johnynovak 4 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje. posto sam ovde gledao i ispada da registracija za recimo GSR i transalp nije ista. iako su u istoj klasi od500-749. od cega to tacno zavisi? godista? KS? posto planiram CBR600F3 u bliskoj buducnosti, koliko bih mogao otprilike da ocekujem registraciju? hvala unapred, pozdrav! zavisi od godista najvise ali razlika u ceni je oko 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 16, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje. posto sam ovde gledao i ispada da registracija za recimo GSR i transalp nije ista. iako su u istoj klasi od500-749. od cega to tacno zavisi? godista? KS? posto planiram CBR600F3 u bliskoj buducnosti, koliko bih mogao otprilike da ocekujem registraciju? hvala unapred, pozdrav! Razlicita moze biti komunalna taksa ciju visinu odredjuju opstinski organi . Tako smo pretprosle godine ovde na forumu ustanovili da je komunalna taksa za isti motor u Krusevcu = 115,oo dinara , a u Vrscu = 3950,oo ... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje. posto sam ovde gledao i ispada da registracija za recimo GSR i transalp nije ista. iako su u istoj klasi od500-749. od cega to tacno zavisi? godista? KS? posto planiram CBR600F3 u bliskoj buducnosti, koliko bih mogao otprilike da ocekujem registraciju? hvala unapred, pozdrav! Razlicita moze biti komunalna taksa ciju visinu odredjuju opstinski organi . Tako smo pretprosle godine ovde na forumu ustanovili da je komunalna taksa za isti motor u Krusevcu = 115,oo dinara , a u Vrscu = 3950,oo ... :o Baš tako, npr u Beogradu je komunalna taksa 720,00 din a u Somboru 3630,00 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vrsio niti gledao kako se vrsi tehnicki za motor??? Za auto jesam 100 puta... Da li cisto pogledaju malo ili bas ima ono sve komplet? Gledaju sve cak ima i mali valjak za kocnice .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam motor pocetko feb...9725din,mislmi da je podnosljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vrsio niti gledao kako se vrsi tehnicki za motor??? Za auto jesam 100 puta... Da li cisto pogledaju malo ili bas ima ono sve komplet? Gledaju sve cak ima i mali valjak za kocnice .. A ko vozi motor po valjcima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Februar 17, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vrsio niti gledao kako se vrsi tehnicki za motor??? Za auto jesam 100 puta... Da li cisto pogledaju malo ili bas ima ono sve komplet? Kod mene u gradu se tehniki sastoji od toga sto pogledaju broj motora, broj rama i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam registrovao u decembru i proveravali su kocnice na valjku za automobile,i pogledali broj motora i sasije.Za pegaso 650 registracija i tehnicki oko 15000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vrsio niti gledao kako se vrsi tehnicki za motor??? Za auto jesam 100 puta... Da li cisto pogledaju malo ili bas ima ono sve komplet? Kod mene u gradu se tehniki sastoji od toga sto pogledaju broj motora, broj rama i to je to. ja sam za ovaj dao samo papire, motor uopste nije bio kod njih. znaci tablice i saobracajnu sam dobio na kucnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vrsio niti gledao kako se vrsi tehnicki za motor??? Za auto jesam 100 puta... Da li cisto pogledaju malo ili bas ima ono sve komplet? Kod mene u gradu se tehniki sastoji od toga sto pogledaju broj motora, broj rama i to je to. kod mene negledaju ni to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan eeee, gde mi zivimo... Meni na tehnickom trazi i valjke i brojeve i prvu pomoc i alat... Doduse, provukao sam se zadnji put bez brisa grla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... u Lazarevcu se "tehnicki" sveo na to da je zena iz office-a izasla, pogledala mi motor i rekla: "Iju, jel ovako uvek bio obojen?" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Veliš, samo kad je golem :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm... u Lazarevcu se "tehnicki" sveo na to da je zena iz office-a izasla, pogledala mi motor i rekla: "Iju, jel ovako uvek bio obojen?" ;D meni je bilo slicno samo sto nisu komentarisali boju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Sta meni lik sa tehnickog upalio motor i provozao se po gradu.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan u opbrenovcu su gledali brojeve i terali ga na valjak par godina u nazad je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Meni su samo pregledali broj motora i borj rama prosle godine kad sam ga 1. put registrovao, a videcemo ove sezone... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan to vam zavisi od agencije u kojoj registrujete....ako si dobar sa ljudima tamo u vecini slucajeva i ne vozis motor na tehnicki,kao ni auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 18, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga terao na valjke . Neki smotani likovi bili, morao sam 5 puta da ponovim dok im fensi Hoffmann masina nije prihvatila parametre Brojevi motora i sasije ih nisu zanimali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas takodje gledaju broj motora,rama,kratkoi dugacko svetlo,zmigavce sirenu zadnje svetlo i stop svetlo da li je ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Versys 650cc, 15.750 din + 1000 din zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko skoro registrovao hiljadarku... koliki su troškovi... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas zavrsio registraciju u ljermontovoj za TA, posto sam ga preneo sa NS tabli izaslo je nesto malo preko 14000din sa taksom za tablicu i bez tehnickog, stim sto sam pocastio lika na tehnickom tako da je sve izaslo 15000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Februar 24, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, prenos vlasnistva, nova tablica, nova saobracajna, registracija i osiguranje, sve te je izaslo 15.000 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, prenos vlasnistva, nova tablica, nova saobracajna, registracija i osiguranje, sve te je izaslo 15.000 ? kamo srece da jeste, samo registracija je toliko izasla, prenos sa svim uslugama agencije u NS (overa ugovora, odjava u SUP-u u NS) je bila 4200din, ako te interesuje mogu da pogledam racun agencije da ti kazem koliki su samo njihovi troskovi a znam da je porez bio oko 1200din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...