тене рас 225 Napisano Novembar 4, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnj tocak za XTZ 660 4BW. Dobro bi dosao svaki savet kako da resim problem sa pokidanim zicama na zadnjem tocku, gde se mogu kupiti, ili koji drugi tocak u zamenu... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Novembar 4, 2022 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imaš čoveka bas tu negde oko Zajecara koji prodaje delove za te starije Yamahine endure. Džaba i da se setim imena kad nemam neki drugi kontakt. Elvis valjda, javiće se već neko, bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 4, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brat. Kontaktirao sam trenutno nema na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Novembar 4, 2022 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 je cini mi se imao ako vec nije prodao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pustio poruku Izgleda na pravom sam mestu ovih dana bilo gusto kako je nemoguce naci ili prepraviti zicu tocak. Uzdravlje brate Promenio Novembar 4, 2022 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Novembar 5, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam i @baltrekk je imao točak viška za xt600, možda pasije. Ako su samo žice u pitanju imaš i njih da kupiš posebno, pitaj @djunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Novembar 5, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Fala Aco. Žica ima jako mnogo različitih i ko zna koliko para bi moglo da se zarobi u lageru. Ne bavim se polovnim ni otpadnim stvarima, a sve što ostane od zamene nosi kljijent. U UK ima firma koja radi dobre žice po prihvatljivoj ceni, ali pošto su mi zadnji put dva puta slali jedne te iste pogrešne žice i mesingane niple, umesto čeličnih, digo sam ruke. Skoro me zvao Spori, pravio mu je neko žice i radio točak ali mu nije nešto ispalo dobro, odbio sam jer se ne bavim nikakvim inprovizacijama, original je jedino sigurno i pre svega, bezbedan točak. Problem kod Yamahe je što samo prodaju ceo set žica i niplova, što i nije bez osnova, jer ako pukne neka, ili više žica, to je znak da nešto nije bilo u redu sa točkom, one što su i ostale čitave, pretrpele su stresiranje i izgubile svoju nosivost i mogu se lako otkinuti. Žice nemaju razlog da pucaju tek tako, čak i pri jakom udarcu, kad je obruč za zamenu, ostanu čitave iko se pokrive. Kidanje se dešava kad nisu sve žice ravnomerno stegnute na punu radnu silu, neke prelabave, a deo pa pretegnut, ili sve meke, tad se točak uvija i vremenom dođe do zamora materijala i neprimetnog pucanja, samo se na pranju vidi da fali neka, ko kad se savija obična žica prstima. Žice nemam ni za jedan točak, osim za BMW "X", tako da od mene nema pomoći po tom pitanju. Promenio Novembar 5, 2022 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 5, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 5, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Жица је као ливена па сабијена, не разумем се, шта год може да се уклопи боље је него без. Raspitivao se koj tocak moze da se zameni nisam dobio konkretan odgovor da nesto pasuje, mislim da je na oko drugaciji tocak na xt, ako naleti neko u blizini da mogu na isprobam uradio bi to. Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan +381615652982 Smederevo Pošalješ tvoju felnu takvu kakva je bez gume, čovek ti zameni žice koje nedostaju i balansira(žbicuje) tocak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 6, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Екстеа, зовем сутра, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 7, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Саша из Јагодине ради жице по наруџбини, пошаље се здрава жица као узорак по којој прави Контакт Саша +38163310752 Поред тога ради издувне гране, ауспухе по наруџбини, исправљање, модификације, комплетан дизајн. Хвала Вулету и Драгану за контакт као и свима вама што се ми помогли 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 10, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Komšija mi je dao dva točka u nekoj zameni, ako sam dobro upamtio on reče, da bi trebalo da su od nekog XTX-a. Prednji i zadnji, ustvari felne sa žicama, bez guma. Mrzelo me to da postavljam u oglase kada ne znam kako da opišem, ali evo možda se sutra nakanim da ih donesem iz šupe i postavim ovde fotke, da pogledate. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 10, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Може може, само да премеримо ако одговарају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 11, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Evo:Послато са SM-A202F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Премерићу касније осовину и остало 17 и 21 Promenio Novembar 11, 2022 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1594 Napisano Novembar 11, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao žice na KLE-u. Nezgodno je izmeriti dužinu na montiranom točku ali bih rekao da su iste. Možda je i to opcija. Ne znam da li to na motorima može da se radi, ima ovde ljudi koji mogu da daju sud o tome, ali za biciklo recimo, ima nekoliko načina pletenja točka, tako da mogu i duže žice da se iskoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Скупо је куповати па пробати, иако је жица различити су углови дебљине, филозофија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Decembar 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Драгану из Смедерева, добар мајстор врло повољне цене, сет жица, центрирање, фарбање... 061 565 2982 Promenio Decembar 3, 2022 član тене рас 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...