СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 23, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мало ван теме. Јел’ наслов на почетку био 5 држава, па промењено у 4? Овако остало 4 држава уместо 4 државе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem pitanje nikako!!Ako mozes da ga pojasnis ili na cemu si pa da se jos neko raduje osim tebe? Turska kao glavni deo i pored nje Srbija,Bugarska,Grcka i Makedonija.4+1=5.A ako ima neke veze i sa gramatikom ,jbga neko mora malo i da se frlja sa padezima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 27, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 27, 2022 član СајберГастарбајтер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 27, 2022 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh bre Sajber, je li moralo ovako ostro? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 27, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се Нешо, у праву си... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 27, 2022 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ispravno si postupio Da ne stvaramo nervozu jedni drugima, nije vredno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim ove putopise na čijoj polovini otvaram mapu i gledam kilometraže Svaka čast na avanturi i budžetu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 28, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da kazem na ovo,jbg volim da odgovorim. Nazalost nisam procitao sta je doticni napisao pa obrisao jel nisam ulazio na forum i mnogo mi je zao zbog toga.Uvek sam za prijateljsko resavanje svih nedoumica kakve god prirode bile i uvek se drzim onog da ... popusta .Ujedno se sa druge strane uspesno dugi niz godina bavim uspesno i nadrilekarstvom u uspesnom lecenju tudjih zivaca i mentalnih problema na jedan ne bas savremeni ali veoma uspesan nacin tako da sebe uvek u svakom momentu bilo gde preporucujem.Ovo ce biti neko naredno vreme ovde da se procita pa cu iz postovanja prema svim clanovima ovog foruma zamoliti admine da obrisu zadnjih nekoliko postova za temu nevezanih postova ili da mi objasne kako ja to da uradim.Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @Setac035 samo uzivaj i sve 4 u vis ... Ima gi razni, dal putopus bio sa Y il sa bmw njima uvek dlake smetaju .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Setac035 samo uzivaj i sve 4 u vis ... Ima gi razni, dal putopus bio sa Y il sa bmw njima uvek dlake smetaju ....i slika prvorođenog u tuđem avataru…..„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2022 at 12:32 PM, Forsberg said: Mrzim ove putopise na čijoj polovini otvaram mapu i gledam kilometraže Svaka čast na avanturi i budžetu! Čuj, držao sam otvoren GMAPS paralelno! Da ne kažem da sam već s burazerom kovao zaveru za proleće (samo tišina, nismo još rekli ženama) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Novembar 20, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se takav nacin putovanja ,ta sator varijanta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 22, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao u dahu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Decembar 27, 2022 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2022. at 19:25, Andrej_Hotstepper je napisao: Čuj, držao sam otvoren GMAPS paralelno! Da ne kažem da sam već s burazerom kovao zaveru za proleće (samo tišina, nismo još rekli ženama) A ne znas da ti zena ima otvoren nalog pod nickom CE GA BIJEM VECERAS!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za turu i putopis...sjajna budzet varijanta ali to je to - avantura! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Jul 10, 2023 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je pravo uzivanje citati ovako dobar putopis. Bukvalno sam procitao u jednom dahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...