QmBGD 5257 Napisano Sreda u 14:29 Drug član, 1106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ske je napisao: Meni je vrlo uznemiravajuce da neka zena vozi prosecnu brzinu 150km/h Moju majku pre x godina zaustavio presretač pred Zagreb - 186kmh. Kaže dosadan put (što jeste) samo je pritiskala "+" na tempomatu svako malo... 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12906 Napisano Sreda u 15:10 Ne silazi, 3141 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 611 Napisano Sreda u 15:36 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Da, sad mi pade na pamet... Drugar, posle mosta na Adi smer ka Nbgd, onde gde kopaju raskrsnica... Na eUpravi, 10 komada... Sve u januaru i sve preko 80. Kao ogranicenje 50, naseljeno mesto. 3 prihvatio na sebe, 3 da je vozio brat i 4 cale. Kaze, uzece i advokata. Da li se na eUpravi kazne pojavljuju u onom eSanducetu, ili mora da se pokrene onaj servis "saobracajni prekrsaji"? Trazi mi citac licne karte za taj servis, mrzi me to da nabavljam ako stize u sanduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3231 Napisano Sreda u 15:48 Drug član, 1413 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu kazne u eSanduče. A ona usluga je da pregledaš sve prekršaje na jednom mestu. Inače ne mora čitač kartice, može i Consent aplikacija (koju istina treba aktivirati). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1749 Napisano Sreda u 16:59 Vinyl rider, 904 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Moju majku pre x godina zaustavio presretač pred Zagreb - 186kmh. Kaže dosadan put (što jeste) samo je pritiskala "+" na tempomatu svako malo... To se strucno zove "minimizacija rizika" ! Naviknes se na brzinu od 80 pa dignes na 90, nije velika razlika pa ti brzo dosadi - i ti tako dizes , dizes, dizes, navikavas se, podizes jos ....... a ono ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12906 Napisano Sreda u 19:27 Ne silazi, 3141 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zene ne znaju da voze polako i po uslovima puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1611 Napisano Sreda u 19:51 Drug član, 584 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, cezarpa said: Zene ne znaju da voze eto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11411 Napisano Sreda u 20:04 nekrunisani kralj moto cigana, 3360 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ser je napisao: Da, sad mi pade na pamet... Drugar, posle mosta na Adi smer ka Nbgd, onde gde kopaju raskrsnica... Na eUpravi, 10 komada... Sve u januaru i sve preko 80. Kao ogranicenje 50, naseljeno mesto. 3 prihvatio na sebe, 3 da je vozio brat i 4 cale. Kaze, uzece i advokata. Ja tu uvek oko 60. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12906 Napisano Sreda u 20:42 Ne silazi, 3141 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Izvukao si sustinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1345 Napisano juče u 07:08 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod izvlačenja suštine - ili vam majke, sestre, žene, ćerke ne voze pa ste hrabri na izjavama ili ste ubedjeni da ne dolaze na forum (kakav zajeb u nastajanju). Bilo kakvo uopštavanje nije fer, posebno prema manjinskom delu foruma koji je sada u dilemi - prećutati jer vam je izjava "tupava" ili braniti čast onih koje znaju da voze ako ne bolje od 90% muške populacije onda bar svakako bolje od "napaćenih" hvalisavaca koji su valjda rodjeni za volanom (ne odnosi se na vas, da ne bude nesporazuma). Reče mi jednom jedan iskusan forumaš da ili ćutim ili prihvatim da me zajebavate pa eto - možete da se durite i pljujete. Dovoljno često se ovde pojavljuju pojedinci koji imaju negativne komentare prema ženama vozačima (i automobila i motocikala) da stvore otužan utisak ali vas spašavaju forumaši koji su stvarno super i podržavaju ravnopravnost na ispravan način. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6669 Napisano pre 22 sati Drug član, 1587 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Peppermint je napisao: Kad smo kod izvlačenja suštine - ili vam majke, sestre, žene, ćerke ne voze pa ste hrabri na izjavama ili ste ubedjeni da ne dolaze na forum (kakav zajeb u nastajanju). Bilo kakvo uopštavanje nije fer, posebno prema manjinskom delu foruma koji je sada u dilemi - prećutati jer vam je izjava "tupava" ili braniti čast onih koje znaju da voze ako ne bolje od 90% muške populacije onda bar svakako bolje od "napaćenih" hvalisavaca koji su valjda rodjeni za volanom (ne odnosi se na vas, da ne bude nesporazuma). Reče mi jednom jedan iskusan forumaš da ili ćutim ili prihvatim da me zajebavate pa eto - možete da se durite i pljujete. Dovoljno često se ovde pojavljuju pojedinci koji imaju negativne komentare prema ženama vozačima (i automobila i motocikala) da stvore otužan utisak ali vas spašavaju forumaši koji su stvarno super i podržavaju ravnopravnost na ispravan način. Čekala sam da se neka koleginica oglasi... Ja se kao žena plašim drugih žena u saobraćaju, ali tu mislim na one što sedištem uđu u volan. Ima nas dosta koje se odlično snalazimo sa svim tim mašinerijama bolje nego muškarci. Stvarno je bezveze generalizovati. U mojoj familiji ima odličnih vozača, kamiondžija, instruktora, pilota aviona, bilo bi glupo da kod mene bude drugačije. