acim 765 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Hondin odgovor na Kawasaki ZRX 1200 i Yamahu XJR 1300: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ubrizgavanje je PGM-FI, snaga 101 KS pri 7000 obrtaja, obrtni momenat 113.75 Nm pri 5500 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo.Pogotovo crveno beli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 6, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima dal ovi u hondi rade zamenu stari za novi boldor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima dal ovi u hondi rade zamenu stari za novi boldor ;D Pa ako ne trazis mnogo za doplatu... ;D Nego, jel ce ovo izaci na svim trzistima? I zasto samo 100ks kad je aktuelni model mnogo jaci? I jel istina da se vraca Kawa ZRX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 6, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dao bih je glava za glavu... Kawa ZRX .....R.U.L.E.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1868 Napisano Januar 6, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel ce ovo izaci na svim trzistima? I zasto samo 100ks kad je aktuelni model mnogo jaci? Ograničenje snage je zbog dodatnog poreza u mnogim zemljama na motocikle jače od 105 konja, čini mi se. Uzgred, potrošnja ovog motora je 4 litara na 100 kilometara pri brzini od 60 km/h. I jel istina da se vraca Kawa ZRX? Pisao sam o toj mašini ovde, a valjda znaš da kada ja napišem, da je to istina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si iskopao ono Bol d'Or u nazivu? Na motociklu ga nema nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, potrošnja ovog motora je 4 litara na 100 kilometara pri brzini od 60 km/h. :D :D A jel kazu koliko trosi dok stoji u mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si iskopao ono Bol d'Or u nazivu? Na motociklu ga nema nigde... Iz originalnog teksta. A jel kazu koliko trosi dok stoji u mestu? Vidiš da je kriza, sada je u modi štednja ;D Štroje konjske snage, štroje potrošnju, pominju brzine od 60 km/h, kao da smo se vratili 30-40 godina unazad ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=evBIIlLZ-Ec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo. Definitivno mi je najlepsa crveno-bela kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si iskopao ono Bol d'Or u nazivu? Na motociklu ga nema nigde... Bol d'Or je naziv za verziju sa poluoklopom a naked je Super four... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si iskopao ono Bol d'Or u nazivu? Na motociklu ga nema nigde... Bol d'Or je naziv za verziju sa poluoklopom a naked je Super four... Ne bih rekao - svojevremeno moj prvi komsija je imao Bol d'Or 900 koji je bio klasican naked. Moje misljenje je da je samo taj model bio Bol d'Or - 750 model nije nosio tu oznaku vec samo CB 750F. Mnogi vlasnici 750 su svoj motor ipak nazivali Boldorka jer je vizuelno bio skoro identican. I dan danas je tako http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cb_900_f_bol_d%60or_1978.php BTW, 900 Bol d'Or je prvi i motor ciji sam poster drzao na vratima svoje sobe Drugi je VF 750S i tu je kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su sada malo zbog marketinga napravili tu foru, da ozive ime ??? ima i verzija koja dolazi sa fabrickim koferima, to je onda Super touring Sto se postera tice ja cu definitivno da okacim novi CB 1100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cb1300 za svaki dan i jedan cbx1000 za vožnju nedeljom i državnim praznicima...i ništa ti više ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Peki - moj san je jedan CB 750 1969g za dnevnu sobu ali me malo poljuljase ovim novim CB 1100... moze i za izlozbu a moze i na drum CB 1300 je motor za No coment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ti malo pravim zazubice Dobra berba ta '69. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh, uh... berba je prava ali i ova prerada u cafe racer-a je pervertido... skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 21, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa forka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika honde cb1300 u HRC izdanju ;D LUDNICA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli braća englezi : EVIL AND UPSIDE DOWN...iliti zlo i naopako kako izgleda ovaj motorcikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Agressor 0 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uff ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan EVIL AND UPSIDE DOWN 666 I 999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...