punisa 16 3801 Napisano Novembar 9, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Bole37 je napisao: Punisa je bio kod mene na masazi, i jos nije sav svoj... Pominjem te cesto,pomogao si mi. Zena mi je pred sam porodjaj inace bih vec bio u balns rad i studiju ,ne mogu da skocim sa stola rastimovan i odmah krenem u porodiliste ako zatreba. Za ostrvicu sam tek neizvestan jer je termin u petak Sinu nisam dao ime koje asocira na bmw ali cerku cu zvati Benkica ,mislim da je u danasnje vreme imena sa 2 i 3 slova to sasvim adekvatno. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Novembar 9, 2022 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Meni vise dosadno da se penjem tako da cu da sedim kod dede i babe i da krkam...Носим столицу за сваку евентуалност......мада јел' речено да се после иде на неки чак или хас масPoslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5558 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Носим столицу за сваку евентуалност......мада јел' речено да се после иде на неки чак или хас мас Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka Ide se standardno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3437 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 294 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, punisa 16 je napisao: cerku cu zvati Benkica Careee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Novembar 10, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mi "lokalci" cemo vas cekati na Garaskom jezeru, Boze zdravlja. Kolko se secam i tu se bese staje na slikanje? @lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, lestra je napisao: Mi "lokalci" cemo vas cekati na Garaskom jezeru, Boze zdravlja. Kolko se secam i tu se bese staje na slikanje? @lalajko Zašto?Ja ću do DISa...oko 9:30h sam na MOLu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Novembar 10, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka jbg obaveze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 10, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Mi "lokalci" cemo vas cekati na Garaskom jezeru, Boze zdravlja. Kolko se secam i tu se bese staje na slikanje? @lalajko Da, svraticemo tu na slikanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja. @Bole37 hocemo li ko pre neke godine na OMV-u gore na Vidikovcu da se nadjemo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5558 Napisano Novembar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, m.milivojevic je napisao: Idem i ja. @Bole37 hocemo li ko pre neke godine na OMV-u gore na Vidikovcu da se nadjemo? Sent from my iPhone using Tapatalk 9 standard. Ko god hoce u grupi neka bude malo pre 9 na pumpi Omv na ibarskoj. Promenio Novembar 10, 2022 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan BMW skup na OMV PUMPIPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ih moracu zakasniti dok se ovi moji tenerasi skupe, a bas bi im volio nagrditi slike s ovom mojom matorom mrcinom medju njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Novembar 10, 2022 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 9 standard. Ko god hoce u grupi neka bude malo pre 9 na pumpi Omv na ibarskoj.09.15......Нис Ибарска....чекамPoslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 09.15......Нис Ибарска....чекамPoslato sa Huawei P30pro pomoću TapatokaSto nis ibarska kad se cekamo na omv-u?Mislis ona kod skretanja za barajevo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Novembar 10, 2022 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sto nis ibarska kad se cekamo na omv-u?Mislis ona kod skretanja za barajevo?Sent from my iPhone using TapatalkЛиповица....извајниPoslato sa Huawei P30pro pomoću TapatokaЗна Сале 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17645 Napisano Novembar 10, 2022 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na jednoj od te dve pumpe eto i mene. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5558 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ubedio sam naseg dobrog i predobrog drugara a i svetski poznatog youtubera Voju zvanog Mudrolija da nam se pridruzi i ovekoveci voznju i uspon. Tako da cemo se penjati opet, a posto nam je Voja u kondiciji mislim da ce biti smehotresa...jos dovodi ekipu entuzijasta... bice ludila ahahahaha... Promenio Novembar 11, 2022 član Bole37 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih vam se rado pridružio ali čika doktor kaže da je penjanje na Ostvicu za mene prošlost osim ako nisam planirao da Slađana postane vesela udovica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5558 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Arso je napisao: Kako bih vam se rado pridružio ali čika doktor kaže da je penjanje na Ostvicu za mene prošlost osim ako nisam planirao da Slađana postane vesela udovica. Pa ti poesi hoklicu da sedis sa Banetom...dok se mi penjemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi hoklica, doći ću ja svakako sutra u Lazarevac, ali dok se vi budete penjali ja ću da se bavim uštipcima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Novembar 11, 2022 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti poesi hoklicu da sedis sa Banetom...dok se mi penjemo...И дефибрилаторPoslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Јбг, мени излете свирка рано ујутру, од 8h. Али ако завршим до 12h ето мене бар да вас сачекам кад сиђете. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17196 Napisano Novembar 12, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bez mene drugari jbg, odoh na ranch da nešto odradim dok ne padne sneg, lep provod i srećan put vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10197 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са M2004J19C помоћу Тапатока 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10197 Napisano Novembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Garaško jezero Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Promenio Novembar 12, 2022 član bajker71 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...