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13327 Napisano pre 20 sati 4_tocka_i_karoserija, 2485 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mislim da su žene generalno loši vozači, ali, ako vidim da neko radi nešto nelogično, očekujem da je žensko. I to isto kaže i moja žena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6804 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 593 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Peppermint je napisao: Kad smo kod izvlačenja suštine - ili vam majke, sestre, žene, ćerke ne voze pa ste hrabri na izjavama ili ste ubedjeni da ne dolaze na forum (kakav zajeb u nastajanju). Bilo kakvo uopštavanje nije fer, posebno prema manjinskom delu foruma koji je sada u dilemi - prećutati jer vam je izjava "tupava" ili braniti čast onih koje znaju da voze ako ne bolje od 90% muške populacije onda bar svakako bolje od "napaćenih" hvalisavaca koji su valjda rodjeni za volanom (ne odnosi se na vas, da ne bude nesporazuma). Reče mi jednom jedan iskusan forumaš da ili ćutim ili prihvatim da me zajebavate pa eto - možete da se durite i pljujete. Dovoljno često se ovde pojavljuju pojedinci koji imaju negativne komentare prema ženama vozačima (i automobila i motocikala) da stvore otužan utisak ali vas spašavaju forumaši koji su stvarno super i podržavaju ravnopravnost na ispravan način. Što ste uvredjeni? 90% ženskih vozača je .... Kad ih vidim ,pobeleli prsti, grudi(jadne) na volan u, telefon ispred kucka poruke, centralni retrovizor za snimku.... Voze mi i žena i majka 30 godina i 500 hkm na putu Promenio pre 19 sati član vex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1345 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Nismo uvredjene ali gledajući tvoju širu porodicu i tvojih 90% ispade da su ti sve strine, tetke, sestričine, bratanice, obe babe, kume, kumice,... opisane u tvom postu. Ili možda i nije 90% kad pogledaš one za koje znaš da voze. Ali samo napred, lakše je reći da mi ne znamo da vozimo nego prihvatiti da vozači (i tu ne ukazujem na njihov pol nego samo na aktivnost) ne gledaju, piju, ne vezuju pojaseve, ne stavljaju decu u auto sedišta, skreću bez migavca, obilaze kolone i one koji su već u preticanju, čačkaju nos, traže papuču ispod papučice za gas, ne održavaju automobile, ne nose zaštitne kacige, divljaju trotinetima,... sigurno su to sve žene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3144 Napisano pre 18 sati Drug član, 1314 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe i dronovi i sve kada i dalje oni koji prave najvise sranja nece biti kaznjavani niti bilo kako sankcionisani. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3144 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Drug član, 1314 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Peppermint said: Nismo uvredjene ali gledajući tvoju širu porodicu i tvojih 90% ispade da su ti sve strine, tetke, sestričine, bratanice, obe babe, kume, kumice,... opisane u tvom postu. Ili možda i nije 90% kad pogledaš one za koje znaš da voze. Ali samo napred, lakše je reći da mi ne znamo da vozimo nego prihvatiti da vozači (i tu ne ukazujem na njihov pol nego samo na aktivnost) ne gledaju, piju, ne vezuju pojaseve, ne stavljaju decu u auto sedišta, skreću bez migavca, obilaze kolone i one koji su već u preticanju, čačkaju nos, traže papuču ispod papučice za gas, ne održavaju automobile, ne nose zaštitne kacige, divljaju trotinetima,... sigurno su to sve žene... Hej, "mi" smo uvredjeni! Pogotovu jedan komsija koji zatim otvori prozor i obrise o krov! Prodjose godine i jos me proganja ta scena... Promenio pre 18 sati član Abi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3235 Napisano pre 18 sati Drug član, 548 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mislim da je rodna podela rezervisana za prošli vek, to je potpuno besmisleno porediti u bilo kom kontekstu pa i u vozačkim sposobnostima. Ima jako dobrih/loših vozača među oba pola. Mene brinu nove generacije, koliko vidim iz mog okruženja, a poprilično sam okružen novopečenim vozačima, svi do jednog su totalno van nadzora iskusnih vozača. U mogućnosti su da sami sebi kupe automobil i plate obuku. Roditelje totalno isključuju, oni su smarači, i sa njima ne može da se vozi. Nijedan roditelj od njih 5-6 koliko ih imam u okruženju nije učestvovao pri kupovini automobila, upisivanju Auto škole ili pružio obuku. Sve plate sami i ne ostavljaju prostora roditeljima da se uključe. Mislite na to, pričajte i edukujte dok možete. