OgiBG 423 Napisano April 8 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan @Airbourne Rocker Gde si nestao? Gde su ti utisci sa duzih solo off road voznja... Stavljam u narednih 7 dana (ako stignem da slikam) motor na prodaju. Daj neki info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 359 Napisano April 17 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Mali update Montirani štitnici ručki i Shad bočni koferi, cca2 sata posla. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 6 Napisano Maj 2 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Strom. Uzivaj. Poslao sam ti pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 359 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @nesone Odgovorio na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 114 Napisano Maj 23 (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam tu sam, živ i fala Bogu još zdrav nego me ubija posao i nemanje vremena. Doduše za Stroma i DRZa mora da se nadje vreme taman samo noću vozio! Evo mali update: Nakucao sam kilometre i u narednih 10 dana ne mogu da vozim dok ne odem na servis (a zeza kiša non-stop). *stavljeni komplet koferi Givi (bočni v37 i top Maxia6), čine se ogromni a uživo su ustvari ok, i mnogo su lepo dizajnirani. *gume koje su namontirane u akciji "opoziva" (skinute kontroverzne dunlop mixtour, a montirane continental tkc70) ovom motoru su legle kao budali šamar. Vozili smo po svim terenima, na putu su vrh, motor se obara "o Bože sačuvaj" a van asfalta su super. Zato... Nakon servisa planiram solo off-road krug koji ću snimati i izbaciti na YT. Promenio Maj 23 član Airbourne Rocker 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 114 Napisano Maj 23 U prolazu, 55 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo "mesa" sa mog YTubeta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 114 Napisano Maj 24 (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja u ekipi sa Hondom CB650R(2024) Bacite pogled na link Promenio Maj 24 član Airbourne Rocker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1932 Napisano Maj 26 Drug član, 895 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dodjosmo do motocikala i Lepe BreneSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...