Grnca 1764 Napisano juče u 18:19 Vinyl rider, 908 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zaludan je napisao: U kom gradu? I posle koliko vremena ti je stiglo? Čekam neku čestitku iz Beograda, pa me interesuje kad će... Kula, vreme prekrsaja - sreda 15:40 a stiglo obavestenje u e-sanduce u petak , ja sam primio mail u 11h . Znaci sve ukupno ni 48h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13500 Napisano juče u 18:41 4_tocka_i_karoserija, 2549 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Grnca je napisao: Kula, vreme prekrsaja - sreda 15:40 a stiglo obavestenje u e-sanduce u petak , ja sam primio mail u 11h . Znaci sve ukupno ni 48h U bre... Ja sam mislio da je svugde isto ili slično, ali ne verujem da je to moguće u Bg. Mislim, ako jeste, znači da me nisu ni snimili što nije baš verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13029 Napisano juče u 18:41 Ne silazi, 3200 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zuri im se da uzmu pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 981 Napisano juče u 19:12 Drug član, 863 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2026. at 13:51, zaludan je napisao: Deluje da snima samo s jedne, ali nisam baš siguran. Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1764 Napisano juče u 20:34 Vinyl rider, 908 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: U bre... Ja sam mislio da je svugde isto ili slično, ali ne verujem da je to moguće u Bg. Mislim, ako jeste, znači da me nisu ni snimili što nije baš verovatno. Ma nemaju oni dodir sa administracijom , njihovo je da imaju polozeno B kategoriju , da odvezu i vrate vozilo - sve ostalo ide automatski. Pre sat vremena, nuk je napisao: Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Uvek cu ponoviti kao i sad - CILJ NIJE PREVENCIJA , CILJ JE REPRESIJA I BUDZET , nista vise ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13500 Napisano juče u 22:20 4_tocka_i_karoserija, 2549 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nuk je napisao: Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Nije pitanje da li snimaju oba smera, nego da li snimaju s obe strane kamere. Meni se čini, a ne mogu da tvrdim da je sočivo samo s jedne strane, a ako je istina ovaj klip gore, "smederevac" ne snima još ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 981 Napisano pre 16 sati Drug član, 863 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skapirao da pišete o fiksnom radaru, ja pišem o ovom koji provereno snima sa obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13500 Napisano pre 10 sati 4_tocka_i_karoserija, 2549 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, nuk je napisao: Nisam skapirao da pišete o fiksnom radaru, ja pišem o ovom koji provereno snima sa obe strane Mislimo na isto, ali se nekako ne razumemo. Taj radar/kamera, snima vozila u dolasku i odlasku, ali samo sa one strane na koju je uperen. Ja sam razumeo da je pitanje da li "smederevac" snima sa obe strane svoje pozicije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1092 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zaludan said: Ja sam razumeo da je pitanje da li "smederevac" snima sa obe strane svoje pozicije. to jeste bilo moje zamišljeno pitanje, ali mi je skroz jasno da je moglo da se protumači i drugačije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 884 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam mislio da cu se ukljucivati u ovu temu, jer stvarno vozim kao penzioner, ali evo dobih i ja kaznu, drumroll... vozio sam 37km/h :-), ne 37km/h preko ogranicenja, vec 37km/h nek' se javi ko je kaznjen za manje, castim pice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13029 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3200 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Gde si vozio 37 ?Ispred skole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 884 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li tu ima skola, neki fudbalski teren ima, ne znam da li je u sklopu skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 981 Napisano pre 3 sati Drug član, 863 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Postoje i ulice koje su "zona 30" mada se tu uglavnom ne snima. Verovatnije je da je zona škole u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 884 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam pogledao na mapama, Bele Njive 11 pise da je adresa, skola ima, ali ona nema uopste izlaz na tu ulicu. nidje veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 981 Napisano pre 3 sati Drug član, 863 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, zona škole su sve te ulice oko škole, piše i na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 884 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da, u zemlji u kojoj na autoputu u tunelu niko ne spusta ispod 130kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4722 Napisano pre 2 sati Malinar u pokusaju, 1961 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se ne isplati biti ispravan, kad krenem, treba negde i da stignem. Ko ne može da odreaguje na 50km/h, ne treba ni da seda da vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 9036 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Efendija Skalin said: ne znam da li tu ima skola, neki fudbalski teren ima, ne znam da li je u sklopu skole Hm , otkad u Belim Njivama postavljaju radar i gde tacno se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 884 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto napisah gore, pise da je na broju 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 981 Napisano pre 1 sat Drug član, 863 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Tu mogu samo iz civilnog automobila da snimaju i da ne budu primećeni. Beli golf 6 često viđam na različitim lokacijama po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...