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12906 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Ne silazi, 3141 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Drage zene vozaci sa foruma,svaka cast zenama koje voze motocikl i auto i znaju da voze.Takvih je malo. Kao profesionalac vozac prvenstveno srecem zene sa ,sponzoruse,sa dobrim autom.Naocari za sunce,telefon i mozda kuce koje viri kroz prozor.Zamislite manevrise po putu ,prica telefonom,i izuzetno bezobrazne ako im skrenes paznju na nesto.One supravi multipraktik.Udaraju po gasu,i jako mali procenat je spreman da zakoci.Dodju na raskrsnicu i stanu,nezna kuda ce. O nekolegijalnosti na putu da ne govorim.Ako je guzva na putu nece da se pomere,sporazumno propuste.Ako joj javim za radar,ona ne konstantuje i biva uhvacena.Da blicne ako postoji radar,jos nijedna. Nemam ja podelu po rodovima,nego po ponasanju i sposobnostima. Promenio pre 16 sati član cezarpa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6669 Napisano pre 16 sati Drug član, 1587 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, cezarpa je napisao: Drage zene vozaci sa foruma,svaka cast zenama koje voze motocikl i auto i znaju da voze.Takvih je malo. Kao profesionalac vozac prvenstveno srecem zene sa ,sponzoruse,sa dobrim autom.Naocari za sunce,telefon i mozda kuce koje viri kroz prozor.Zamislite manevrise po putu ,prica telefonom,i izuzetno bezobrazne ako im skrenes paznju na nesto.One supravi multipraktik.Udaraju po gasu,i jako mali procenat je spreman da zakoci.Dodju na raskrsnicu i stanu,nezna kuda ce. O nekolegijalnosti na putu da ne govorim.Ako je guzva na putu nece da se pomere,sporazumno propuste.Ako joj javim za radar,ona ne konstantuje i biva uhvacena.Da blicne ako postoji radar,jos nijedna. Nemam ja podelu po rodovima,nego po ponasanju i sposobnostima. Ne znam na koliko ljudi sam mahala i blicala kad smo se vraćali sa Kopa, video me @Bobni, kilometrima posle postavljenog radara. Što kažeš, saobraćaj nam je nula, ne znaš da li su gori muškarci ili žene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6804 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 593 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Peppermint je napisao: Nismo uvredjene ali gledajući tvoju širu porodicu i tvojih 90% ispade da su ti sve strine, tetke, sestričine, bratanice, obe babe, kume, kumice,... opisane u tvom postu. Ili možda i nije 90% kad pogledaš one za koje znaš da voze. Ali samo napred, lakše je reći da mi ne znamo da vozimo nego prihvatiti da vozači (i tu ne ukazujem na njihov pol nego samo na aktivnost) ne gledaju, piju, ne vezuju pojaseve, ne stavljaju decu u auto sedišta, skreću bez migavca, obilaze kolone i one koji su već u preticanju, čačkaju nos, traže papuču ispod papučice za gas, ne održavaju automobile, ne nose zaštitne kacige, divljaju trotinetima,... sigurno su to sve žene... Ta politička korektnost, ali samo sa druge strane vodi u propast. Evo ja se ne ljutim kada kažu 90% bahatih su muškarci, da smo štrokavi, podrigujemo, prdimo, bez osećajni .... Jer jesmo!!!! Budite uzdignute, prosvećene, emancipovane jer je to lepo i korisno ali budite i realne. Ako kritikujemo radimo sa razlogom. Žena me pokupi motorom, radila polukružno da pogrešnim žmigavcem, razvali kombi jer nije videla stop a ležećeg policajca preletela. Svaki dan nabadaju kočnicu do potpunog zaustavljanja pa onda žmigavac pred prodavnicu, na AP kreću u obilaženje šlepera barem 500 Met dalje uz brzinu max 10 kmh od istog.... Promenio pre 16 sati član vex 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 817 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995takodje,mozda nisi videla ali su svi otpozdravljali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6669 Napisano pre 16 sati Drug član, 1587 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Bobni je napisao: @Alexandra995takodje,mozda nisi videla ali su svi otpozdravljali. Jesam, dobili smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3144 Napisano pre 13 sati Drug član, 1314 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alexandra995 said: ... ne znaš da li su gori muškarci ili žene. Zene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1611 Napisano pre 13 sati Drug član, 584 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Zene misle da su dobri vozaci ako uspeju da stignu od A do B. Ja jos uvek nisam upoznao zenu za koju bih mogao da kazem da je dobar vozac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6669 Napisano pre 13 sati Drug član, 1587 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ske je napisao: Zene misle da su dobri vozaci ako uspeju da stignu od A do B. Ja jos uvek nisam upoznao zenu za koju bih mogao da kazem da je dobar vozac. A dokle treba da se stigne? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...