrtic za decu sa posebnim potrebama, ide se do decije bolnice i dele se slatkisi u centru. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan "Deca su ukras sveta" 2 u 1, promocija motociklizma+dečja radost. Evo i impresije vrtića Vučko. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 28, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada u 17h na radio Beogradu drugi program ide emisija one novinarke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 28, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da snimi kao podkast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Decembar 28, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.radiokostajnica.com/images/2022decembar/1-d6.jpg http://www.radiokostajnica.com/images/favicon.png UMJESTO U SAONICAMA, DJED MRAZ STIGAO NA MOTORU - ZA RADOSNIJE I SLAĐE PRAZNIKE WWW.RADIOKOSTAJNICA.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Danas još jedna akcija, a na poziv kolege @Usamljeni jahač Poseta i paketići za decu u Sopotu. Kažu da je jutros bilo 3°C, ali toplo oko srca. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 29, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mrle je napisao: Sada u 17h na radio Beogradu drugi program ide emisija one novinarke. Objavili su na sajtu: http://www.rts.rs/upload/thumbnail/2022/12/27/8238913_1.jpg 380 мотора и нешто више Деда Мразева WWW.RTS.RS Документарни програм 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @AtornBravo komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Eol Vadi Frezu iz tamne garaže, pa da djiramo. Vidi bre vreme kakvo je. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...