Jump to content

Moto Zajednica

PasHke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu PasHke

  • Rođendan 21.11.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki V-strom DL1000

Contact Methods

  • Skype
    bpasalic@gmail.com

PasHke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

67

Reputacija u zajednici

  1. Kada blenta nije procitao prvu poruku do kraja. Ima i satnica, zamisli..... Ziv bio, vidimo se!
  2. Pozdrav drugari, i ja imam zelju da se pridruzim voznji. Sutra bih preuzeo odelo u nekoj radnji pa cu pozvati pre toga Nikada nisam vozio sa vama, ne znam gde sta i kako, koga da maltretiram da mi malo objasni? Hvala unapred!
  3. @GS kada je pao predjasnji vlasnik pukao je cosak gde je pozicija, ruzno izgleda. Ako pronadjem ceo saljem ti poruku pa se mozemo dogovorimo! @ Havarisan, hvala na ponudi druze, zovem te cim dobijem jos jednu cenu. Hvala! Jel sa ugradjenim migavcima ili bez?
  4. Pozdrav narode! Kako sam postao novi vlasnik kawe Z750 2009, potrebni su mi neki delovi kako bi je doveo u normalno stanje. Novi-polovni, kako god! sve varijante odgovaraju samo da je celo i ispravno! Far Stop svetlo Ko sta ima od jos dodatnih delova neka napise, mozda mi treba a jos uvek ne znam
  5. PasHke

    Projekt Z2Z

    Zaledile mu gedore )))
  6. E dete im islo u rikverc... Ako zatreba mogu ti ja odradim plastifikaciju nekih delova! rezervoar, ram, itd! Javni na pp ako zatreba!
  7. Prodajem, menjam, trampim, djoram, kako god se okrene Ford Escort ABL TD Godna proizvodnje: 1997 Snaga motora: 51 KW Zapremina: 1753 Boja: Crna metalik A2 Presao 167.000 km Alu felne, podizaci stakala, klima, alarm, muzika, podesiv volan, zamenjeni amortizeri, svi papiri sa svim servisima, odrzavan u ovlascenom servisu. Auto je u vlasnistvu, istekla registracija. Parkiran je na Banovom Brdu, ko hoce moze da dodje da ga pogleda. Vredi videti, auto je stvarno u odlicnom stanju za to godiste! Moze zamena za motor tipa: fazer, hornet ili tako nesto slicno. Okvirna cena za zamenu 2.500e. Znaci, kljuc za kljuc, jer trenutno nemam para da doplacujem... Slike danas poslepodne! Poruke na pp ili zvati na mob, 063 335 650, PasHke
  8. Ja sam moj skuter prefarbao mat crnom farbom za branike. Deluje super i odlicno drzi boju! Treba ostaviti jedno par dana u hladu da se bas bas osusi i onda montirati. A sto se tice odrzavanja, odes na OMW i sa puskom ga operes u full-u! Prvi program, topla voda sa penom, svu masnocu skida! Posle hladna voda i pustis da se "ocedi". Malo premlatis magicnom krpom i ima bude crn ko onaj pampur Tadicu na glavi Sredstva nisam nikakva koristio. Niti polirao.
  9. Probaj ako uspes, bice ti draze da ga vozis nego da ti ga je neko drugi oblepio Lepo operi i odmasti, foliju uz pomoc fena zagrevaj i zatezi da se ne prave baloni i uspeces! Nije to neka raketna nauka! Koliko vidim sve je oblo bez ostrih krivina, kao sto su rekli, iseces po meri +10 cm i rokaj! Ako bas zajebes nisi foliju platio zlatom.
  10. Mozda da probas onim tankim ziletom pa sta ti bog da. Lagano i strpljivo a ako pocne da se cepa, batali i zalepi ko da nista nije bilo ))
  11. PasHke

    MTR S-7 Kaciga

    Za koji je to obim u cm ako znas?
  12. Kod nas bi i spajdermen zavrsio na urgentnom zbog tih fasada i potencialnih vazduh-zemlja projektila...
  13. SpaVe je oterao Chuck Norisa sa tog parking mesta )))
  14. Ako si raspolozen za zamenu za skuter uz moju doplatu. Peugeot trekker 50cc , presao 800 km.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja