Pablo 1753 Napisano Decembar 20, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Javila nam je Ivana iz Motomanije da u četvrtak neće raditi, tako da znate ukoliko planirate da u Motomaniji preuzmete odelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 20, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, treba nam pomoć. Prethodnih nekoliko godina nam je firma Burnout pomagala tako što su svojim kombijem prevozili sve paketiće do doma u Sremčici. Međutim, ove godine ne mogu da nam pomognu. Za subotu nam treba malo veći kombi za prevoz paketića i poklona za decu. Imamo li nekoga ko je voljan i u mogućnosti da pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff... malo vremena za organizaciju... provericu ja sutra da li bi mogao da obezbedim kombi ali nije dzambo nego obican reno trafik, teretni. Nisam siguran ali pokusacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je plan za kombi? Kada i gde treba da dodje i koliko vremena treba da bude angazovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Decembar 20, 2022 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Rešen kombi. Dozvolili su mi da uzmem firmin Sprinter, povišen, produžen. Imamo ga za ceo dan u subotu. Promenio Decembar 20, 2022 član cheindjic 16 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Decembar 20, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan До када може да се узме одело и уплати донација? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 20, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, cheindjic je napisao: Rešen kombi. Dozvolili su mi da uzmem firmin Sprinter, povišen, produžen. Imamo ga za ceo dan u subotu. Hvala ti puno! pusti mi svoj broj telefona na PP, da se čujemo i dogovorimo sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 20, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, SurdaBg je napisao: До када може да се узме одело и уплати донација? Može do kraja ove nedelje najkasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Decembar 20, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Pablo je napisao: Hvala ti puno! pusti mi svoj broj telefona na PP, da se čujemo i dogovorimo sutra. Nema potrebe zahvaljivati, srećom pa imam tu mogućnost, to je najmanje što sam mogao učiniti. Planirao sam ionako ići, samo sad neću motorom nego kombijem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 20, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan +2 Ako kombi ne bude dovoljan i zatreba vozilo, ja imam opel vectru karavana, kad se obore sedista ima jako korisnu zapreminu oko 1800l, reda veličine pickup-a. Samo javite do petka uveče da znam da se preorganizujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1246 Napisano Decembar 21, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeta odela za dva sremca. Nadam se da ću se napakovati! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 22, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Donacija uplaćena, želim vam lep provod i da vas vreme ispoštuje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 22, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan On 20.12.2022. at 14:05, Pablo je napisao: Javila nam je Ivana iz Motomanije da u četvrtak neće raditi, tako da znate ukoliko planirate da u Motomaniji preuzmete odelo. Takođe, ako još uvek niste preuzeli odelo, a to planirate danas ili sutra, predlažem da pozovete prvo prodavnicu u koju želite da idete, da biste bili sigurni da imaju odela. Trenutno je nestalo odela u Motogaraži i sumnjam da ćemo stići da ih dopunimo danas, a sutra će već biti prekasno, te zato zovite druge prodavnice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Decembar 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, i ja imam zelju da se pridruzim voznji. Sutra bih preuzeo odelo u nekoj radnji pa cu pozvati pre toga Nikada nisam vozio sa vama, ne znam gde sta i kako, koga da maltretiram da mi malo objasni? Hvala unapred! Promenio Decembar 22, 2022 član PasHke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 22, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, PasHke je napisao: Pozdrav drugari, i ja imam zelju da se pridruzim voznji. Sutra bih preuzeo odelo u nekoj radnji pa cu pozvati pre toga Nikada nisam vozio sa vama, ne znam gde sta i kako, koga da maltretiram da mi malo objasni? Hvala unapred! U subotu u 10h ispred narodne skupstine ,obuces odelo i vozis se u koloni kao i svi ne preticucuci nikoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Decembar 22, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, punisa 16 said: U subotu u 10h ispred narodne skupstine ,obuces odelo i vozis se u koloni kao i svi ne preticucuci nikoga Kada blenta nije procitao prvu poruku do kraja. Ima i satnica, zamisli..... Ziv bio, vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 22, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo Jednu od tvojih fotografija u visokoj rezoluciji, iz vrtića od prošle nedelje, uzeću za kalendar za 2023. Može? Al' nemoj posle, autorska prava, ovo ono. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Decembar 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Preuzeću odelo u Viru sutra uveče, na pakovanju, ako je to OK. Promenio Decembar 22, 2022 član cheindjic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1246 Napisano Decembar 22, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potrebna neka pomoć za akciju pakovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxabezanija 6 Napisano Decembar 22, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki gsx600f katana Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba jos ljudi za sutra uvece?Tu sam na 200m od Vir-a,pa ako treba dolazim,pre toga zavrsavam kićenje mašine dok je još dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Atorn je napisao: @Pablo Jednu od tvojih fotografija u visokoj rezoluciji, iz vrtića od prošle nedelje, uzeću za kalendar za 2023. Može? Al' nemoj posle, autorska prava, ovo ono. Može, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za pakovanje nas se obično skupi dovoljno (10-15 ljudi), ali svakako ako ste u blizini i imate vremena, svratite da se družimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko način da rastera ove kišne oblake koje najavljuju za sutra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, the_doctor je napisao: Ima li neko način da rastera ove kišne oblake koje najavljuju za sutra? Vedar duh! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dodje i ova za mene prva dedamrazijada na koju ne mogu doci Razlog jednostavan, posao... Svakako cu doci sluzbenim vozilom, da vas pozdravim i ispratim. Ziveli mi i u zavlju uvek dobro cinili i dobru se nadali. Nas trojice koji radimo zajedno, sva trojica smo bajleri. VIDIMO SE SUTRA,a kako ce te medju plavima prepoznati bajkera, jednostavno, po iskrenom osmehu i sreci sto vas vidi , ziveli!!! 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...